Hovedsiden

Liten annonse
  hovland beholder fjerdeplassen på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:12.34)
  Golfesset Viktor Hovland er stadig nummer fire på verdensrankingen. Nordmannen endte på en sterk femteplass i det europeiske PGA-mesterskapet i helgen. Hovland har avansert på verdensrankingen den siste tiden etter at han vant to turneringer i PGA-sluttspillet. Etter femteplassen i turneringen utenfor London i helgen, beholder han sin posisjon som verdens fjerde beste golfspiller. Hovland har tredjeplass som sin beste plassering på rankingen. Det oppnådde han i fjor. Amerikanske Scottie Scheffler topper rankingen foran Rory McIlroy (Nord-Irland) og Jon Rahm (Spania). Den neste for Hovland er Ryder Cup i månedsskiftet. Der er han en del av et europeisk lag som skal forsøke å slå tilbake mot USA. Hovland deltar i sin andre Ryder Cup-utgave.

  hovland holder fjerdeplassen på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:10.40)
  Viktor Hovland avsluttet godt i helgen og endte på en femteplass i BMW PGA Championship på Europatouren. Turneringen er Hovlands siste før Ryder Cup neste uke og nordmannen ligger trygt plassert på fjerdeplass på verdensrankingen denne uken. Scottie Sheffler topper stadig verdensrankingen, med Rory McIlroy og Jon Rahm på plassene bak. Hovland var i fjor vår helt oppe på tredjeplass på verdensrankingen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »