Hovedsiden

Liten annonse
  Bodø/Glimt med knusende seier i hovedstaden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:19.10)
  bodø/glimt fortsatte storformen da de tok sin femte strake seier da de vant 3–1 over vålerenga på bortebane i eliteserien søndag. faris pemi ble kveldens matchvinner med to nettkjenninger. – det er en fantastisk følelse. jeg hjalp laget med å skaffe tre poeng, og vi fortsetter framover. vi er veldig fornøyde, sa tomålsscorer faris pemi til tv 2. eliteseriens toppscorer amahl pellegrino noterte seg også for et vakkert mål. gjestene styrte kampen, men i siste ordinære spilleminutt satte jones el-abdellaoui et trøstemål for vif. glimt har med det åtte poeng ned til tabelltoer brann, etter at bergenserne slo tabelljumbo aalesund.

  Ny verdensrekord på 1500 meter kvinner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:21.54)
  kenyanske faith kipyegon tok fredag kveld verdensrekord på 1500 meter for kvinner i firenze. kipyegon var lenge foran «haren» til verdensrekorden, og klarte å holde helt inn til en historisk bragd. kipyegon endte neste åtte sekunder foran britiske laura muir, som tok 2.-plassen i firenze. kenyanerens tidligere bestetid var på 3.50, 37. den satte hun i monaco i fjor sommer. tiden ble utrolige 3.49.11, og med det slo hun genzebe dibaba sin gamle rekord på 3:50.07. hun er nå første kvinne til å løpe 1500 meter på under 3 minutt og 50 sekund. – et fantastisk løp hun, det var perfeksjon, sier nrk-kommentator jann post.  Andre Marriner ferdig som dommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:17.22)
  etter 391 kamper i premier league-kamp er andre marriner ferdig som dommer. det bekreftet premier league i en pressemelding tirsdag ettermiddag. – jeg kommer til å savne øyeblikkene ute på banen, men jeg har flere fantastiske minner å se tilbake på. jeg har elsket nesten hvert eneste minutt, sier marriner i en pressemelding. dommerveteranen har dømt på øverste nivå i 19 år. hans første premier league-kamp var oppgjøret mellom charlton og norwich i 2004. 5-0-kampen mellom arsenal og wolverhampton i den siste serierunden ble hans siste.

  Leknessund tett på de beste igjen - falt én plass i sammendraget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:17.30)
  med godt over 5000 høydemetere var fredagens etappe i giro d`italia en av de hardeste etappene i årets giro. før etappen lå andreas leknessund på en åttendeplass og nordmannenn hang med favorittene inn i den siste bakken, opp mot tre cime di lavaredo. der hadde de siste tre kilometerne 12,7 prosent i gjennomsnittlig stigning, og med snaut to kilometer igjen måtte leknessund slippe favorittgruppa. nordmannen kjempet imponerende inn mot målstreken, men måtte se at han falt til niendeplass i sammendraget. – han kjører fantastisk. han har ikke trent for å være en sammenlagtrytter på lik linje som topprytterne. hvis dette er det han virkelig vil gjøre de neste ti årene, så tror jeg han har mye moro i vente, sier discoverys ekspertkommentator andreas staune-mittet. etappen ble vunnet av santiago buitrago fra bruddet, mens geraint thomas forsvarte den rosa ledertrøya. thomas leder nå 26 sekunder foran primoz roglic. rittet fortsetter med en bakketempo lørdag, hvor rytterne skal opp stupbratte monte lussari. den siste etappen er en flat etappe med målgang i milano, slik at sammendraget etter alle solemerker vil avgjøres på lørdagens etappe. tidligere er en niendeplass det beste norske sammenlagtresultatet i giro d`italia. den var det tobias foss som sto for i 2021. carl fredrik hagen har det beste norske sammenlagtresultatet i ett av de tre store treukersrittene med en åttendeplass fra vuelta a españa i 2019. de to resultatene og dag erik pedersens tiendeplass i giro d`italia i 1984 er de eneste gangene en norsk rytter har endt topp ti sammenlagt i de store treukersrittene.

  Ettertraktet Feyenoord-trener signerte kontraktsforlengelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:15.38)
  feyenoord-trener arne slot har undertegnet en ny avtale med den nederlandske æresdivisjonsklubben. dermed er muligheten for en eventuell overgang til england formelt over. slot har vært satt i forbindelse med den ledige managerjobben i tottenham. 44-åringen sa torsdag at han ønsket å bli hos feyenoord. «feyenoord forlenget kontrakten med arne slot. han har signert for ett år til og er derfor bundet til sommeren 2026», heter det i en uttalelse fra klubben. – jeg er ikke ferdig her ennå. vi har hatt en fantastisk sesong med feyenoord, med serietittel som en fantastisk belønning for alt det harde arbeidet som er lagt ned, og jeg ønsker virkelig å fortsette å bygge laget, sier slot. til høsten skal klubben spille champions league-fotball. (©ntb)

  NTNUI med historisk seier i Tiomila

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:09.18)
  ntnuis herrelag vant søndag morgen orienteringsklassikeren tiomila for første gang. – det er fantastisk. jeg kan nesten ikke beskrive følelsen, sa elias jonsson etter å ha løpt ntnui inn til seier. ntnuis ankermann fikk gå ut i ledelse på den siste etappen med drøye to minutter ned til finske tamperen pyrintö. han hadde også med seg ulrik astrup arnesen, oskar edvardsson, mats eidsmo, sander arntzen, hans petter mathisen, anders vestøl, isak jonsson og eirik langedal breivik på laget. i kvinneklassen ble det 3.-plass til norske nydalens sk. det var de svært så fornøyd med til tross for at det ble seier sist år. (ntb)
  Bjørlo reddet Rosenborg: – Ikke godt nok

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.22)
  rosenborg sto med seks strake kamper uten seier og med tre tap på rad, men 16. maikampen på lerkendal ble en etterlengtet opptur. takket være en scoring av morten bjørlo vant kjetil rekdals menn 1-0. – det er fantastisk, selvfølgelig. vi trengte en seier nå, så det var deilig å se den gå inn, sier bjørlo til tv 2. seieren satt imidlertid langt inne, med tanke på at haugesund ble redusert til ti mann etter en drøy halvtime, da magnus christensen fikk sitt andre gule kort. – klart vi skal kontrollere dette bedre og lage flere mål, selvfølgelig. det er sikkert en preget gjeng fra de siste ukene, da blir du mer kontrollerende enn modig. det er en fullt fortjent seier og vi hadde jo sjansene våre i første omgang også. men vi har en lang vei å gå, det har vi, sier rekdal til tv 2. det er matchvinneren enig i. – det er ikke godt nok, det vi leverer i dag, heller, men vi vinner og må ta med oss det, og så bygge videre, sier bjørlo. magnus christensen er verken imponert over dommeren eller rosenborg. – det var to frispark og jeg får gult kort på begge. jeg vet ikke hva jeg skal si. det var litt vilt å få rødt kort på den måten, men det må jeg ta, og det er kjedelig. jeg synes det er voldsomt dømt, sier han til tv 2. til nrk sier han: – det var unødvendig, vi kunne fått med oss tre poeng herfra, det er ikke et spesielt godt lag vi møter. jeg tror vi hadde vunnet om vi hadde spilt 11 mot 11.  Andrea Rooth med kjempeløp – norgeshistoriens tredje raskeste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:11.35)
  lambertsetersprinten ga andrea rooth gode svar. der satte hun u23-rekord på 300-meteren og klokket inn til tredje bestetid av en norsk kvinne noensinne. rooth tok en klar seier på 37,64 og «perset» med over sekundet. prestasjonen var en forbedring av henriette jægers norske u23-rekord med tre hundredeler. tiden i fredagens løp var også årsbeste i europa for seniorer og den tiende beste i verden. – det er fantastisk å løpe på hjemmebane. alle heier på deg, og du føler at du har hele klubben i ryggen, sa rooth etterpå i et intervju gjort av arrangøren lambertseter if, ifølge ntb.

  Usikkerhet rundt Johansens fotballframtid – sjefen ler av rykter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:10.56)
  stefan johansen har slitt med å få spilletid i queens park rangers denne sesongen. sjefen hyller likevel nordmannen og avviser rykter om at de to er uvenner. qpr berget til slutt plassen på nivå to i engelsk fotball etter å ha vært involvert i nedrykksstriden. stefan johansen har spilt for klubben siden 2021, men måtte nøye seg med en rolle som innbytter i sesongavslutningen. årsaken er at johansens kvaliteter ikke matcher den direkte spillestilen manager gareth ainsworth ønsker at laget hans skal spille etter. det bekreftet qpr-sjefen i forkant av siste serierunde. – jeg sa til ham: intensiteten vi trenger for øyeblikket passer ikke til pasningsspillet ditt, sa ainsworth ifølge west london sport. samtidig tok manageren opp rykter han hadde fanget opp om en krangel med johansen. – jeg fant ut her om dagen at det gikk noen rykter om at jeg og «stef» hadde blitt uvenner, som er ganske utrolig, i og med at han sannsynligvis er den i spillertroppen som står meg nærmest, sa ainsworth. han skryter i stedet uhemmet av klubbens norske midtbanemann. – han er en fantastisk spiller med ballen, men vi har nå hatt behov for å spille med større press og mer intensitet, sa ainsworth. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »