Hovedsiden

Liten annonse
  Liverpool-duo ferdig i klubben etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:11.30)
  både thiago alcantara og joël matip forlater liverpool og anfield etter inneværende sesong, opplyser merseyside-klubben. spillernes kontrakter går ut 30. juni i år. de blir ikke forlenget, bekrefter liverpool. – jeg er veldig takknemlig for de fantastiske årene jeg har tilbrakt her, med så mange unike folk rundt meg, forteller matip til klubbens nettsider. avtroppende liverpool-trener jürgen klopp er full av lovord om midtstopperen. – i alle årene jeg har drevet med fotball, er jeg usikker på om jeg har møtt så mange spillere jeg har elsket mer enn joël matip, sier klopp til klubbens nettsider. 32 år gamle matip, som er født i tyskland, ble hentet gratis til klubben i 2016. tre år senere var han en sterk bidragsyter da rødtrøyene vant champions league. året etter vant klubben premier league. da mistet forsvarsspilleren store deler av sesongen med to ulike skader. også mesteparten av årets sesong har blitt spolert av en alvorlig kneskade. spanske alcantara er i likhet med matip ferdig i liverpool om kort tid. 33-åringen har kun spilt fem minutter med førstelagsfotball denne sesongen. (©ntb)

  Moyes ferdig i West Ham etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:19.04)
  west ham bekrefter at david moyes er ferdig som manager i klubben etter sesongen. i en pressemelding mandag kveld skriver premier league-klubben at moyes og klubben er enige om å avslutte samarbeidet etter fire og et halvt år. – jeg har virkelig likt å jobbe med alle i west ham, og vil takke styret for å gi meg sjansen til å lede denne fantastiske klubben, sier moyes. i løpet av sin periode i london-klubben, ledet 61-åringen dem blant annet til seier i serieligaen forrige sesong. det var west hams første store trofé siden de vant fa-cupen i 1980. – david har vært ansvarlig for en periode i vår historie med stor fremgang og suksess, og vi er ekstremt takknemlige for hans harde arbeid, engasjement og dedikasjon til rollen, sier styreleder david sullivan. med to kamper igjen av sesongen ligger west ham på niendeplass i premier league. lørdag spiller de sesongens siste hjemmekamp mot luton. klubben skriver at moyes vil få den hyllesten han fortjener fra supporterne ved at avskjeden allerede har blitt opplyst om. samtidig som moyes bekreftes ferdig i klubben, skriver både bbc og the athletic at spanske julen lopetegui blir ny manager i west ham. 57-åringen skal være enig om betingelsene, men har så langt ikke signert papirene. spanjolen har vært uten jobb siden han ble sparket i wolverhampton i august i fjor. (ntb/nrk)

  David Moyes ferdig i West Ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:19.04)
  west ham bekrefter at david moyes er ferdig som manager i klubben etter sesongen. i en pressemelding mandag kveld skriver premier league-klubben at moyes og klubben er enige om å avslutte samarbeidet etter fire og et halvt år. – jeg har virkelig likt å jobbe med alle i west ham, og vil takke styret for å gi meg sjansen til å lede denne fantastiske klubben, sier moyes. i løpet av sin periode i london-klubben, ledet moyes dem blant annet til seier i serieligaen forrige sesong. det var west hams første store trofé siden de vant fa-cupen i 1980.

  Reiten mister enda en lagvenninne i Chelsea: – En utrolig reise

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:12.34)
  guro reitens chelsea mister også storscorer fran kirby, som har besluttet å gi seg i klubben etter ni år. den annonserte chelsea i et videointervju med en gråtkvalt kirby. – det har vært en utrolig reise med alle dere. takk for at dere har tatt dere av meg siden dag én, gjennom både tunge og fantastiske tider. jeg kommer aldri til å glemme hvordan det føles å spille foran dere, sier hun i videoen. kirby er tidenes toppscorer for chelseas kvinnelag med 115 mål på 205 kamper. på sine ni år i klubben har hun også hjulpet chelsea til å vinne 15 trofeer. – å forlate klubben med trofeene jeg har vunnet, med lagkameratene jeg har spilt med, noen av verdens beste spillere, det har vært et av de største privilegiene i livet mitt, sa kirby. fredag ble det også klart at maren mjelde er ferdig i chelsea etter sesongen. det er ikke kjent hva som blir neste stoppested for verken mjelde eller kirby. (ntb)

  Eliteserieklubbene smadret salgsrekorden i 2023

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:06.43)
  norsk toppfotballs (ntf) mål om at landets fotballklubber samlet skal selge spillere for mer enn én milliard kroner årlig innen 2028 er nesten nådd allerede. det viser en fersk rapport fra europatoppen. i 2023 solgte norske klubber spillere for hele 959 millioner kroner. det var en markant økning fra 355 millioner i 2022. – det er fantastiske tall, og det viser at spillere i norske klubber er attraktive på det internasjonale markedet. samtidig er det en risiko for at ligaen blir svekket dersom man ikke klarer å fylle på med egenutviklede spillere eller bommer på spillerkjøp, sier ntfs sportssjef erik hoftun. i fjor solgte molde alene spillere for nær en kvart milliard kroner, mens også bodø/glimt (149 millioner) og rosenborg (105 millioner) passerte et tresifret antall millioner. (ntb)


  Norge avslutter EM-kvaliken i Bergen – første gang på fem år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:14.18)
  norges fotballkvinner møter nederland i den siste kvalifiseringskampen til fotball-em. det oppgjøret skal spilles på brann stadion i bergen. det opplyser norges fotballforbund på sine nettsider. kampen spilles 16. juli. – jeg var selv til stede i bergen i forbindelse med champions league-kamp og fikk oppleve hvor stort engasjement og fotballinteresse det er i byen. vi gleder oss til å komme dit og oppleve den fantastiske støtten selv. dette kan bli en helt avgjørende kamp i en åpen gruppe, og derfor er det viktig at publikum hjelper oss ekstra på veien, sier landslagssjef gemma grainger. sist de norske fotballkvinnene spilt landskamp i bergen, var helt tilbake i 2019. da slo de england 2-1 foran 10.830 tilskuere. (ntb)

  Svensk tennisprofil gjør helomvending – varsler comeback etter dopingutestengelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:07.11)
  den svenske tennisspilleren mikael ymer la opp etter at han ble utestengt i 18 måneder for brudd på dopingreglene i juli i fjor. nå åpner han for comeback. – jeg har bestemt meg for å legge opp som profesjonell tennisspiller. takk alle sammen for fantastiske minner! for en reise det har vært! jeg ønsker alle mine gamle kollegaer lykke til videre, skrev han på x i slutten av august 2023. ymer ble måneden før utestengt i 18 måneder for å ha misset tre dopingtester i løpet av ett år. da var han rangert som verdens 51. beste tennisspiller på herresiden. ymer mente selv at utestengelsen var urettferdig og forklarte at han aldri har brukt eller vært mistenkt for å bruke et ulovlig middel. nå kan det imidlertid se ut til at svensken skal gjøre comeback på tennisbanen. – pensjonisttilværelsen var kjedelig, sees om åtte måneder, skriver han på x. det var idrettens voldgiftsrett (cas) i lausanne som landet på 18 måneders utestengelse av svensken. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »