Hovedsiden

Liten annonse
  Alvorlig kneskade tvinger Sandefjord-spiller til å legge opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 19. april 2024 KL:13.42)
  sandefjord-spiller andreas van der spa (25) har tatt den tunge beslutningen om å avslutte fotballkarrieren etter at en kneskade har skapt komplikasjoner. eliteserieklubben opplyser om beslutningen på sine nettsider fredag. der heter det at van der spa skulle gjennomgå det som på forhånd var antatt å være en enkel kneoperasjon. det viste det seg ikke å være. – samtalen med legen i etterkant var nedslående – og det var naturlig for meg å få noen flere synspunkter. derfor har noen av de fremste ekspertene her i landet kommet med sine konklusjoner. det er bare å krype til korset og slutte med toppfotballen, sier van der spa. – det har selvsagt vært blytungt, og jeg har vært helt i kjelleren, sier han videre og forteller at han rømte landet etter beskjeden. beskjeden han fikk fra legene var krystallklar. mer toppfotball kunne gitt varige skader. – da jeg fikk «dommen» kom det som et sjokk. jeg hadde ingen problemer da jeg kom til sandefjord, sier nordlendingen. forsvarsspilleren ble hentet inn som erstatter etter at kaptein sander moen foss forsvant til lillestrøm. han var tiltenkt en sentral rolle i sandefjord etter overgangen fra sogndal. (ntb)

  TV 2: Løkberg brakk ankelen: – Jeg har det blytungt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:18.38)
  viking-profil kristoffer løkberg er sønderknust etter at han fikk påvist et brudd i ankelen etter en viking 2-kamp mandag. – akkurat nå prøver jeg å finne motivasjon. jeg har det blytungt, sier løkberg til tv 2 og tar til tårene. det var fem minutter inn i viking 2s 2-1-seier hjemme over jerv at det gikk galt for nrk-eksperten. – en god gammeldags grisetakling bakfra. hvordan han ikke ble utvist, må du spørre dommeren om, sier løkberg. tv 2 gjorde som de fikk beskjed om, men dommer amir ajjour har ikke besvart kanalens henvendelser. (ntb)

  Raste på direkten

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:16.56)
  rosenborg-spiss ole sæter (28) leverte drømmescoring og ble matchvinner mot sandejord. i studio raste ekspertene og mente markus henriksen burde vært utvist.

  Sissel: Ett grep - 10 kilo forsvant!

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (mandag 25. mars 2024 KL:00.00)
  mange kilo ned, minus 14 centimeter rundt midja og en ny livsglede uten like. sissel avslører hvordan ett knep gjorde at hun fant sin kinderegg-løsning. i artikkelen forklarer hun hva hun spiste, og ekspertene gir deg oppskriften som gjør det enkelt å nå målet ditt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »