Hovedsiden

Liten annonse
  Storhamar satte poengrekord etter straffedrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 29. februar 2024 KL:21.07)
  seriemester storhamar lar seg ikke beseire. etter seier på straffer borte mot frisk asker torsdag kveld, ble det et vanvittig rekordras for hamar-klubben. med to nye poeng har storhamar 114 poeng på 43 kamper, noe som er ny poengrekord i eliteserien i ishockey. stavanger oilers hadde den gamle rekorden på 113 poeng etter 45 kamper i 2019/20-sesongen. det var også storhamars 27. strake seire, og dermed ble vålerengas rekord fra 1988 på 26 strake seire slått. i tillegg satte de ny rekord med 13 strake borteseire. storhamar fikk en god start på kampen, da jacob berglund satte pucken i krysset under overtallsspill drøye åtte minutter ut i oppgjøret. frisk skulle imidlertid slå voldsomt tilbake, og anton holm, mats frøshaug og magnus geheb snudde til 3-1-ledelse for vertene. det siste av de tre kom seks minutter ut i tredje periode, og da kunne det se ut som storhamar gikk mot tap. peter quenneville ville det annerledes. kanadieren scoret to mål med 27 sekunders mellomrom med snaut ti minutter igjen av ordinær tid. i forlengingen misbrukte frisk et overtall med to flere spillere på isen, og dermed gikk kampen til straffeslag. der sto det 2-2 etter fem straffer til hvert lag. så scoret andreas martinsen, og da storhamar-keeper markus stensrud reddet forsøket til michael haga var seieren i boks for gjestene. storhamar har fortsatt to serierunder igjen av grunnserien, før sluttspillet begynner 14. mars.

  fersk statistikk: eliteserien blant verdens «snilleste» ligaer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 29. februar 2024 KL:08.38)
  eliteserien er blant fotballigaene med færrest frispark og gule kort per kamp, ifølge en rapport fra sportsforskningssenteret cies. rapporten omfatter 71 ligaer rundt om i verden og har kartlagt statistikk for røde kort, gule kort, frispark og tilleggstid per kamp. på frispark og gule kort utmerker den norske toppligaen seg. med et snitt på 20,02 frispark per kamp har eliteserien kun den nederlandske æresdivisjonen (19,96) foran seg på listen over de mest høflige. verstingen er brasilianske serie b med et snitt på 30,34 per kamp. eliteserien er også ligaen med fjerde færrest gule kort per kamp (3,13). her er også æresdivisjonen noe snillere med et snitt på 3,05, mens japans j2- og j1-liga topper tabellen med henholdsvis 2,73 og 2,82 gule kort i snitt per kamp. nivå to i japan har også færrest røde kort med 0,10. her plasserer eliteserien seg som den 20. snilleste ligaen med 0,20, bak serier som premier league, tyske bundesliga og danske superliga. boliviansk liga er råest i verden med heftige 0,61 utvisninger i snitt per kamp, fulgt av peruansk (0,53) og chilensk (0,46) toppdivisjon. flest gule kort deles ut i uruguay, med 6,07 i snitt.(ntb)

  HamKam-talent er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:08.39)
  hamkam skriver onsdag morgen at de har mottatt budskapet om at archange defringan mondouo «akillas» er død, 19 år gammel. – dette er en svært tung dag for alle berørte, sier daglig leder i hamkam fotball, bent svele. – våre varmeste tanker går til hans familie og pårørende, skriver hamkam i pressemeldingen. klubben opplyser at de ikke vil gi ytterligere kommentarer på nåværende tidspunkt. mondouo var på benken i to kamper i eliteserien i fjor, men var ikke på banen. 19-åringen fra elfenbenskysten signerte for hamkam i mars i fjor. 17. april 2023 fikk han debuten mot molde 2, hvor han scoret ett mål.

  Stavanger Oilers tok seieren i målfattig oppgjør – sju strake tap for Lørenskog

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:21.25)
  stavanger oilers la press på vålerenga med en knepen 2-1-seier borte mot lørenskog i eliteserien i ishockey tirsdag. oilers lå sju poeng bak vålerenga på andreplass før oppgjøret. kampens første mål kom ikke før halvveis i andre periode da martin gran scoret for gjestene. sju minutter senere utnyttet hjemmelaget et overtallsspill og utlignet ved christian blomqvist. i tredje periode tok oilers igjen ledelsen ved dan kissel, og vant. dermed reduserte oilers luken opp til vålerenga fra sju til fire poeng. det gjenstår fire kamper av grunnserien i ehl.

  Kitolano klar for Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:10.43)
  eric kitolano forlater molde til fordel for eliteseriekollega lillestrøm. kitolano har signert en treårsavtale med kanarifuglene. det bekrefter klubben på sin nettside tirsdag. – jeg tror det blir fint. en bra utfordring for min del. jeg håper det jeg kan tilby passer bra med hva klubben ønsker, sier kitolano til klubben. han er på plass på treningsleiren til lillestrøm i marbella, og hadde sin første trening med klubben tirsdag morgen. kitolano spilte for tromsø i 2020–sesongen da klubben rykket opp, og han fikk totalt 57 kamper for klubben i eliteserien. i 2023 signerte han for molde og står nå med totalt 80 kamper på øverste nivå i norge.


  Storhamar knuste Vålerenga - vant 8-0

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:18.39)
  storhamar har allerede sikret seriemesterskapet, men aktet ikke å la serietoer vålerenga stoppe seiersrekken. det ble 8-0-seier i lørdagens toppkamp. det er lagets 26. seier på rad i eliteserien ishockey. hamarlaget slettet en 23 år gammel rekord med sin 22. strake seier i begynnelsen av måneden. etter landslagspausen er rekorden forbedret fire ganger. seriemesterskapet var i boks da comet halden ble slått 10-0 foran 5721 tilskuere torsdag, og lørdag gjorde storhamar kort prosess med sin nærmeste serierival. mål av eirik salsten, jacob berglund og sander hurrød sørget for 3-0-ledelse før det var spilt 14 minutter. andreas dahl økte to ganger i midtperioden før martin johnsen satte inn et straffeslag til 3-0-seier også i den perioden. i siste periode kom også peter quenneville og andreas martinsen på scoringslista. (ntb)

  RBK fikk bank av Vålerenga – tapt tre av seks treningskamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:18.10)
  rosenborg har også i år en tøff sesongoppkjøring. onsdag ble det 1-4-nederlag for vålerenga etter en fæl første omgang. samtlige mål i treningskampen i spanske marbella kom i de første 45 minuttene, og vif scoret tre av dem det siste kvarteret før pause. rosenborg har kun vunnet ett av seks oppgjør i oppladningen til åpningen i eliteserien 1. april. laget har tapt halvparten av dem og sluppet inn ni mål. allerede i åpningsminuttene tok vålerenga ledelsen ved daniel håkans, mens petter strand la på 2-0 med hodet. rbk-reduseringen kom da markus henriksen avsluttet ved bakerste stolpe, men like etter glapp det igjen defensivt. nysigneringen mees rijks trillet inn 3-1 etter at keeper rasmus sandberg forærte vålerenga ballen, og rett før hvilen gjorde strand sitt andre mål for dagen. dommeren mente at ballen var over streken i en kaotisk situasjon. vålerenga rykket i fjor ned til 1. divisjon. onsdag stilte blåtrøyene med to prøvespillere fra start. (ntb)

  Start-stopper solgt til HamKam

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:19.09)
  luc mares (27) er klar for hamkam og spill i eliteserien. den nederlandske forsvarsspilleren har de siste årene vært i start. klubbene bekreftet overgangen tirsdag kveld. hamkam opplyser at mares har skrevet under en kontrakt som varer ut 2026-sesongen. mares kom til start i 1. divisjon sommeren 2021. han stoppet på 85 kamper for klubben.

  Vil fjerne VAR i norsk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:08.24)
  i en undersøkelse foretatt av vg vil et flertall av de 16 eliteserieklubbene og fem 1. divisjonsklubber avskaffe videoassistert dømming (var) etter bare ett år. vg har gått igjennom forslagene til klubbenes årsmøter de nærmeste ukene. hos rosenborg er det sendt inn følgende forslag: «rosenborg ballklub skal aktivt arbeide for å fjerne var fra norsk fotball omgående». lignende forslag er også sendt inn hos en rekke andre klubber til sine årsmøter. det er bare kfum oslo, fredrikstad, kongsvinger og kristiansund som foreløpig ikke har sendt inn forslag. – vi forholder oss til at vi har implementert var. vi forholder oss til at 15 av 16 klubber (i eliteserien) var positive til å innføre. det er en del av medieavtalen og en seksårsavtale. vi bruker heller alt fokus på å videreutvikle og forbedre var. vi har vært gjennom et år hvor vi avdekket flere ting kan bli bedre, sier styreleder cato haug i norsk toppfotball til vg. (©ntb)

  Eman Markovic klar for Sandefjord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:20.42)
  eman markovic er igjen klar for spill i eliteserien. han lånes ut fra ifk göteborg til sandefjord. avtalen gjelder ut 2024-sesongen, og sandefjord har også en opsjon på kjøp, opplyser klubben. markovic fikk sitt gjennombrudd i start før han ble solgt til norrköping i 2022. deretter gikk ferden videre til göteborg. markovic er fra lyngdal og spilte for molde og bosniske zrinjski mostar før han ble start-spiller. der fikk han 72 kamper før reisen gikk til svensk fotball. sandefjord starter sesongen borte mot rosenborg. (©ntb)

  Kristiansund låner senegalesisk spiss fra skotsk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:19.12)
  pape habib guèye (24) skal være kristiansunds angrepsvåpen framover. senegaleseren har tidligere spilt for aafk i norsk fotball. kbk opplyser på sin nettside at låneavtalen med den skotske klubben aberdeen i første omgang gjelder fram til sommeren. – dette er en god klubb med mange unge spillere, og jeg er veldig spent på å komme hit. jeg ønsker å hjelpe laget med å score mange mål, gjøre supporterne glade og ha en god sesong med kbk, sier guèye. kristiansund rykket i fjor opp til eliteserien og forsterker seg på spissplass før sesongstart. kbk-trener amund skiri har tidligere jobbet sammen med guèye i aalesund. – han er en hardtarbeidende trener, og det liker jeg. han er en som jeg har jobbet med etter treninger også, med ekstra oppfølging. da amund kontaktet meg, syntes jeg det var et godt tidspunkt for å komme og spille for ham, sier guèye. kbk serieåpner borte mot lillestrøm i starten av april. (©ntb)

  Albert Grønbæk med storeslem: Vant ukens spiller og ukens mål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:11.25)
  albert grønbæk vant både prisen for ukens spiller og ukens mål i serieligaens første utslagsrunde. han scoret begge målene mot ajax i amsterdam. grønbæk har vært et ettertraktet navn den siste tiden. dansken var en av eliteseriens beste spillere i fjorårets sesong. det gode spillet vakte interesse internasjonalt. glimt skal i januar ha takket nei til et bud på over 100 millioner for 22-åringen. ukens spiller-kåringen hadde fire nominerte, hvorav to var nordmenn. moldes fredrik gulbrandsen ble nominert etter å ha scoret to mål mot legia warszawa på aker stadion. tidligere brann-spiller mathias rasmussen var også nominert etter å ha scoret ett mål og gitt en målgivende da belgiske union saint-gilloise hentet inn 0-2 til 2-2 mot eintracht frankfurt. ikke nok med det, så vant grønbæk også prisen for ukens mål da han avsluttet en nydelig glimt-kontring med en kontrollert avslutning i høyre hjørne. det så lenge ut til at bodø/glimt skulle ta en kruttsterk borteseier mot ajax i serieligaens første utslagsrunde torsdag. men to ajax-scoringer på overtid spolerte glimt-festen. kampen endte 2-2. nå skal oppgjøret avgjøres på aspmyra i bodø neste torsdag.

  Thoresen herjet da Storhamar tok sin 23. strake seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:21.08)
  storhamar fortsatte der laget slapp før landslagspausen og forbedret rekorden til 23 strake seirer da ringerike ble knust 9-0 i eliteserien ishockey. hamarlaget slettet en 23 år gammel rekord med sin 22. seier på rad for halvannen uke siden. torsdag var det målsultne hjemmespillere som gjorde kort prosess med nestjumboen. patrick thoresen scoret ledermålet før det var spilt tre minutter, og etter første periode sto det 5-0. thoresen hadde da to mål og to assist. han overlot målproduksjonen til andre i de to siste periodene, som ga fire nye storhamar-scoringer. laget har tapt bare to av sine 39 seriekamper denne sesongen og topper tabellen overlegent. med 103 poeng er det 16 ned til vålerenga. oslolaget sørget for at avstanden ikke økte ved å hale i land 6-5-seier i en spennende kamp mot lørenskog. gjestene tok ledelsen hele fire ganger, men scoringer av thomas olsen og sander thoresen med 26 sekunders mellomrom omtrent fem minutter før slutt avgjorde kampen. stjernen vant også på hjemmebane da lillehammer ble slått 3-2. grant mismash ble matchvinner i siste periode. (©ntb)

  Vipers forlenget seiersrekken i ligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:20.46)
  vipers kristiansand hadde få problemer med å slå molde 34-20 i eliteserien i håndball. det skiller fortsatt to poeng ned til storhamar på tabellen. vipers har fortsatt ikke avgitt poeng i eliteserien siden 33-33-kampen mot fana i september 2021. kristiansand-laget har i flere år vært ubestridte enere i hjemlig liga og har dessuten vunnet mesterligaen tre ganger på rad.

  Boilesen klar for Kolstad: – Innholdsrike dager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:15.29)
  bakspilleren thomas boilesen er løsningen på kolstads skadeproblemer, melder adresseavisen. lørdag kveld spilte boilesen for holstebro mot aalborg i den danske eliteserien. samme kveld ble det signalisert at han var ønsket i kolstad. – jeg fikk en melding fra min agent veldig sent den kvelden. det har gått veldig fort fra da jeg først fikk høre om interessen til at jeg er her. det har vært noen kaotiske og innholdsrike dager, smiler han overfor adressa. 25-åringen har om lag 60 aldersbestemte landskamper for norge, og han spilte for haslum og drammen før han vinteren 2020 gikk til den danske toppklubben kolding. sist sommer signerte han en ettårskontrakt med holstebro. her har han gjort 30 mål på 19 kamper. han forteller at interesse fra kolstad var vanskelig å avslå. – jeg tenkte umiddelbart at dette var noe jeg hadde veldig lyst til. i trondheim flytter boilesen inn hos sin gode kamerat magnus abelvik rød. – han er en av mine beste venner, og vi har kjent hverandre i lang tid. vi snakker sammen ofte. det blir veldig gøy å ha ham tett på igjen og bli lagkompiser. kolstad skal spille mesterligakamp mot pick szeged torsdag, men der blir ikke boilesen å se. han signerer en kontrakt som varer til 1. juli, med gode muligheter for forlengelse, ifølge adressa. (ntb)

  Thorvaldsson må operere lysken – mister seriestarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:13.16)
  rosenborgs islandske angriper isak thorvaldsson må gjennom en operasjon i lysken og går glipp av sesongstarten i eliteserien. – sammen med det medisinske apparatet har vi besluttet at isak behøver en operasjon som følge av lyskeproblemer han har slitt med den siste tiden, sier rbk-trener alfred johansson til klubbens nettside. thorvaldsson opereres mandag og blir ikke med på lagets treningsleir til marbella. – han er dessverre utilgjengelig for spill den kommende perioden og mister seriestarten, bekrefter johansson. thorvaldsson har ikke vært i aksjon i vinterens treningskamper. islendingen scoret fem eliteseriemål i fjor. rosenborg sesongåpner mot sandefjord 1. april. (ntb)


  Elfenbenkysten vant finalen i Afrikamesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:23.02)
  borussia dortmund-spiss sebastian haller skrev seg inn i de ivorianske historiebøkene da han avgjorde finalen i afrikamesterskapet mot nigeria søndag. spydspissen fant plass i feltet og scoret det avgjørende 2-1-målet for vertsnasjonen med ti minutter igjen å spille. det er første gang siden 2015 at elfenbenskysten vinner turneringen. i 2022 og 2023 kjempet haller seg tilbake til fotballbanen etter å ha fått testikkelkreft. den ble oppdaget like etter at han signerte for dortmund fra ajax. tidligere i kampen hadde tidligere haugesund-spiller william troost-ekong sendt nigeria i ledelsen med pannebrasken, før franck kessié utlignet etter hjørnespark. etter 25 minutter oppsto det høy temperatur mellom evan n`dicka og victor osimhen. sistnevnte var rasende etter å ha fått servert en albue i hoderegionen. sekunder senere raste nigerias landslagssjef josé peseiro i kjølvannet av at osimhen fikk frispark imot seg. dermed ble han belønnet med et gult kort. med under ti minutter igjen til pause fikk samuel chukwueze kontakt med et hjørnespark fra venstre, før troost-ekong på majestetisk vis ekspederte ballen i nettmaskene med et flott hodestøt. midtstopperen har tidligere spilt for haugesund i eliteserien. kort tid etter sidebyttet var elfenbenskysten svært nære ved å utligne etter godt angrepsspill fra venstre, men nigeria slapp med skrekken. da klokken hadde passert timen utlignet omsider kessié for ivorianerne. med ti minutter igjen fullbyrdet haller snuoperasjonen. lørdag kveld sikret sør-afrika bronsemedaljen i mesterskapet etter straffesparkkonkurranse mot kongo. (ntb)

  Håndball: Storhamar vant thriller i europaligaen – klare for kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:18.43)
  det norske håndballaget storhamar sikret avansement til kvartfinale i europaligaen etter en knepen 27-26-seier hjemme mot danske nykøbing falster søndag. anniken obaidli scoret det avgjørende målet helt på tampen, og gultrøyene kunne dermed juble for billett til cupspillet i turneringen. etter en jevnspilt førsteomgang sto det 15-15 på resultattavla. med én kamp igjen av gruppespillet leder storhamar puljen med fem poeng ned til 3.-plassen. hjemme i eliteserien er gultrøyene nummer to på tabellen bak vipers. det skiller to poeng opp til serielederen. neste kamp for storhamar er hjemme mot byåsen på hjemmebane. deretter venter praktiker-vác i den siste puljerunden i europaligaen. (©ntb)

  Stefan Johansen tilbake i norsk fotball – skrev under for Sarpsborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:18.41)
  stefan johansen (33) gjør comeback i eliteserien etter nesten ti år som utenlandsproff. midtbanemannen er klar for sarpsborg. 33-åringen har signert en toårskontrakt med blåtrøyene. – man har vært privilegert og hatt en fin karriere og opplevd mye internasjonalt og med landslaget. det har vært en fin reise og jeg ser veldig fram til den videre reisen med sarpsborg. med det trenerteamet og den utviklingen klubben er i, tror jeg at jeg kan bidra til å utvikle enda videre, sier han til klubbens nettside. overgangen er av den overraskende typen. johansen har tidligere uttalt at han ville fortsette karrieren utenfor norge, men velger nå i stedet å slutte seg til de blåkledde fra østfold. (ntb)

  Kolstad herjet med Bækkelaget – la press på Elverum i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:17.40)
  stjernegalleriet til kolstad hadde få problemer mot nedrykkstruede bækkelaget og vant 35-25 i eliteserien i håndball søndag. trønderne demonstrerte klasseforskjellen mellom lagene fra første kast og fosset av gårde til 6-0 i løpet av åpningsminuttene. – dette fungerer ikke helt optimalt for hjemmelaget. det er helt sikkert, sa tv 2s kommentator. etter en timeout oppsto det et merkbart sceneskifte i ekeberghallen. bækkelaget svarte med seks strake scoringer og fikk kontakt med storfavoritten. på stillingen 6-6 fant sander sagosen veien til nettmaskene, og kolstad fikk etter hvert sving på sakene. til pause sto det 19-9 i favør trønderne på resultattavla. ved fulltid var differansen mellom lagene den samme, og kolstad kunne innkassere to nye poeng.

  Pellegrino klar for MLS-klubb: – Pakken rundt fotballen veide tyngre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:18.53)
  eliteserien mister en av sine største profiler. ligaens toppscorer de siste to sesongene forlater bodø/glimt til fordel for mls-klubben san josé earthquakes. san jose earthquakes bekrefter signeringen på sine nettsider fredag kveld. han har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2025-sesongen. – vi er svært glad for å hente en så god målscorer som amahl, sier klubbsjef chris leitch. amahl pellegrino har vært en nøkkelspiller for bodø/glimt de siste årene. to ligagull og to toppscorertitler er fasit etter tre sesonger på aspmyra for 33-åringen. – det er en overgang som har mer enn kun fotball i seg. det er et fint eventyr for familien, og jeg tror det kan bli et veldig kult sted å leve. det er pakken rundt fotballen som veide tyngre denne gangen, sier pellegrino til glimts nettsider. (ntb)


  Johansson med sin første seier i Rosenborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:14.29)
  alfred johansson fikk sin første seier som rosenborg-trener i fredagens treningskamp mot aalesund. trønderne vant 2-1. unggutten sigurd sæveraas scoret det avgjørende målet på koteng arena. treningskampen ble imidlertid ingen braksuksess for rbk. rosenborg fikk det ikke helt til å stemme i første omgang, og lå fortjent under 0-1 til pause mot fjorårets sisteplasserte i eliteserien. sæveraas, som spilte 4. divisjon for kvik i fjor sommer, avgjorde kampen i det 82. minutt etter at ole selnæs utlignet like etter pause. senere i februar drar rosenborg på treningsleir til marbella, hvor de blant annet skal spille mot brann. (ntb)


  Koomson ferdig i Sandefjord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:17.48)
  gilbert koomson bytter ut sandefjord og eliteserien med hapoel petach tikvah og israelsk toppfotball. det skriver sandefjord på sitt nettsted. koomson kom til sandefjord fra bodø/glit i mars i fjor, og noterte seg for ett mål og fem målgivende på 28 kamper for klubben. 29-åringen fra ghana har også spilt for aalesund, brann og sogndal i norge. (ntb)


  bodø/glimt er salgskongen i eliteserien – knuser rivalene molde og rbk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:12.22)
  det renner inn med kroner på aspmyra om dagen. siden sommeren 2020 har gultrøyene solgt spillere for mer penger enn rosenborg og molde til sammen. faris pemi moumbagna, hugo vetlesen, victor boniface, joel mvuka og erik botheim er kun noen av spillerne som alle har blitt solgt for mer enn et tosifret antall millioner kroner. fjorårets seriemester har siden sommeren 2020 solgt store profiler for en samlet sum på om lag 574 millioner kroner. gultrøyene har «bare» brukt 249 millioner kroner på forsterkninger. samtlige tall er hentet fra overgangsnettstedet transfermarkt. 574 millioner kroner er mer enn erkerivalene molde (309 millioner kroner) og rosenborg (245 millioner) har tjent til sammen på salg av spillere. vålerenga, som sist sesong rykket ned fra eliteserien, er det fjerde laget som også har hanket inn et tresifret antall millioner kroner på spillersalg. siden sommeren 2020 har oslo-klubben tjent rett i underkant av 200 millioner kroner. (ntb)

  Bjørlo forlater Rosenborg – klar for Fredrikstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:12.19)
  morten bjørlo (28) er ferdig i rosenborg og har signert for nyopprykkede fredrikstad. bjørlo ble hentet til rbk fra hamkam foran 2023-sesongen, men det ble 19 kamper før han ble lånt tilbake til hamkam i siste del av sesongen. nå er han fredrikstad-spiller, opplyser klubben på sine nettsider tirsdag. avtalen strekker seg ut 2025-sesongen. – jeg har hørt mye bra om klubben. det er en stor klubb. jeg har hatt mange gode samtaler med treneren og har veldig stor tro på prosjektet. jeg gleder meg til å vise meg fram og komme i gang, sier bjørlo om overgangen. fredrikstad leverte en knallsterk sesong i fjor og rykket opp til eliteserien. der får de en tøff start mot regjerende mester bodø/glimt. klubben er for tiden i portugal på treningsleir. (©ntb)

  Tre strake tap for Oilers - tapte mot VIF

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:23.00)
  vålerenga mistet ledelsen for så å ta den tilbake i 3-2-seieren borte mot stavanger oilers i eliteserien i ishockey lørdag. alex dostie ble sentral som toppkampens første og siste målscorer. canadieren tok vif i føringen etter drøyt fire minutter, og han gjorde matchvinnerscoringen halvveis ut i midtperioden. hjemmefansen jublet da dan kissel og greg mauldin sto for det som skulle bli en kortvarig snuoperasjon. like etter den første pausen styrte mathis olimb inn vålerengas 2-2-utligning. vålerenga står med 84 poeng fra 37 kamper, mens oilers blir værende på 77 fra sine 36 spilte oppgjør. på topp har storhamar (97) en suveren ledelse. tapet var stavanger oilers` tredje pad rad. tidligere på kvelden vant sparta 7-0 borte mot ringerike, mens stjernen fikk med seg 5-3 hjem til fredrikstad fra østfoldderbyet mot comet halden.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »