Hovedsiden

Liten annonse
  Qatar kunngjorde VMs første narkotikabeslag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:19.17)
  nærmere 2.000 smertestillende tabletter av typen tramadol og en halv kilo hasj ble mandag beslaglagt på den internasjonale flyplassen i doha. beslaget er det første som er kunngjort av qatarske myndigheter etter at vm-sluttspillet i fotball startet. det smertestillende middelet tramadol, som utgjør deler av beslaget, er mye brukt blant fotballspillere, skriver nyhetsbyrået afp. det er tollmyndighetene ved hamad-flyplassen i doha som kom over narkotikaen da bagasjen til det som omtales som en «mistenkelig» passasjer ble gjennomsøkt, framgår det av en offisiell uttalelse. passasjerens nasjonalitet er ikke oppgitt. vedkommende vil bli framstilt for retten. golfstaten har strenge lover rundt besittelse av narkotika. de innebærer blant annet lange fengselsstraffer, store bøter og deportasjon. det er ventet at verdens antidopingbyrå (wada) vil legge tramadol til dopinglisten fra og med 2024. stoffet er allerede forbudt i internasjonal sykkelsport. (ntb)  Griner flyttet til russisk straffeleir

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 9. november 2022 KL:10.12)
  den amerikanske basketballstjernen brittney griner er på vei til å sone sin ni år lange fengselsdom i en russiske straffeleir. det opplyser hennes advokater, ifølge nyhetsbyrået afp. griner ble dømt til ni års fengsel i august etter at hun i februar ble stoppet på flyplassen i moskva for besittelse av cannabisolje. oljen brukes i e-sigaretter. hennes advokater vet foreløpig ikke hvor i russland hun skal flyttes, men forventer å bli informert. det kan ta opp til to uker før det blir klart hvor hun befinner seg. nyheten har skapt sinne i usa, og hennes fengselsdom er blitt storpolitikk. – hvert minutt brittney griner urettmessig tilbringer i fangenskap i russland, er ett minutt for mye, sier pressesekretær karine jean-pierre i det hvite hus. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »