Hovedsiden

Liten annonse
  Formel 1: Magnussen forlater Haas etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 18. juli 2024 KL:10.05)
  formel 1-fører kevin magnussen kommer til å forlate haas når sesongen er over. erstatteren er allerede klar. – jeg forlater haas etter sesongen, bekrefter magnussen på sin instagram-konto. det er allerede kjent at det 19 år gamle talentet oliver bearman tar over ett av haas-setene neste sesong. nå er det klart at det er danske magnussen han erstatter. i mars fikk bearman prøve seg for ferrari i formel 1 i carlos sainz` fravær. da kjørte det britiske supertalentet inn til en knallsterk 7.-plass i debuten. (ntb)

  Hampus Findell klar for Viking

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. juli 2024 KL:10.05)
  den svenske midtbanespilleren hampus lindell gjør overgang fra djurgården til viking. det melder viking i sine mediekanaler. svensken har signert en kontrakt ut 2028-sesongen. – det er veldig kult å være på plass. det kjennes veldig bra, og jeg gleder meg stort til å komme i gang, sier lindell. 24-åringen kan bli en erstatter for sondre auklend, som har blitt enig om en kontrakt med bodø/glimt fra nyttår og kan bli solgt allerede i sommer. (ntb)

  Dette er laget som møter gruppeleder Nederland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:17.56)
  norge tar imot gruppeleder nederland i den siste gruppespillkampen i em-kvalifiseringen på brann stadion i bergen klokken 19.00. slik starter norge mot nederland: målvakt: cecilie hauståker fiskerstrand. forsvar: tuva hansen, guro bergsvand, mathilde hauge harviken og thea bjelde. midtbane: vilde bøe risa, lisa fjeldstad naalsund og frida leonhardsen maanum. angrep: guro reiten, caroline graham hansen (kaptein) og karina sævik. det er kun en endring på laget som spilte uavgjort mot finland på fredag. lisa naalsund erstatter ingrid syrstad engen som er ute med karantene på midtbanen. norge ligger som nummer to i gruppen sin med like mange poeng (6) som italia som møter finland hjemme. nederland på sin side leder gruppa med 8 poeng og trenger kun uavgjort for å være direkte kvalifisert til neste års em i sveits. norge har en seier, tre uavgjort og ett tap hittil i kvalifiseringen. tapet kom mot kveldens motstander nederland tidligere i kvalifiseringen som da vant 1–0. det er også norges eneste tap med gemma grainger som trener. de to beste i gruppa går direkte til em, treeren og fireren til omspill. fireren rykker samtidig ned til nivå b i neste kvalifisering.
  opsahl klar for brann – erstatter heltne nilsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:11.10)
  sakarias opsahl gir seg i tromsø til fordel for brann. midtbanespilleren fyller tomrommet etter sivert heltne nilsen, som forlot bergensklubben forrige uke. brann bekrefter overgangen i sine mediekanaler. opsahl har inngått en avtale som varer ut 2028-sesongen. – det føles helt fantastisk. det er en nydelig by, en stor klubb og et fantastisk stadion, sier nysigneringen. opsahl erstatter heltne nilsen, som ble solgt fra brann til aberdeen sist uke. – sakarias er en spennende spiller med gode ferdigheter. han kan spille både i den dype rollen på midtbanen og som indreløper. vi håper han vil videreutvikle seg sammen med oss her i brann, og ser fram til å følge hans videre utvikling, sier branns sportslig leder per-ove ludvigsen.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »