Hovedsiden

Liten annonse
  Cupbombe i Tønsberg – Sandefjord ute av cupen etter straffedrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:21.08)
  sandefjord er ute av cupen allerede i første runde. eliteserieklubben røk for 4.-divisjonslaget eik tønsberg etter straffesparkkonkurranse. til tross for at sandefjord tidlig i andre omgang gikk opp i en 2-0-ledelse, kjempet eik tønsberg seg tilbake. og fem minutter på overtid utlignet de til 2–2 og sørget for ekstraomganger. etter målløse ekstraomganger ble kampen avgjort på straffer. der vant eik tønsberg 4-3, etter at begge lagene bommet på sine siste straffer. sandefjord bommet også på første.

  Kjelsås ble årets første lag som gikk videre i cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:21.14)
  kjelsås slo follo etter straffer og ble dermed årets første lag som går videre til andre runde i cupen. oppgjøret endte 2-2 etter ekstraomganger, men kjelsås tok seiren etter straffekonkurranse. – skal du oppleve cupen så må du ta med det som er ekstra der, og det er straffekonk. det var en fin opplevelse det, sa kjelsås-trener eivind kampen på klubbens facebook-side. på spørsmål om hvem som er drømmemotstander i andre runde, var svaret klart: – nå er det vålerenga på taket, er det ikke det?, sa han med et smil. follo-kjelsås var første kamp i cupen 2023. resten av den første runden spilles tirsdag, ondag og torsdag.

  Sevilla møter Roma i Euopaliga-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:22.59)
  jose mourinhos roma er klare for finalen i europaligaen. torsdagens bortekamp mot bayer leverkusen endte 0-0, og dermed ble det ene målet roma klarte å sette inn i hjemmeoppgjøret avgjørende. jose mourinho har en imponerende karriere i de europeiske cupturneringene, med to mesterligatrofeer (porto 2004 og inter 2010) og én europaliga-tittel (manchester united 2017), i tillegg til fjorårets conferenceligatriumf. finalemotstander for italienerne blir spanske sevilla. det er klart etter at torsdagens reurkamp gikk til ekstraomganger. den første kampen endte 1-1. torsdag ga dusan vlahovic juventus ledelsen etter 65 minutter, mens suso utlignet til 1-1 i det 71. spilleminutt. fem minutter ut i den første ekstraomgang ble erik lamela den store sevilla-helten da han satte inn det avgjørende målet. marcos acuña ble utvist med fem minutter igjen, tilsynelatende fordi han ikke tok et innkast raskt nok, men sevilla klarte å ri av det italienske presset. (nrk/ntb)

  Roma til Euopaliga-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:22.59)
  jose mourinhos roma er klare for finalen i europaligaen. torsdagens bortekamp mot bayer leverkusen endte 0-0, og dermed ble det ene målet roma klarte å sette inn i hjemmeoppgjøret avgjørende. jose mourinho har en imponerende karriere i de europeiske cupturneringene, med to mesterligatrofeer (porto 2004 og inter 2010) og én europaliga-tittel (manchester united 2017), i tillegg til fjorårets conferenceligatriumf. motstander blir enten sevilla eller juventus, som i øyeblikket spiller ekstraomganger etter at det sto 0-0 etter fire ganger 45 minutter. (nrk/ntb)

  Arsenal-mareritt etter kjempetabbe i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:21.29)
  frida maanum og arsenal er ute av mesterligaen etter semifinaletap mot wolfsburg. lagene spilte 2-2 i tyskland forrige uke, og de fulgte også hverandre tett i london mandag kveld. stina blackstenius sendte vertene i føringen. jill roord utlignet, alexandra popp snudde, før jennifer beattie sørget for at det sto 4-4 sammenlagt. dermed måtte lagene ut i ekstraomganger. det så ut til å gå mot straffesparkkonkurranse, men i andre ekstraomgangs siste minutt klønet arsenal det fullstendig til. lotte wubben-moy ga bort ballen som bakerste spiller, og pauline bremer sendte wolfsburg til finalen i mesterligaen. der venter barcelona.

  Engelsk mareritt

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:21.24)
  wolfsburg er klar for champions league-finalen i fotball for kvinner. det skjedde etter seier over arsenal i london i kveld. kampen gikk til ekstraomganger. på tribunen ble det skrevet et stykke idrettshistorie

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »