Hovedsiden

Liten annonse

  Ståle Solbakken ble bestefar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:21.02)
  landslagssjef ståle solbakken har blitt bestefar for første gang. det er hamar arbeiderblad som melder at fotballtoppens sønn sondre og kjæresten emilie wettestad som har blitt foreldre. – det var en fantastisk nyhet, og selv om jeg nok er litt roligere enn fruen, er det en ny epoke i livet som starter, skriver solbakken i en tekstmelding til avisen. landslagssjefen og kona anniken kan dermed smykke seg med tittelen besteforeldre. (ntb)


  Følelsesladd Díaz avgjorde mot Brasil med faren på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:05.54)
  med sin nylig løslatte far blant tilskuerne scoret luis díaz begge målene da colombia vant 2-1 mot brasil. det ble en følelsesladd avslutning på kampen, der brasil i store deler av oppgjøret var i ledelsen. gabriel martinelli gjorde 1–0 allerede etter fire minutter, men slutten av kampen var som tatt ut av en hollywood-film. i løpet av fire minutter scoret díaz to ganger og sørget for en tårevåt opplevelse for de frammøtte. begge foreldrene til díaz ble kidnappet 28. oktober. moren ble raskt sluppet fri. faren, luis manuel díaz, ble holdt fanget i tolv dager av den colombianske geriljagruppen eln. de var begge på tribunen torsdag. i det 74. minutt steg díaz til værs på et innlegg fra yaser asprilla og headet ballen kontant i mål. en tydelig beveget díaz ble omfavnet av både lagkamerater og trenere. fire minutter senere steg díaz til værs igjen, denne gangen etter innlegg fra james rodríguez. nok en gang brukte diaz hodet og stanget ballen bak brasil-keeper alisson. tv-bildene viste at faren etter sønnens andre scoring brast i gråt og ble omfavnet av sine nærmeste på tribunen. med seieren tok colombia seg opp på tredjeplass i kvalifiseringen med ni poeng. argentina topper tabellen med 12 poeng, to poeng foran uruguay.

  Fra flyktningleir til toppfotball – Bayern signerte australske Irankunda (17)

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:09.44)
  bundesliga-giganten bayern münchen har signert den australske tenåringen nestory irankunda (17) fra adelaide united. det skriver klubben på sin nettside. langtidskontrakten trer i kraft i juli neste år etter at han fyller 18 år. det var også tilbud fra premier league-lag, men faren min sa at han støttet bayern. han viste meg et bilde i flyktningleiren, i bayern münchen-drakten, så jeg valgte det for å gjøre foreldrene mine og faren min stolte, fortsatte han. den lynraske 17-åringen ble født i en tanzaniansk flyktningleir av sine burundiske foreldre, før han flyttet til perth som spedbarn og deretter videre til adelaide, hvor han startet å spille fotball. (ntb)
  Fant kroppsdel

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:02.18)
  sønnen til den framtredende hollywood-agenten og -produsenten, sam haskell iii, er pågrepet mistenkt for drap etter at politi fant en kroppsdel i en søppelkonteiner. sønnens svigerforeldre er også savnet.

  Ekstremt sjeldent

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:11.19)
  brevene, skrevet av koner, søsken og foreldre, ble sendt til mannskapet på et fransk krigsskip under sjuårskrigen - men kom aldri fram. etter 265 år er de åpnet for første gang.

  Faren er kidnappet– så kom Luis Diaz inn og reddet Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:19.29)
  luis diaz står midt oppe i et familiedrama. hans far er kidnappet hjemme i colombia. derfor startet han søndagens premier league-kamp på benken. men 83 minutter kom han på banen. da hadde luton akkurat tatt ledelsen ved tahith chong. fem minutter på overtid scoret han målet som reddet liverpool fra sjokktap. kampen endte 1-1. etter scoringen viste diaz fram en t-skkorte med teksten «frihet for pappa». det var sist lørdag begge foreldrene hans ble kidnappet. moren ble raskt sluppet fri, men faren har fortsatt ikke fått friheten tilbake – til tross for signaler om at han vil bli satt fri.

  ELN-geriljaen: Bortføringen av Liverpool-stjernes far var en feiltakelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:09.42)
  eln-geriljaens leder innrømmer at gruppen hans gjorde en feil ved å bortføre liverpool-spilleren luis diaz` far. han sier det jobbes med å sette ham fri. diaz` foreldre ble kidnappet i hjembyen barrancas i colombia nær grensen mot venezuela forrige lørdag. ekteparet skal da ha vært ute for å handle inn meloner. diaz` mor ble reddet noen timer senere. men faren er fortsatt ikke kommet til rette. colombianske styrker, avbildet under, har lett både med soldater på bakken og fra luften. det jobbes fortsatt med å sette ham fri, opplyste eln-geriljaens leder antonio garcia i et innlegg på meldingstjenesten telegram lørdag kveld norsk tid. han skriver at bortføringen var en feiltakelse. – lucho er et symbol på colombia. det er slik vi i eln ser på ham, uttaler garcia, som bruker den 26-årige fotballstjernens kallenavn.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »