Hovedsiden

Liten annonse

  Forbundstopp åpner for endringer når Bjervig slutter: – Vi har helt sikkert et forbedringspotensial

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:12.26)
  norges skiforbund må starte jakten på espen bjervigs erstatter som langrennssjef. rollen kan bli løst annerledes i framtiden. det forteller langrennskomiteens leder torbjørn skogstad i et intervju med ntb om bjervigs kommende avgang og veien videre. – nå må vi sette oss ned og se litt på kravspesifikasjonene. hva slags person er det vi skal ha? hva skal rollen være, og skal det gjøres noen endringer i oppgavene en ny langrennssjef skal løse? bjervig-nyheten sprakk i vg torsdag kveld. han gikk selv ut med saken og oppga manglende sult som forklaring. flere langrennseksperter mener han har hatt for mange oppgaver siden han inntok sjefsrollen i 2018. – espen har definitivt hatt regien på den organiseringen vi har hatt til nå. vi ansetter og eventuelt avslutter forholdet til en langrennssjef, og så er det langrennssjefen som organiserer sitt lag, påpeker skogstad.


  Keepertrener Knudsen fortsetter på landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:10.52)
  kvinnelandslagets keepertrener jon knudsen (48) blir værende i teamet til leif gunnar smerud. landslagssjefen tar ut sin første tropp til uka. – jeg fortsetter i min stilling. de vil ha meg med videre, forteller knudsen til ntb. leif gunnar smerud ble sist uke presentert som etterfølgeren til hege riise og skal lede det norske laget ut året. det er foreløpig ikke klart om assistentene monica knudsen og ingvild stensland blir med videre. – støtteapparatet er forhåpentligvis klart i løpet av uken, opplyser nffs kommunikasjonsdirektør gro tvedt anderssen til ntb. – vi vet ikke eventuelt hva en ny trener vil ønske eller trenge. det er helt sikkert at det ikke kommer til å bli store justeringer på et støtteapparat. det er tre uker til kamp, så det sier seg selv at vi kommer til å ta med oss de fleste, sa nffs generalsekretær karl-petter løken for en uke siden. landslagets neste utfordring blir mot østerrike 22. september på ullevaal. fire dager senere er portugal motstander på bortebane før fire kamper i nasjonsligaen gjenstår utover høsten. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »