Hovedsiden

Liten annonse
  HamKam klarte bare ett poeng mot ti mann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 24. september 2023 KL:19.01)
  hamkam spilte elleve mot ti i over en omgang, men klarte bare 1-1 mot sarpsborg i eliteserien i fotball. med det ene poeng er hamkam oppe i 24 poeng og holder 11.-plassen, mens sarpsborg har ti poeng mer på sin sjuendeplass. gjestene fikk en pangstart på kampen da victor torp fikk skyte fra god posisjon etter at hjemmelaget ikke klarte å klarere skikkelig. etter et drøyt kvarter sto det 0-1. det ble etter hvert mye sarpsborg på briskeby, uten at hamkam klarte å skape noe som helst, men ett minutter før pause røk niklas sandberg på en utvisning. han fikk rødt kort direkte etter en stygg takling bakfra mot morten bjørlo med knottene først. – vi må legge en litt annen plan i 2. omgang med en mann mindre, sa sarpsborg bjørn inge utvik til tv 2. etter fem minutter hadde moses mawa utlignet til 1-1 da han dukket opp på bakre stolpe på jens martin gammelbys pasning gjennom feltet fra spiss vinkel. hamkams tallmessige overtak førte til at kampen endret karakter utover i 2. omgang, men uten at hjemmelaget kom til flere mål. sarpsborg virket faktisk noe friskere mot slutten og skapte en del farligheter. (ntb)


  Zeekr klar med neste modell i Europa

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:14.35)
  zeekr skal erobre europa og norge, og naturligvis er det 001-modellen som lander først på det gamle kontinentet. men allerede nå har volvo- og polestar-slektningen klar en ny modell. om du besøker göteborg finner det faktisk tre bilmerker der. volvo er selvsagt på plass, og det er også polestar som stammer fra volvos satsting på […] innlegget zeekr klar med neste modell i europa dukket først opp på bil24.no.

  Kanskje mangler vi en «jævel»

  Kilde: VG Sport | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:15.41)
  ullevaal stadion (vg) nok en gang skjer det - det norske herrelandslaget i fotball må ty til det berømte «halmstrået» for å ha et håp om å nå et mesterskap. det er faktisk litt trist. kanskje vi heller skal skaffe oss en «jævel» - en som røsker opp i snillismen.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »