Hovedsiden

Liten annonse

  UEFA åpner sak mot Mourinho

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:15.48)
  uefa opplyser at de åpner sak mot roma-trener josé mourinho for fornærmende og hetsende språk mot dommeren etter europaligafinalen mot sevilla onsdag kveld, melder blant annet sky sports. mourinho hisset seg kraftig opp flere ganger underveis i kampen, og fortsatte etter kamp. da ble han filmet mens han skjelte ut dommer anthony taylor i en garasje. – det er en jævla skam, mann, gjentok mourinho to ganger på engelsk. dagen etter finalen ble taylor filmet da supportere trakasserte ham og familien hans på flyplassen på vei hjem. premier league og den britiske dommerforeningen gikk torsdag ut med støtte til toppdommeren. det europeiske fotballforbundet har listet opp ti punkter de skal se nærmere på etter finalen i budapest, der sevilla vant etter straffesparkkonkurranse. begge lag skal granskes, og kan også straffes for supporterbråk.

  finaledommer taylor og familien trakassert på flyplassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:23.17)
  den engelske dommeren anthony taylor og hans familie ble trakassert av roma-tilhengere på flyplassen i budapest dagen etter at han dømte europaligafinalen. det melder sky sports , som viser til opptak lagt ut i sosiale medier. de viser blant annet taylor og familien som eskorteres ut av en kafé og inn i et trygt område av sikkerhetsvakter. andre bilder viser en flaske og en stol som kastes i retning av taylor. pgmol, som organiserer engelske fotballdommere, tar i en uttalelse sterk avstand fra behandlingen taylor ble utsatt for. – vi er forferdet over den ufortjente og motbydelige hetsen rettet mot anthony og familien hans mens han er på reise hjem etter å ha dømt europaligafinalen. vi støtter ham fullt ut, står det. sevilla vant finalen på straffespark etter at kampen endte 1-1. roma-trener josé mourinho måtte dermed tåle sitt første nederlag i en europacupfinale. i en tøff kamp delte taylor ut 14 gule kort, hvorav åtte til roma, og la til nesten en halv time i tilleggstid fordelt på fire omganger. etter kampen ble taylor konfrontert av mourinho i en garasje under stadion. treneren lirte av seg ulike skjellsord og havdet at dømmingen var «skammelig». (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »