Hovedsiden

Liten annonse  Krisestart for Tutta og Europa i Solheim Cup: – Hun har fått noe å tenke på

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:12.58)
  suzann «tutta» pettersen måtte se elevene sine få den verst tenkelige starten på den prestisjetunge solheim cup-duellen mot usa fredag. europa ligger under 0-4. den gjeve golfturneringen ble innledet med foursomekamper fredag formiddag. der slår spillerne annenhver gang på samme ball. europa-kaptein pettersen måtte se laget sitt slite allerede i åpningen, og de fire duellene utviklet seg etter hvert til å bli det reneste marerittet. da fasiten var skrevet, hadde amerikanerne tatt alle de fire poengene. – tutta har fått noe ekstra å tenke på. det var ikke planen å være fire poeng ned, sa discovery-kommentator andreas torp. særlig overraskende var det at britiske charley hull og danske emily kristine pedersen fikk kjempetrøbbel mot amerikanerne ally ewing og cheyenne knight. hull og pedersen fikk aldri spillet til å stemme, og duellen var avgjort i amerikansk favør allerede etter 14 hull. – en fryktelig svak prestasjon av charlie hull og emily pedersen. det er ingen tvil om at én av dem, kanskje begge to, skal settes på benken til ettermiddagens runde, sa torp under discoverys sending. fredag ettermiddag fortsetter duellen i spania med fire fourballkamper. der slår de fire spillerne i hver kamp på hver sin ball, og den beste ballen fra hvert av kontinentet er tellende på de 18 hullene. (ntb)

  Marvik klar for åttedelsfinale i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:11.33)
  oskar marvik, også kjent som «tåsenplogen», er klar for åttedelsfinale i 130 kilosklassen i vm i bryting. marvik brøt mot chilenske yasmani acosta fernández i kvalifiseringskampen og vant 2-0. nordmannen er rangert som nummer åtte i verden, mens hans chilenske motstander er rangert som nummer 13. marvik skal bryte åttedelsfinalen senere torsdag ettermiddag.  Bullen til semifinale i bryte-VM - nærmer seg OL-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:12.45)
  grace bullen har vært i storform i de innledende rundene i 62-kilosklassen i bryte-vm. nå er hun klar for semifinalen og er dermed svært nær ved å sikre seg en ol-plass. i åpningsrunden brukte bullen bare 21 sekunder på å slå angelina rodrigues miranda fra kapp verde 4-0. den norske bryteren gikk offensivt ut og fikk raskt en nedrivning etterfulgt av et fall. dermed var kampen over etter 21 sekunder. i åttedelsfinalen møtte hun esther omolayo kolawole fra nigeria. det ble en lengre kamp, men bullen fikk en god start og ledet 3-0 etter de første tre minuttene. etter pausen avgjorde hun da fikk kolawole på ryggen og vant til slutt 7-1, med snaut halvannet minutt igjen på klokka. i kvartfinalen mot rumenske kriszta incze gjorde bullen igjen kort prosess og vant 10-0 etter bare ett minutt og 19 sekunder ute på brytematta. bullen må minst bli topp fem i vm for å sikre en ol-plass allerede nå. når hun nå er i semifinalen, er hun sikret en bronsefinale. ettersom det i bryting er to bronsefinaler, vil det bli ombryting om femteplassen mellom de to utøverne som taper bronsefinalene. semifinalene brytes onsdag ettermiddag, med finalene senere samme kveld. bullen møter japanske sakura motoki i semifinalen. det er igjen to ol-kvalifiseringer før sommerlekene i paris neste sommer. (ntb/nrk)


  Hodgson (76) tilbake på treningsfeltet etter sykdom

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:16.04)
  crystal palace-trener roy hodgson var tilbake på treningsfeltet tirsdag, etter at han måtte stå over premier league-møtet med aston villa lørdag som følge av sykdom. – vi er glade for å kunne bekrefte at roy hodgson ledet crystal palace-treningen i dag, skriver klubben på sin nettside tirsdag ettermiddag. der bekrefter de også at 76-åringen er klar for å lede laget mot fulham kommende lørdag.  Knudsen ferdig på landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:15.02)
  monica knudsen fortsetter ikke i jobben som assistenttrener på kvinnelandslaget i fotball. det bekrefter norges fotballforbund (nff) i en pressemelding tirsdag ettermiddag. landslagssjef hege riise måtte gå av etter et skuffende vm, og nå er det altså klart at hennes assistent ikke blir med i teamet til den midlertidige landslagssjefen, leif gunnar smerud. hans støtteapparat består av ingvild stensland, terje skjeldestad, bård homstøl og jon knudsen (hovedansvar for keepere) når norge møter østerrike i nations league 22. september. - med så kort tid inn mot samling, har det vært viktig for nff å etterkomme leif gunnar smerud sine ønsker, slik at rammebetingelsene for å kunne lykkes er de beste. leif gunnar får nå et team han kjenner godt. nå retter vi blikket fremover mot kampen mot østerrike på ullevaal stadion, sier generalsekretær i norges fotballforbund, karl-petter løken, i pressemeldingen. mens hege riise gikk over i en nyopprett stilling som fagleder i nff, skal knudsen tilbake til jobben som toppklubbutvikler. – vi er svært tilfredse med å ha med monica videre i nff. toget i den internasjonale kvinnefotballen går raskere og raskere, og vi er nødt til å styrke strukturene på kvinnesiden om vi skal henge med. med monicas kompetanse og erfaring får vi et løft i dette arbeidet, sier løken i pressemeldingen.

  Bekreftet: Bob Bradley overtar Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:17.01)
  tirsdag fikk lars bohinen sparken som stabæk-trener. på en pressekonferanse søndag ettermiddag bekrefter stabæk at bob bradley overtar trenerjobben. han har i første omgang signert en kontrakt for resten av inneværende sesong. med i trenerteamet blir også azar karadas som assistent. – jeg er begistret for å være tilbake. stabæk er en spesiell klubb, og grunnen til det er at det er fantastiske mennesker, sier bradley på pressekonferansen. den 65 år gamle amerikaneren var også trener i klubben fra 2015 til 2016. han hadde da vært landslagssjef for både usa og egypt. de siste årene har han vært klubbtrener i usa og canda. stabæk ligger i øyeblikket nest sist i eliteserien med 16 poeng på 19 kamper.

  Maanum bommet på straffe da Arsenal røk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. september 2023 KL:21.07)
  arsenal røk på straffer etter å ha spilt 3-3 mot paris fc i linköping lørdag ettermiddag. dermed er de ute etter den første kvalikrunden til mesterligaen. arsenal holdt unna i en snau time, før mathilde bourdieu satte inn to mål i løpet av to snaue minutter. ti minutter før full tid startet arsenal en redningsaksjon da alessia russo først reduserte til 1-2, før jennifer beattie sikret ekstraomganger seks minutter på overtid. i ekstraomgangene scoret louise fleury og russo for hver sin klubb, og lagene måtte dermed ut i straffesparkkonkurranse. der bommet frida maanum og russo på sine straffer for arsenal. (ntb)

  Marerittrekken fortsatte for Riises Avaldsnes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. september 2023 KL:16.57)
  john arne riises avaldsnes gikk for sjuende kamp på rad av banen uten seier da de tapte 1-2 hjemme for åsane i toppserien lørdag ettermiddag. for å finne deres siste seier må vi helt tilbake 10. juni da de vant 1-0 hjemme over lsk kvinner. med lørdagens tap går avaldsnes ned som tabelljumbo i toppserien med 14 poeng på 20 serierunder. det blir også spilt flere kamper i toppserien lørdag. arna-bjørnar banket røa 3-0 og endte sin tapsrekke på tre kamper. (ntb)


  United med Antony uttalelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:13.53)
  manchester united kom onsdag ettermiddag med en uttalelse om antony. spilleren ble på mandag utelatt fra troppen til det brasilianske landslaget på grunn av voldsanklager fra ekskjæresten, gabriela cavallin. – manchester united anerkjenner anklagene som er rettet mot antony og tar til etterretning at politiet gjør undersøkelser. som klubb tar vi saken på alvor med tanke på hvilken påvirkning anklagene og påfølgende rapportering vil ha for overgrepsofre, skriver united. klubben vil ikke kommentere saken ytterligere. antony har på sin side benektet anklagene. – jeg kan med sikkerhet si at anklagene er falske, og at bevisene som allerede er fremlagt viser at jeg er uskyldig i anklagene som er fremsatt, sier antony i sitt svar på anklagene, ifølge sky sports.

  TV-krise fire dager før Champions League-avkast – strømmetilbud på plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:13.24)
  det aller meste tyder på at det ikke blir champions league-håndball på norsk tv denne sesongen. onsdag ble en strømmetjeneste lansert som alternativ. infront har sikret seg rettighetene fra det europeiske håndballforbundet (ehf) og kan så videreselge disse. men i norge, sverige og danmark har markedet vært iskaldt for rettighetene for alle europacupene. – infront jobber for tiden med å få på plass en plattform for en strømmetjeneste med betaling slik at håndballfans i skandinavia kan følge champions league, sa ehfs informasjonssjef thomas schöneich til ntb tirsdag. han meldte at ehf og infront i løpet av denne uken ville gå ut med mer informasjon rundt strømmetjenesten. onsdag ettermiddag var tilbudet på plass i form av www.handball-kanalen.tv. der koster det cirka 280 norske kroner i måneden for å følge kamper i champions league og europaligaen for begge kjønn. (ntb)

  Spanias Fotballforbund retter uforbeholden unnskyldning til «verdensfotballen» etter VM-kysset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. september 2023 KL:15.19)
  spanias fotballforbund legger seg flat og sier oppførselen til fotballpresident luis rubiales under vm-finalen har gjort stor skade på omdømmet til idretten. i en oppsiktsvekkende uttalelse signert fungerende fotballpresident pedro rocha retter det spanske forbundet en uforbeholden unnskyldning til hele det nasjonale og internasjonale fotballmiljøet. også fn inkluderes i listen over mottakere. brevet ble publisert på det spanske fotballforbundets nettsider tirsdag ettermiddag. der skriver rocha at han finner det nødvendig å komme med «den mest oppriktige av unnskyldninger til verdensfotballen som helhet, til fotballinstitusjonene (fifa, uefa, fn), til fotballspillerne og spesielt spillerne på landslaget, spanske klubber, det engelske kvinnelandslaget og fans over hele verden». (ntb)
  Borch må ro oppsamlingsheat i VM – Kavlie klar for kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. september 2023 KL:11.16)
  jetil borch var hundredeler unna å gå rett til kvartfinalen i singlesculler i ro-vm. han må ro oppsamlingsheat mandag ettermiddag. rokjempen borch fikk dermed ikke vm-innledningen han ønsket seg i beograd. tyskeren oliver zeidler vant nordmannens heat, mens canadieren trevor jones og borch kjempet om annenplassen. i mål kom jones seg tolv hundredels sekund foran borch, som hadde vært hårfint foran canadieren ved samtlige mellomtider. borch ble verdensmester og europamester i singlesculleren i 2018. han tok vm-bronse i 2019 og ol-sølv i 2021. denne sesongen har han vært langt unna toppslag. inger seim kavlie klarte å ta seg til kvartfinale singlesculler med 3.-plass i sitt innledende heat. hun åpnet rolig og lå sist halvveis, men rodde seg opp mot slutten. emma twigg fra new zealand vant heatet klart. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »