Hovedsiden

Liten annonse
  jøsendal erstatter skadd löfwenius i landslagstroppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:15.41)
  rosenborgs anna jøsendal erstatter mimmi löfwenius i landslagstroppen kommende samling. löfwenius skadet seg i cupfinalen mot nettopp rosenborg lørdag og ble fraktet av banen på båre og deretter videre på sykehus. det bekrefter norges fotballforbund på sine nettsider. – vi har hatt dialog med det medisinske apparatet i vålerenga, og det er klart at mimmi ikke blir klar for landslagssamling. vi ønsker henne god bedring og alt godt, sier landslagssjef leif gunnar smerud i en uttalelse. norge møter portugal hjemme kommende fredag og østerrike borte tirsdagen etter.
  Haaland melder forfall mot Skottland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:10.33)
  erling braut haaland blir ikke med landslaget til glasgow på grunn av en smell i foten, som han pådro seg under kampen mot færøyene på torsdag, det melder norges fotballforbund. haaland har i samråd med medisinsk ansvarlig ola sand og landslagssjef ståle solbakken kommet frem til at han må melde forfall til em-kvalifiseringskampen mot skottland. – skaden er ikke alvorlig, men han har såpass mye smerter og noe innskrenket funksjon at skottlandkampen dessverre kommer litt for tidlig, sier landslagslege ola sand. ståle solbakken vil ikke hente inn en erstatter. – det er selvsagt synd at erling ikke blir klar til kampen på søndag, men vi kommer ikke til å hente inn en erstatter. dette er en fin anledning for de offensive spillerne i troppen til å vise seg frem, sier solbakken.

  Skadesmell for fransk Real Madrid-stjerne – sendes hjem fra landslagssamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:12.26)
  den franske midtbaneeleganten eduardo camavinga har pådratt seg en kneskade, og 21-åringen returnerer til real madrid for ytterligere undersøkelser. det skriver frankrikes fotballforbund i sine mediekanaler. camavinga skal ha fått en smell i kneet på trening etter en duell med paris saint-germain-spiller ousmane dembélé. de første undersøkelsene skal ifølge rapportene ha gitt positive svar, men real madrid ønsker likevel å ha spilleren tilbake for å gjøre egne undersøkelser. camavinga spilte samfulle 90 minutter i klubbens siste kamp før landslagspausen. den unge midtbanespilleren skrev tidligere i november under på en ny langtidskontrakt med real madrid. khephren thuram er kalt inn som erstatter i frankrike-troppen. (©ntb)

  Tennisstjerne trekker seg etter skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:18.55)
  greske stafanos tsitsipas trekker seg fra atp-sluttspillet i torino. verdenssekseren måtte gi seg med en ryggskade allerede etter 17 minutter i tirsdagens kamp mot danske holger rune og er dermed ferdigspilt for sesongen. – jeg er ikke typen som liker å trekke meg underveis i kamper. det dreper meg å ikke kunne fullføre denne turneringen. jeg har forberedt meg så lenge, sørget for at jeg er i form til å prestere på mitt beste og vise kapasiteten min som spiller, sier tsitsipas. polske hubert hurkacz erstatter tsitsipas i gruppe grønn.

  Manchester City-keeper melder landslagsforfall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:19.44)
  den brasilianske keeperkjempen ederson ble skadd i foten under manchester citys premier league-kamp mot chelsea. han spiller ikke de kommende landskampene. det brasilianske fotballforbundet opplyser om forfallet på sine nettsider mandag. ederson har i store deler av sin landslagskarriere vært annenfiolin bak liverpools alisson becker, men city-keeperen har stått alle de seks siste kampene. han står med 25 kamper for brasil. nå holder en fotskade ham ute av kampene mot colombia og argentina i vm-kvalifiseringen. skaden skal ha kommet i citys 4-4-kamp mot chelsea søndag. athletico paranaense-keeper bento erstatter ederson i troppen. (ntb)

  Marcelino ny Sørloth-sjef i Villarreal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:18.20)
  marcelino (58) blir alexander sørloths nye trener i den spanske fotballklubben villarreal. marcelino erstatter jose rojo martin, som fikk sparken tidligere i november. marcelino har tidligere vært trener i villarreal fra 2013 til 2016 før han deretter har vært i en rekke klubber. 58-åringen har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2026, opplyser villarreal på sine nettsider. sist var spanjolen i franske marseille, der han var ferdig i slutten av september etter bare sju kamper. han ble ansatt før sesongstart. villarreal er nummer 14 i la liga etter 13 kamper. sørloth og co. tapte søndag 1-3 for atlético madrid på bortebane. sørloth ble skadd i oppgjøret og måtte melde forfall til landskampene denne uken. (ntb)

  Endringer i landslagstroppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:16.28)
  landslagsspillerne osame sahraoui, ørjan nyland og antonio nusa melder forfall til landlagets to kamper. de blir erstattet av aron dønnum, mohammed elyonoussi og viljar myhra. – vi visste at ørjan var usikker da vi tok ut troppen, og nå viser det seg at han trenger mer tid før han er klar for spill. antonio sliter med den samme skaden han har hatt før og er dermed uaktuell for denne samlingen. det samme er osame som skadet seg på trening, sier ståle solbakken i pressemelding. landslagssjefen har følgende å si om erstatterne: – forfallene gjør at vi henter inn viljar, som har stått bra for strømsgodset den siste tiden. aron har fått mye spilletid og vist god form, mens moi har hatt fin stigning i høst og prestert bra i champions league. det er fremdeles knyttet usikkerhet om landslagskaptein martin ødegaard blir klar til kampene. solbakken sier de avventet situasjonen. – hva gjelder martin ødegaard, så avventer vi situasjonen. blir det slik at han må melde forfall, vil det ikke bli kalt inn erstatter for ham, da dette ble tatt høyde for i uttaket

  Polsk fylleskandale før VM – får ikke erstatte hjemsendte spille

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:18.03)
  polen har fått en fæl oppladning til fotball-vm for u17-landslag. fire spillere er kastet ut av troppen etter et voldsomt alkoholinntak. hjemsendelsen skjer få dager før polens åpningskamp mot japan i indonesia, skriver tipsbladet. opplysningene om skandalen er hentet fra det polske nettstedet goal.pl. fylleepisoden førte til at en av spillerne falt og slo hodet. det internasjonale fotballforbundet (fifa) har nektet polen å hente inn erstattere til vm-troppen. det betyr at laget kun får stille med 14 utespillere i herremesterskapet. landslagstreneren marcin wlodarski har omtalt saken for å være et personlig nederlag. – vi har feilet, for vårt ønske er også å oppdra disse guttene. vi bruker mye tid med dem, og jeg ser på dette som en personlig nedtur for meg, sier wlodarski. u17-vm starter fredag og varer til 2. desember. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »