Hovedsiden

Liten annonse

  Supergutten

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:20.33)
  allerede som liten var erling fra bryne et enormt talent. så endret han navnet sitt, flyttet til utlandet og ble verdens beste spiss. men hva skjedde med erling braut haalands enorme formue?


  Vålerenga ble for gode og vant 3-0 – HamKam på nedrykksplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.42)
  vålerenga kan feire 17. mai med hevede hoder etter årets første hjemmepoeng da hamkam ble slått 3-0. gjestene har fire strake tap og er under nedrykksstreken. det var hamkam som kom best i gang, men det var bare i fem minutter at laget yppet seg. etter hvert tok dag-eilev fagermos menn mer og mer over. etter 18 minutter fikk 18-åringen seedy jatta stå umarkert ved bakerste stolpe og heade inn 1-0 på innlegg fra simen juklerød. etter 24 minutter ble ledelsen doblet da finske daniel håkans dukket opp inne i feltet og satte 2-0. hamkam-målvakten lars jendal var for passiv ved den anledningen. han sto og ventet på ballen og oppdaget ikke håkans som brøt inn foran ham. jendal voktet målet etter marcus sandbergs røde kort mot tromsø sist. dødt og tafatt vålerenga fikk også en viktig psykologisk scoring med 3-0 på overtid i 1. omgang. henrik bjørdal kjempet til seg ballen etter en corner. han fikk et godt treff, og via en motstander havnet ballen i mål via stanga. – det var dødt og tafatt. vi fikk ikke flyttet beina fort nok og kom ikke opp i press. det er mye å rette på, sa hamkam-kaptein aleksander melgalvis til tv 2 etter den begredelige 1.-omgangen. i fjor endte det 1-1 mellom de to lagene i oslo, også det i 16.-maikamp.

  Snøtrøbbel i Giroen – årets høyeste fjellpassering utgår

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:15.29)
  den 2469 meter høye fjellpasseringen over passet store sankt bernhard på den 13. etappen av årets giro d`italia utgår som følge av snø. dermed går giroen glipp av årets høyeste fjellpassering. ruten blir flyttet slik at feltet i stedet passerer gjennom en tunnel 600 meter lenger ned på veien til sveitsiske crans-montana. 2304 meter høye tre cime di lavaredo på den 19. etappen blir dermed den høyeste fjellpasseringen i årets rute. det kan likevel komme nye endringer i ruten etter hvert som rittet nærmer seg sin tredje og siste uke. snøfall i alpene de siste dagene kan skape problemer for den fjelldominerte avsluttende uken i rittet. (ntb)


  Supergutten

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:15.34)
  allerede som liten, var erling fra bryne et enormt talent. så endret han navnet sitt, flyttet til utlandet og ble verdens beste spiss. men hva skjedde med erling braut haalands enorme formue?
  Flere hundre får forkjøpsrett til cupfinalebilletter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:10.07)
  etter mandagens billettkaos er det 373 brukere som får forkjøpsrett på billetter til cupfinalen mellom brann og lillestrøm. det opplyser norges fotballforbund (nff) på sine nettsider. nffs nettsider krasjet da billettsalget startet mandag. billettsalget ble, på grunn av tekniske problemer, flyttet til tirsdag klokken 12. der får de som registrerte brukeropplysninger og som mottok et gyldig ordrenummer på sin bestilling blitt kontaktet på mail. disse får tilbud om å kjøpe billettene før salget åpnet for de resterende billettene. cupfinalen mellom brann og lillestrøm spilles 20. mai på ullevaal stadion.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »