Hovedsiden

Liten annonse
  TV 2 gikk i svart: – Trolig forårsaket av et lynnedslag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 16. juni 2024 KL:18.26)
  midt i 1. omgang mellom danmark og slovenia gikk tv 2 i svart. nesten 25 minutter var spilt da bildene ble borte. etter 50 sekunder ble det sorte bildet erstattet med en plakat med påskriften «straks tilbake». – vi har hatt et strømbrudd i bergen. trolig forårsaket av et lynnedslag. det gjorde at strømmen gikk på media city som gjorde at vi var nede. i øyeblikket vi fikk tilbake strømmen fikk vi kampen opp, og nå skal visst alt være i orden igjen. det skal ha vært et lynnedslag som forårsaket det, sier tv 2s kommunikasjonssjef jan petter dahl til nrk. etter drøyt to minutter uten tv-bilder kom kampbildene opp igjen. danmark ledet 1-0 både før og etter at kanalen gikk i svart, og tv-seerne ble ikke snytt for noen høydepunkter.

  TV 2 i svart midt i EM-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 16. juni 2024 KL:18.26)
  midt i 1. omgang mellom danmark og slovenia gikk tv 2 i svart. 25 minutter var spilt da skjermen plutselig gikk i svart. etter noen sekunder ble det sorte bildet erstattet med en plakat med påskriften «straks tilbake».


  Dyrhaug gjenvalgt som skipresident

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:12.02)
  tove moe dyrhaug (58) fikk forlenget tillit som president i norges skiforbund på skitinget i bodø søndag. dyrhaug var innstilt som forslag fra valgkomiteen, og hun ble valgt uten motkandidater. det samme var tilfelle med aage schaanning fra fossum if, som ble gjenvalgt som visepresident. dyrhaug kom inn som president i skiforbundet for to år siden og erstattet da erik røste. hun er mor til den tidligere landslagsløperen i langrenn niklas dyrhaug. (ntb)

  Keeperstjerne skadet etter 28 sekunder i Englands hjemmetap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 31. mai 2024 KL:23.01)
  mary earps fikk ikke den jubileumskampen hun håpet på. englands målvakt pådro seg hoftetrøbbel i åpningsminuttet av 1-2-kampen mot frankrike. hun satte seg ned på st. james` park-gresset i newcastle etter 28 sekunder. da hadde earps akkurat sendt ballen videre til en lagvenninne helt uforstyrret. manchester united-keeperen fikk behandlet høyrehoften i flere minutter ute på banen. hun reiste seg opp med tårer i øynene og prøvde å spille videre, men det ble raskt klart at det ikke gikk. etter åtte minutter ble earps erstattet av hannah hampton. det skjedde i hennes 50. kamp for england. i 2022 var burvokteren med på å vinne em, og i fjor ble det et knepent finaletap for spania i vm. fredagens kamp var en del av kvalifiseringen til neste års em-sluttspill i sveits. beth mead ga de engelske vertene ledelsen, men élisa de almeida sørget for 1-1 til pause. etter sidebytte ble marie-antoinette katoto fransk matchvinner. frankrike står med full pott (ni poeng) etter tre runder, mens sverige og england har fire poeng. irland ligger sist uten poeng. de to beste fra puljen går direkte til em-sluttspillet i sveits neste år, mens de to andre må ut i omspill. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »