Hovedsiden

Liten annonse
  Messi takker for støtten etter Copa America-triumfen: – Forhåpentligvis snart på banen igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:07.49)
  lionel messi måtte ut med skade i copa america-finalen, men fikk juble for argentinsk finaleseier fra benken. fotballikonet håper å være tilbake i spill snart. messi ble overveldet av følelser og måtte gråtende sette seg på benken på stillingen 0-0 etter 65 minutter av finalen mot colombia. men etter at lautaro martínez scoret kampens eneste mål i ekstraomgangene og sørget for nok en copa america triumf, var sorg snudd til glede for messi og argentina. nå takker messi for støtten. – copa america er over, og det første jeg ønsker å gjøre, er å takke alle for meldinger og hilsener. jeg har det bra, takk gud, og forhåpentligvis kan jeg snart være på banen igjen og nyte det jeg elsker å gjøre mest, skriver messi på sin instagram-konto. sesongen pågår fortsatt for messi og hans inter miami. de fem siste kampene har mls-laget måttet klare seg uten den argentinske superstjernen. etter fire strake seiere uten messi, skar det seg skikkelig sist kamp, med 1-6-tap i toppkampen mot cincinnati. resultatet sendte cincinnati til topps i mls, foran nettopp inter miami. (ntb)

  Forklarer Mbappé-bytte: - Ikke i sin beste form

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:10.42)
  frankrike-trener didier deschamps valgte å ta en «veldig sliten» kylian mbappé av banen underveis i ekstraomgangene i em-kvartfinalen mot portugal. den real madrid-klare gullkalven har slitt med å sette et betydelig preg på årets europamesterskap i tyskland. etter å ha vært regissøren bak frankrikes matchvinnerscoring i åpningskampen mot østerrike, pådro 25-åringen seg et brudd i nesa. det gjorde at han sto over den andre puljekampen mot nederland. siden har han vært nødt til å benytte en maske for å beskytte ansiktet. i em-kvartfinalen mot portugal fikk imidlertid nesa til mbappé hard medfart ved flere anledninger. – han følte seg veldig sliten. han er ikke i sin beste form, men likevel alltid ærlig med meg og resten av laget når han føler at han ikke har kapasitet til å akselerere, sa deschamps etter kampen. tross flere smeller spilte mbappé den første av de to ekstraomgangene. etter 105 minutter var det imidlertid slutt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »