Hovedsiden

Liten annonse

  Ny sjef for Ryerson

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 14. juni 2024 KL:16.50)
  fredag ettermiddag kunne borussia dortmund bekrefte at nuri şahin overtar som ny trener for klubben. det bekrefter klubben selv på x/twitter. det skjer dagen etter at edin terzic, som førte dortmund til champions league-finale i mai, trakk seg. şahin har fungert som assistenttrener for terzic det siste året, og var hovedtrener for tyrkiske antalyaspor mellom 2021 og 2023. som spiller har tyrkiske şahin spilt for klubber som dortmund, real madrid og liverpool. det betyr altså at norske julian ryerson får ny hovedtrener.

  Bayern henter japansk midtstopper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:17.40)
  bayern münchen har forsterket stallen med den japanske midtstopperen hiroki ito (25). han kommer fra bundesligarival stuttgart. ito ble klar for bayern torsdag ettermiddag og har undertegnet en femårskontrakt med sin nye klubb. – det er en stor ære for meg å kunne spille for en av verdens største klubber. jeg ønsker å bidra til at fc bayern vinner mange titler, sier ito. (ntb)


  Tysk EM-vinner ber Müller om å legge opp: – Hans tid er forbi

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:12.42)
  tyskland- og bayern münchen-legenden mario basler mener at thomas müller burde følge i toni kroos` fotspor og legge opp etter sommerens fotball-em. – thomas müller burde gjøre det samme som toni kroos etter dette mesterskapet. legge opp! sa basler under et møte med den tyske fansen mandag ettermiddag, ifølge bild. i mai avslørte kroos at han legger fotballskoene på hylla etter sommerens mesterskap på hjemmebane. det burde også müller gjøre, ifølge basler. – thomas müllers tid er forbi, sa basler og fortsatte: – thomas er også i en viss alder og har oppnådd mye for bayern og for tyskland, men på et tidspunkt er det nok. (ntb)

  Uno-X-stjerne lurt av arrangørtabbe: – En skandale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 7. juni 2024 KL:17.35)
  den danske uno-x-profilen magnus cort var en av flere ryttere som måtte kjøre en omvei på den sjette etappen av critérium du dauphiné fredag ettermiddag. primoz roglic vant etappen foran giulio ciccone og lagkompis aleksandr vlasov. sloveneren tok dermed også over den gule ledertrøya fra remco evenepoel, som endte over halvminuttet bak i mål. den 174,1 kilometer lange prøvelsen gikk fra hauterives til le collet d`allevard. på veien tok syklistene seg opp tre kategoriserte stigninger. cort var en del av et større brudd, som fikk seg en luke på flere minutter ned til hovedfeltet. på vei inn mot den siste stigningen måtte bruddet imidlertid ta en liten omvei da en arrangørbil guidet dem i feil retning. – dette skal ikke skje. hovedfeltet henter ett minutt nærmest gratis. dette nærmer seg en skandale, kommenterte theis magelssen på discovery. et stykke inn i stigningen stakk cort og romain grégoire fra resten av bruddet. dessverre for uno-x-profilen klarte han ikke holde følge med franskmannen, som også til slutt ble tatt igjen av hovedfeltet. (ntb)


  Ingebrigtsen dropper Bislett: – En tøff og vanskelig vurdering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. mai 2024 KL:10.37)
  henrik ingebrigtsen stiller ikke til start under bislett games torsdag. det gjør heller ikke magnus tuv myhre, opplyser stevnesjef steinar hoen. tv2 omtalte saken først. mandag ettermiddag får imidlertid nrk følgende forklaring via ingebrigtsens mediekontakt espen skoland: – henrik har gjort en tøff og vanskelig vurdering. han kjenner på stigende form, og velger å prioritere langsiktig. han tror og håper at det kommer store muligheter fremover, og vil prioritere å bygge form i riktig tempo. han vil fortsatt være tilsted og hjelpe jakob under hans forberedelser. magnus tuv myhre har slitt etter koronasykdom, og har ennå ikke innledet sesongen. begge skulle ha løpt 5000 meter på bislett. på den distansen har det vært en intens kamp de siste ukene om en plass på det norske em-laget. laget presenteres kl. 14 torsdag, altså noen timer før bislett games. bislett-løpet ville sånn sett ikke påvirket em-uttaket. i helgen løp henrik ingebrigtsen 5000 meter i belgiske brüssel på tiden 13.26,92. det gjør at det sannsynligvis står mellom ham og awet kibrab om den siste plassen på em-laget. kibrab har løpt på 13.25,48 i år. jakob ingebrigtsen har friplass, narve gilje nordås er sterkest av de øvrige, mens per svela med 13.19,87 har en bedre tid enn awet kibrab og henrik ingebrigtsen på 5000 meter denne sesongen. em starter 7. juni, og det vises på nrk. heller ikke filip ingebrigtsen deltar på bislett. han klarte ikke å kvalifisere seg til em på noen distanse og sliter med en hofteskade, ifølge skoland.

  Odd stoppet marerittrekken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:19.13)
  odd kunne endelig juble for seier da de vant 2-1 hjemme over lillestrøm i eliteserien søndag ettermiddag. dermed endte de rekken på seks strake kamper uten seier. sist de vant, var utrolig nok borte mot molde 17. april. siden det er fasiten to uavgjort og fire tap. lillestrøm har på sin side vært fryktelig ustabile den siste tiden og har vunnet og tapt annenhver gang i sine seks siste kamper. søndagens fiasko gjorde riktignok at de nå står med to strake tap. klubbenes svake prestasjoner gjør at lillestrøm ligger helt nede på 13.-plass, mens odd har plassert seg tre hakk over på tabellen. (ntb)  Filip Ingebrigtsens EM-håp knust - brøt i siste løp før uttaket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:17.10)
  filip ingebrigtsen (31) løp 1500 meter under et stevne i brussel i belgia søndag ettermiddag. målet: å komme seg under 3.36 på distansen og dermed klare em-kravet. slik gikk det ikke. ingebrigtsen brøt cirka midtveis i løpet og dermed er alt håp om em i roma i juni ute. løpet ble utsatt på grunn av regn, og selv om solen etter hvert tittet frem, var dekke fremdeles fuktig da løpet startet. den mellomste av løpebrødrene ingebrigtsen la seg langt bak i feltet fra start, før han til slutt jogget rolig ut av banen. tidligere denne sesongen har han løpt 1500 meter på 3.38,91 i spania og 3.44,03 i tyskland. forrige sesong ble hans beste resultat på distansen 3.39,18. kvalifiseringsfristen til em går ut ved midnatt i dag 26. mai. siste frist for å bekrefte endelig påmelding er 30. mai klokken 14.00.

  Ny hjemmeseier for Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:16.30)
  vålerenga-supporterne kunne juble for sesongens andre hjemmeseier da de vant 3-1 over levanger i 1. divisjon søndag ettermiddag. dermed kan oslo-klubben endelig begynne å snakke om å ha blitt kvitt «hjemmespøkelset». før 1-0-seieren over bryne 4. mai sto vålerenga med sju kamper uten seier på hjemmebane i ligaen. geir bakke og co. kan også juble for å klatre helt opp på 2.-plass på tabellen, bare ett poeng bak serieleder kongsvinger, som har én kamp mindre spilt. en heading fra mees rijks, et nydelig skudd i krysset fra jones el-abdellaoui og en markkryper fra petter strand sikret seieren for bakkes mannskap. toppscorer sanel bojadzic scoret levangers eneste på straffe. (ntb)  Xavi sparket i Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:13.48)
  xavi får ikke lede barcelona ut kontraktstiden, og er allerede ferdig som manager i klubben etter sesongen. det bekrefter klubben på sine hjemmesider fredag. barcelona skriver at xavi fikk beskjeden av klubbpresident joan laporta fredag ettermiddag. xavi hadde en kontrakt som først går ut neste sommer. flere medier skriver at tyske hansi flick blir barcelonas nye manager. klubben skriver at de vil offentliggjøre førstelagets nye struktur i løpet av neste dagene.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »