Hovedsiden

Liten annonse

  Bekreftet: Horner får fortsette som Red Bull-sjef

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:16.04)
  det har vært stor usikkerhet rundt fremtiden til christian horner etter at en kvinnelig kollega anklaget ham for trakassering, men onsdag bekrefter red bull at briten får fortsette som lagsjef for formel-1-laget. – den eksterne etterforskningen av anklagene mot horner er fullført, og red bull kan bekrefte at anklagen er avvist, står det i en uttalelse fra red bull. horner ble gransket tidligere denne måneden, og 50-åringen ble avhørt 9. februar. briten har hele tiden avvist anklagene, og blir altså frikjent for de rett før sesongstart. avisen skriver at det kommer en uttalelse fra laget senere onsdag. horner har vært lagsjef i red bull siden 2005, og har blant annet vært med på tre strake vm-titler til max verstappen. denne helgen starter 2024-sesongen i bahrain.


  sky sports: red bull-sjef horner kjenner ikke utfallet av intern etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:11.18)
  red bulls teamsjef christian horner skal være på vei til formel 1-åpningen i bahrain. han vet angivelig ikke hva de interne undersøkelsene mot ham vil ende med. det er sky sports som hevder å vite at horner ikke har fått noen informasjon om hvordan red bull-sjefene ser på og konkluderer rundt anklagene som er rettet mot ham. det er ventet at horner lander i bahrain senere onsdag. formel 1-sesongen innledes med trening torsdag. horner har den siste tiden vært under etterforskning internt i red bull-systemet. bakgrunnen er anklager om upassende oppførsel mot en kvinnelig ansatt. tidligere denne måneden skal han ha deltatt i en åtte timer lang høring på et hemmelig sted i london. red bull-toppen har hele tiden avvist anklagene. – etter nylig å ha blitt gjort oppmerksom på visse anklager, har selskapet startet en uavhengig etterforskning, opplyste red bull da horner-saken ble kjent for offentligheten. – denne prosessen, som allerede er i gang, utføres av en ekstern advokat. selskapet ser svært alvorlig på disse forholdene, og etterforskningen vil bli avsluttet så snart det er praktisk mulig, het det videre. under red bulls offentliggjøring av årets bil for en tid tilbake var horner klar på at han kom til å være ringside under sesongåpningen i bahrain. 50-åringen har vært red bulls teamsjef siden 2005. privat er han gift med tidligere spice girls-medlem geri halliwell. formel 1-sesongen starter kommende helg. anført av suverene max verstappen har red bull dominert sirkuset de siste sesongene. i fjor gikk teamet til topps i 21 av 22 grand prix-løp. (ntb)

  Sikkerhetsplaner for Paris-OL stjålet fra bagasjehylle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:07.22)
  deler av fransk politis opplegg for sommerens ol i paris er på avveie etter at en av byens ingeniører ble frastjålet en sekk på toget. hendelsen skjedde mandag kveld på stasjonen gare du nord. i sekken lå det en datamaskin og to usb-stikker som inneholdt detaljerte sikkerhetsplaner for paris-lekene. sekken tilhørte en ingeniør som jobber ved rådhuset i paris, får bfm tv bekreftet av fransk politi. mannen plasserte den i bagasjehylla over setet, og tyveriet ble oppdaget da han bestemte seg for å bytte tog på grunn av forsinkelser i trafikken. ingeniøren har forklart at usb-stikkene har sensitiv data, særlig om det lokale politiets planer for å sikre ol. en etterforskning er satt i gang. rådhuset i paris har hittil ikke kommentert saken overfor nyhetsbyrået afp. det er ventet at rundt 35.000 personer blir satt inn til å ivareta sikkerheten mens sommerlekene varer fra 26. juli til 11. august. (ntb)  Parlamentet i Kenya hedret Kiptum – vil ha bedre sikkerhet for utøverne
  etterforskningen av gassrør-eksplosjonene | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: spor pekte mot ukraina. nå har både sverige og danmark stanset etterforskningen av gassrør-eksplosjonene | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:06.35)
  representanter i det kenyanske parlamentet tok tirsdag til orde for å beskytte landets idrettstalenter bedre etter maratonløper kelvin kiptums dødsfall. kenyanske kiptum, som knuste maratonrekorden i fjor, døde i en bilulykke sammen med sin trener søndag. kiptums dødsfall har sjokkert friidrettsverden. i nairobi holdt parlamentsmedlemmer ett minutts stillhet for å minnes kiptum som gikk bort, bare 24 år gammel. flere har tatt til orde for en grundig etterforskning av ulykken, og tirsdag ble det tatt opp at de krever bedre beskyttelse av landets idrettsutøvere, skriver nyhetsbyrået afp. – våre idrettsutøvere bør behandles som vip-er og gis sikkerhet, sa parlamentsmedlem phelix odiwuor. – mens vi sørger, må det komme handling fra idrettsdepartementet. de må ta utøverne våre på alvor, sa parlamentsmedlem gideon kimaiyo. kiptums dødsfall er den siste av flere tragedier som har har rammet kenyanske idrettsstjerner. i 2011 døde maratonløper samuel wanjiru, også i en alder av 24. wanjiru vant maratonet i beijing-ol i 2008. i 2021 ble distanseløper agnes tirop funnet drept i en alder av 25 år. kenyas sportsminister ababu namwamba sa mandag at regjeringen vil ta ansvar for begravelsen til kiptum. kiptum løp inn til ny rekord i chicago marathon i oktober på tiden 2.00.35. med det knuste han den gamle verdensrekorden på 2.01.09 som ble satt av eliud kipchoge under berlin marathon i 2022. kiptum ville vært stor favoritt til å gå til topps i ol i paris senere i år. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »