Hovedsiden

Liten annonse
  Verdenscupseier Duestad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.56)
  skytteren jeanette hegg duestad var i en egen klasse da hun mandag vant matchøvelsen under verdenscupen i skyting i rio de janeiro. etter fjerdeplass både på 10 meter individuelt og blandet lag under verdenscupstevnet i brasil, traff hegg duestad for alvor blink mandag. den norske skytterprofilen var suveren i matchfinalen og vant foran indiske nischal nischal og danske stephanie grundsøe. etter koronapandemien har hegg duestad vært på pallen i verdenscupen på 50 meter match i alle sine seks konkurranser. mandagens seier var hennes tredje i karrieren på ol-øvelsen. 14 ganger har hun vært på seierspallen i verdenscupen. tidligere i år gjorde hun rent bord i em og vant tre gull på 10 meter luftrifle. hegg duestad vant også vm-gull for lag på 300 meter og flere andre medaljer. hun er nå topprangert på 50 meter i verden med god margin. (ntb)

  hovland beholder fjerdeplassen på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:12.34)
  Golfesset Viktor Hovland er stadig nummer fire på verdensrankingen. Nordmannen endte på en sterk femteplass i det europeiske PGA-mesterskapet i helgen. Hovland har avansert på verdensrankingen den siste tiden etter at han vant to turneringer i PGA-sluttspillet. Etter femteplassen i turneringen utenfor London i helgen, beholder han sin posisjon som verdens fjerde beste golfspiller. Hovland har tredjeplass som sin beste plassering på rankingen. Det oppnådde han i fjor. Amerikanske Scottie Scheffler topper rankingen foran Rory McIlroy (Nord-Irland) og Jon Rahm (Spania). Den neste for Hovland er Ryder Cup i månedsskiftet. Der er han en del av et europeisk lag som skal forsøke å slå tilbake mot USA. Hovland deltar i sin andre Ryder Cup-utgave.

  hovland holder fjerdeplassen på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:10.40)
  viktor hovland avsluttet godt i helgen og endte på en femteplass i bmw pga championship på europatouren. turneringen er hovlands siste før ryder cup neste uke og nordmannen ligger trygt plassert på fjerdeplass på verdensrankingen denne uken. scottie sheffler topper stadig verdensrankingen, med rory mcilroy og jon rahm på plassene bak. hovland var i fjor vår helt oppe på tredjeplass på verdensrankingen.  Johannessen nummer to sammenlagt i Tour of Britain

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:17.00)
  carlos rodríguez vant den avsluttende etappen i tour of britain, mens wout van aert vant rittet sammenlagt. både rasmus tiller og tobias halland johannessen var på skuddhold i sammendraget før søndagens etappe, på henholdsvis tredje- og fjerdeplass, tre sekunder bak van aert før etappen. i det kuperte terrenget klarte ikke tiller å henge med de beste mot slutten av etappen, mens johannessen hang med i en gruppe på fire ryttere som kjempet om plassene bak etappevinner rodríguez. spanske rodríguez vant etappen med elleve sekunder. johannessen ble nummer fire på etappen etter å ha blitt sperret i spurten. ettersom rodríguez var over 30 sekunder bak før etappen, klatrer han opp til en andreplass i sammendraget etter å ha passert lagkamerat tiller og nederlandske danny van poppel. johannessen endte rittet tre sekunder bak sammenlagtvinner wout van aert.

  Kristoff like utenfor pallen i Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:16.52)
  det norske uno-x-laget samlet seg rundt alexander kristoff i avslutningen på søndagens gp fourmies. i den lynraske finalen tok søren wærenskjold kommandoen inne på den siste kilometeren, med kristoff på hjul. i spurten kom rytterne raskt på ham bakfra og kristoff kom i mål til en fjerdeplass. tim merlier vant rittet. rittet er kristoffs første etter at han fikk en skulderskade under prologen i deutschland tour i august.

  Ro-VM: Den norske dobbeltfireren på 4.-plass i B-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. september 2023 KL:12.45)
  dobbeltfireren bestående av erling øyasæter, martin helseth, jonas juel og erik solbakken ble nummer fire i b-finalen i ro-vm i serbia lørdag. den norske båten endte på 5.-plass i semifinalen tidligere i uken, og dermed ble det ingen a-finale. lørdag lå de et stykke bak resten av feltet, men de kjempet seg tilbake etter at romania hadde fått en klar ledelse. til slutt endte nordmennene på fjerdeplass bak vinner romania, estland og usa. de hadde om lag fem sekunder opp til romania. vinnerbåten i b-finalen sikret seg plass i neste års ol i paris. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »