Hovedsiden

Liten annonse

  Zuccarellos trener får sparken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:05.43)
  nhl-laget minnesota wilds hovedtrener dean evason og lagets assistenttrener bob woods har fått sparken, bekrefter mats zuccarellos klubb. sju tap på rad og en 5-10-4-start på sesongen gjorde at klubbens ledelse fikk nok. minnesota wild-sjef bill guerin bekrefter at evason og woods har fått sparken. – dean gjorde en utmerket innsats med minnesota wild, spesielt som hovedtrener for laget vårt. jeg er svært takknemlig for hans harde arbeid og engasjement for organisasjonen vår. jeg ønsker også å takke bob for hans harde arbeid som assistenttrener for wild. jeg ønsker dean, bob og familiene deres alt vel for framtiden, sier guerin i en pressemelding på nhls nettsted. minnesota wild opplyste natt til tirsdag norsk tid at john hynes overtar som ny hovedtrener. hynes har åtte sesonger bak seg som hovedtrener for new jersey devils fra 2015 til 2019 og for nashville predators fra 2020 til mai i år, da han fikk sparken fra predators. i en melding på x opplyser klubben at guerin og hynes skal holde pressekonferanse tirsdag klokken 15 norsk tid. kunngjøringen om evason og woods` oppsigelser kom et døgn før laget skal spille mot st. louis blues. (©ntb)

  Kongen kommer til cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:11.37)
  det blir kongelig tilstedeværelse under den kommende cupfinalen mellom bodø/glimt og molde 9. desember. det bekrefter slottet overfor nrk mandag. – hans majestet kongen er til stede under finalekampen i norgesmesterskapet i fotball for menn, skriver kommunikasjonsrådgiver simen løvberg sund i en e-post til nrk. det blir første gang siden 2019 at kong harald er til stede på en cupfinale for herrene, og første gang siden 2021, da han overvar den kvinnelige cupfinalen mellom sandviken og vålerenga, at kongen ser en finale på ullevaal stadion. det har vært en lang tradisjon for at kongen eller andre medlemmer av kongefamilien har vært til stede på cupfinalen. de siste to herrefinalene har kongepokalen blitt utdelt av daværende landbruks- og matminister sandra borch. kronprinsparet var til stede på kvinnenes finale i fjor, men ingen fra kongefamilien deltok på kvinnefinalen denne helgen, da var det kulturminister lubna jaffery som delte ut kongepokalen. cupfinalen starter 16.00 lørdag 9. desember. kampen sendes på nrk1.


  Jessie Diggins stiller i verdenscupåpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:07.24)
  den amerikanske langrennsstjernen jessie diggins fikk et tilbakefall av sine spiseforstyrrelser i sommer. nå er hun klar for verdenscupåpningen i ruka. fortsatt er hun preget av sin sykdom. – den vil være en del av meg resten av livet, sier jessie diggins i et intervju med expressen. i slutten av august la derimot diggins ut en video på instagram hvor hun fortalte at hun «etter tolv friske år har fått et tilbakefall på sine spiseforstyrrelser». det har vært mye usikkerhet om når diggins returnerer til skisporet i konkurransehelg, men allerede til helgen er hun tilbake. – jeg har ingen resultatmål. jeg tar det bare dag for dag, og jeg kan ikke love at jeg kommer til å være med hver helg, sier diggins, som forteller om mye støtte fra skifamilien. – løpere fra andre land skrev at de håper å treffe meg i ruka for å gi meg en klem, så nå skal jeg gå rundt i ruka og samle klemmer. (nrk/ntb)


  Sarpsborg-assistent blir talentutvikler i IFK Göteborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:10.15)
  sarpsborg 08-assistent magnus edlund (56) bytter ut eliteserien med allsvenskan og ifk göteborg. det skriver sarpsborg på sine nettsider. edlund har vært assistenttrener under mikael stahre, lars bohinen og stefan bilborn siden januar 2021, men har nå valgt å rette snuta hjem til sverige. der blir han talentutvikler i ifk göteborg. – det har vært et vanskelig og et enkelt valg. det vanskelige er at jeg trives fantastisk godt med laget, ledere, spillere og ansatte i sarpsborg. på den andre siden er det en mulighet for å komme hjem og være sammen med familien etter tre år i norge, sier edlund. (ntb)

  NHL-veteran permittert etter hendelse i hjemmet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:20.37)
  boston bruins har midlertidig suspendert milan lucic (35) etter en episode i ishockeyspillerens hjem fredag. det opplyste boston-klubben i en presseuttalelse lørdag. det framkommer ingen detaljer om hendelsen, men bruins gjør det klart at de tar situasjonen på største alvor. – milan tar permisjon fra laget på ubestemt tid. organisasjonen tar slike saker veldig alvorlig, og vi vil jobbe med lucic-familien for å kunne tilby all støtte og assistanse de måtte trenge. vi har ingen flere kommentarer på nåværende tidspunkt. politiet i boston ville lørdag morgen (amerikansk tid) verken bekrefte eller avkrefte om lucic er blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået ap. lucic er opprinnelig fra vancouver i canada, og han har spilt over 1300 kamper i nhl. han vant stanley cup-tittelen med boston i 2011, og han er denne sesongen tilbake i laget etter å ha spilt for los angeles kings, edmonton oilers og calgary flames. 35-åringen har ikke spilt siden 21. oktober på grunn av en skade. (©ntb)
  Nå er Julia alene i krigen

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:09.15)
  familien nassar flyktet til sør-gaza fordi israelerne sa de skulle være trygge der. men huset deres ble bombet og seks familiemedlemmer ble drept. bare julia på fire år og farmor overlevde, sistnevnte på sykehus i kritisk tilstand.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »