Hovedsiden

Liten annonse


  Overlegen norsk stafettseier i ungdoms-VM skiskyting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:12.13)
  den norske trioen var knusende overlegen på mennenes stafett i ungdoms-vm skiskyting og vant med nesten to minutter. ankermann kasper kalkenberg tok sitt tredje gull i mesterskapet i otepää, etter seier på sprinten onsdag og fellesstarten torsdag. han har også sølv fra normaldistanse og blandet stafett tidligere i mesterskapet. isak skogrand gikk første etappe og vekslet 15,4 sekunder bak ledende italia. oliver alm, som tok bronse på fellesstarten, gikk norge opp i ledelse og sendte kalkenberg ut med vel 10 sekunders forsprang til italia. på ankeretappen ble det knockout, og kalkenberg paraderte inn til gull 1.46,4 minutt foran antonin guy, som sikret sølvet for frankrike. italias ankermann nicola giordano var slått med over to minutter. (ntb)

  Skiskyting: Tredobbelt norsk i junior-VM i Otepää

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:15.44)
  det ble en norsk jubeldag på fellesstarten for menn i junior-vm i skiskyting i otepää torsdag. sivert gerhardsen fra tromsø tok gullet. gerhardsen skjøt feilfritt og tok med det sitt andre gull i årets junior-vm i estland. han var også med på laget som vant blandet stafett i det første rennet i mesterskapet i forrige uke. onsdag måtte han nøye seg med den sure fjerdeplassen på sprinten. isak frey tok sølvet torsdag og fortsatte det som har vært et godt junior-vm. han var også med på laget som vant blandet stafett. frey vant dessuten også onsdagens sprint. torsdag var han rask i sporet, men gjorde det vanskelig for seg selv da han bommet til sammen to ganger på de to første skytingene. han reddet likevel sølvet. tobias alm fra østre toten bommet én gang og tok tredjeplassen. (ntb)

  Knotten syk - står over verdenscuprenn i Holmenkollen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:10.03)
  karoline knotten har fremdeles ikke kommet til hektene etter vm. skiskytteren har kjent på sykdomssymptomer siden fellesstarten på vms avslutningsdag, og står over torsdagens normaldistanse i verdenscupen i holmenkollen, opplyser norges skiskytterforbund. knotten fikk omgangssyke under mesterskapet i nove mesto, og stod over både jaktstarten og normaldistansen, før hun gikk første etappe på stafetten. på vms siste dag ble hun nummer 19 på fellesstarten. heller ikke juni arnekleiv deltar på tirsdagens pressetreff før verdenscupen på hjemmebane. hun gikk showrenn i stockholm i går og rekker ikke frem til oslo i tide.

  Skiskytternes Holmenkollen-uttak klart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:12.04)
  etter et storstilt vm i tsjekkiske nove mesto, forbereder skiskytterne seg til neste verdenscup i holmenkollen 29. februar til 3. mars. disse skal gå for norge: kvinner: juni arnekleiv (dombås il), emilie ågheim kalkenberg (skonseng ul), maren hjelmeseth kirkeeide (markane il), ida lien (simostranda il), karoline knotten (vingrom il), marit ishol skogan (steinkjer skiklubb), ingrid landmark tandrevold (fossum if) menn: johannes thingnes bø (markane il), tarjei bø (markane il), vetle sjaastad christiansen (geilo il), johannes dale-skjevdal (fet il), sturla holm lægreid (bærums skiklub), endre strømsheim (bærums skiklub), vebjørn sørum (søndre ål sportsklubb) marit ishol skogan og vebjørn sørum er kun uttatt til fellesstartene.

  Lett å bli mistenksom

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:18.49)
  søndagens sølvvinner på vm-fellesstarten, andrejs rastorgujevs (35), har vært utestengt for brudd på meldeplikten. de norske utøverne reagerer på kommentar. - er det fordi han skjuler noe, så er det veldig dumt, sier vm-kongen johannes thingnes bø (30).  syk dale-skjevdal går ikke fellesstarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:12.26)
  johannes dale-skjevdal følte seg uvel lørdag kveld og går ikke dagens fellesstart. det melder norges skiskytterforbund. dale-skjevdal føler seg bedre i dag, men har i samråd med landslagsledelsen og helseteamet besluttet at det er best å stå over mesterskapets avsluttende renn. endre strømsheim har reist hjem fra nove mesto, og er derfor ikke aktuell til å overta dale-skjevdals plass i rennet. dermed er det johannes thingnes bø, tarjei bø, vetle sjåstad christiansen og sturla holm lægreid som går fellesstarten for norge. rennstart er kl. 16.30 og kan høres i nrk radio.

  tandrevold går fellesstarten i vm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:09.38)
  etter en avslutning med tre strafferunder på siste skyting, var landslagstrenerne usikre på om ingrid landmark tandrevold ville gå den avsluttende fellesstarten i vm. – hun er sliten, så hun må hjem og lade opp og se om hun får til en siste konkurranse, sa landslagstrener sverre huber kaas til nrk lørdag. søndag morgen kom beskjeden fra det norske landslaget: tandrevold skal gå. i tillegg til tandrevold skal også karoline knotten og juni arnekleiv gå fellesstarten, som starter 14.15. de norske kvinnene har hatt et tungt mesterskap. beste individuelle resultat er juni arnekleivs 14. plass fra sprinten forrige uke. lørdagens stafett endte med en tiendeplass, etter hele fem strafferunder totalt. både tandrevold og knotten har riktignok medaljer fra mesterskapet. de to var begge på laget som tok sølv på blandet stafett og tandrevold gikk sammen med johannes thingnes bø inn til bronse på parstafetten torsdag. individuelt er en 25. plass det beste resultatet for verdenscupleder tandrevold til nå i vm.


  Begge de norske ute – mange disket
  fellesstarten | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: tandrevold går fellesstarten | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:21.49)
  både kristian gamme uleklev og allan dahl johansson røk ut av semifinalene på fellesstarten under vm i enkeltdistanser i calgary, canada. særlig for sistnevnte ble det et rotete heat, der han selv følte konkurrentene burde bli diskvalifisert. – det er mange der som går urene linjer. det var kaotisk og jævlig skitten gåing siste runde. det var folk i veien over alt, et lureløp, sa han til nrk i hallen etterpå. det ble kanskje ekstra skuffende for oslo-gutten, for han var allerede før løpet åpen på at han kjente på nervene. – jeg er kvalm og har dårlig matlyst. som vanlig, sa han da. etter den andre semifinalen var fullført, der kristian gamme uleklev ikke klarte å komme topp fem, fikk nrk tak i dahl johansson igjen: – dommeren sier ingenting. men jeg tror de aller fleste er disket. de skal se på det. «mange» skal visstnok ha vært svaret til dommeren da nrks reporter på stedet spurte hvem som blir diskvalifisert. 20 minutter etterpå sitter fortsatt dahl johansson i uvisshet når han blir intervjuet atter en gang: – de diskuterer vel om de tør å diske alle. jeg aner ikke hva som skjer. fasit ble til slutt klar rundt 22:30 norsk tid. allan dahl johansson kom seg ikke videre. ikke nok løpere ble diskvalifisert til at han fikk en finaleplass. i den andre semifinalen ble det uansett irrelevant hvor kristian gamme uleklev havnet, for han ble disket etter å ha blitt tatt igjen med en runde - det ble også skjebnen til de fleste andre løperne i det heatet.

  Begge de norske ute – «mange» skal diskes
  fellesstarten | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: tandrevold går fellesstarten | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:21.49)
  både kristian gamme uleklev og allan dahl johansson røk ut av semifinalene på fellesstarten under vm i enkeltdistanser i calgary, canada. særlig for sistnevnte ble det et rotete heat, der han selv følte konkurrentene burde bli diskvalifisert. – det er mange der som går urene linjer. det var kaotisk og jævlig skitten gåing siste runde. det var folk i veien over alt, et lureløp, sa han til nrk i hallen etterpå. det ble kanskje ekstra skuffende for oslo-gutten, for han var allerede før løpet åpen på at han kjente på nervene. – jeg er kvalm og har dårlig matlyst. som vanlig, sa han da. etter den andre semifinalen var fullført, der kristian gamme uleklev ikke klarte å komme topp fem, fikk nrk tak i dahl johansson igjen: – dommeren sier ingenting. men jeg tror de aller fleste er disket. de skal se på det. «mange» skal visstnok ha vært svaret til dommeren da nrks reporter på stedet spurte hvem som blir diskvalifisert.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »