Hovedsiden

Liten annonse
  Nusa gjorde skadecomeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:21.09)
  antonio nusa (18) kom tilbake fra skade da han ble byttet på for brugge i conferenceligakampen mot besiktas i istanbul torsdag. nusa ble byttet inn i det 60. minutt og erstattet landsmannen hugo vetlesen. det skjedde på stillingen 4-0 til brugge. 18-åringen har slitt med skader denne høsten og har kun spilt 26 minutter i årets conferenceliga. han har ikke vært på banen for klubblaget siden 5. november. tidligere i november uttalte brugge-trener ronny deila at stjerneskuddet kom til å være ute i «lang tid», og landskampene mot færøyene og skottland røk for nordmannen. (ntb)

  Milan-talent (15) ble tidenes yngste Serie A-spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:23.38)
  francesco camarda ble historisk i milans 1-0-seier mot fiorentina. med sine 15 år og 260 dager har ingen vært yngre i serie a-debuten. angriperen erstattet luka jovic etter 83 minutters spill på san siro. inntil lørdag hadde wisdom amey rekorden som tidenes yngste spiller i den italienske toppdivisjonen. han gjorde unna debuten i en alder av 15 år og 274 dager, melder optapaolo. (ntb)

  Bekreftet: Manchester United-direktør ferdig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:13.10)
  richard arnold trer av som administrerende direktør i fotballklubben manchester united. arnold ble united-direktør i februar i fjor, men er ferdig i klubben etter inneværende år, bekrefter united på sine nettsider. arnold har vært i storklubben siden 2007 og erstattet ed woodward som direktør. 52-åringen har vært en viktig del i klubbens kommersielle vekst. – det har vært et utrolig privilegium å jobbe i denne klubben de siste 16 årene, sier arnold. patrick stewart, som er styremedlem og advokat i klubben, skal ha rollen på midlertidig basis.

  Sørloth byttet ut med skade rett før landslagssamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:21.47)
  det sa stopp for alexander sørloth før pause i villarreals bortekamp mot atlético madrid søndag. han måtte byttes ut med lårtrøbbel. trønderen skar grimaser og hadde åpenbart vondt i låret etter et løp i det 35. minutt. etterpå satte han seg ned og var oppgitt. kort tid etter ble sørloth erstattet av ramón terrats. 27-åringen har vært i kjempeform den siste tiden. han sto med scoring i tre av villarreals siste kamper. norge skal ut i landskamper mot færøyene hjemme og skottland borte. spillerne samles i oslo fra mandag av, men det spørs om sørloth blir med på det. (ntb)

  Endringer i landslagstroppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:16.28)
  landslagsspillerne osame sahraoui, ørjan nyland og antonio nusa melder forfall til landlagets to kamper. de blir erstattet av aron dønnum, mohammed elyonoussi og viljar myhra. – vi visste at ørjan var usikker da vi tok ut troppen, og nå viser det seg at han trenger mer tid før han er klar for spill. antonio sliter med den samme skaden han har hatt før og er dermed uaktuell for denne samlingen. det samme er osame som skadet seg på trening, sier ståle solbakken i pressemelding. landslagssjefen har følgende å si om erstatterne: – forfallene gjør at vi henter inn viljar, som har stått bra for strømsgodset den siste tiden. aron har fått mye spilletid og vist god form, mens moi har hatt fin stigning i høst og prestert bra i champions league. det er fremdeles knyttet usikkerhet om landslagskaptein martin ødegaard blir klar til kampene. solbakken sier de avventet situasjonen. – hva gjelder martin ødegaard, så avventer vi situasjonen. blir det slik at han må melde forfall, vil det ikke bli kalt inn erstatter for ham, da dette ble tatt høyde for i uttaket

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »