Hovedsiden

Liten annonse

  Følelsesladd Díaz avgjorde mot Brasil med faren på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:05.54)
  med sin nylig løslatte far blant tilskuerne scoret luis díaz begge målene da colombia vant 2-1 mot brasil. det ble en følelsesladd avslutning på kampen, der brasil i store deler av oppgjøret var i ledelsen. gabriel martinelli gjorde 1–0 allerede etter fire minutter, men slutten av kampen var som tatt ut av en hollywood-film. i løpet av fire minutter scoret díaz to ganger og sørget for en tårevåt opplevelse for de frammøtte. begge foreldrene til díaz ble kidnappet 28. oktober. moren ble raskt sluppet fri. faren, luis manuel díaz, ble holdt fanget i tolv dager av den colombianske geriljagruppen eln. de var begge på tribunen torsdag. i det 74. minutt steg díaz til værs på et innlegg fra yaser asprilla og headet ballen kontant i mål. en tydelig beveget díaz ble omfavnet av både lagkamerater og trenere. fire minutter senere steg díaz til værs igjen, denne gangen etter innlegg fra james rodríguez. nok en gang brukte diaz hodet og stanget ballen bak brasil-keeper alisson. tv-bildene viste at faren etter sønnens andre scoring brast i gråt og ble omfavnet av sine nærmeste på tribunen. med seieren tok colombia seg opp på tredjeplass i kvalifiseringen med ni poeng. argentina topper tabellen med 12 poeng, to poeng foran uruguay.
  Fra flyktningleir til toppfotball – Bayern signerte australske Irankunda (17)

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:09.44)
  bundesliga-giganten bayern münchen har signert den australske tenåringen nestory irankunda (17) fra adelaide united. det skriver klubben på sin nettside. langtidskontrakten trer i kraft i juli neste år etter at han fyller 18 år. det var også tilbud fra premier league-lag, men faren min sa at han støttet bayern. han viste meg et bilde i flyktningleiren, i bayern münchen-drakten, så jeg valgte det for å gjøre foreldrene mine og faren min stolte, fortsatte han. den lynraske 17-åringen ble født i en tanzaniansk flyktningleir av sine burundiske foreldre, før han flyttet til perth som spedbarn og deretter videre til adelaide, hvor han startet å spille fotball. (ntb)  Faren er kidnappet– så kom Luis Diaz inn og reddet Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:19.29)
  luis diaz står midt oppe i et familiedrama. hans far er kidnappet hjemme i colombia. derfor startet han søndagens premier league-kamp på benken. men 83 minutter kom han på banen. da hadde luton akkurat tatt ledelsen ved tahith chong. fem minutter på overtid scoret han målet som reddet liverpool fra sjokktap. kampen endte 1-1. etter scoringen viste diaz fram en t-skkorte med teksten «frihet for pappa». det var sist lørdag begge foreldrene hans ble kidnappet. moren ble raskt sluppet fri, men faren har fortsatt ikke fått friheten tilbake – til tross for signaler om at han vil bli satt fri.


  Medier: Geriljagruppe hevder faren til Liverpool-stjerne vil bli løslatt om kort tid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:11.53)
  den colombianske geriljagruppen eln bekreftet torsdag å ha kidnappet faren til fotballspilleren luis diaz. nå skal en løslatelse kun være timer unna. foreldrene til diaz ble kidnappet for en snau uke siden. moren ble sluppet fri kort tid etterpå, mens faren fortsatt er sporløst borte i hjemlandet colombia. saken har fått enorm oppmerksomhet i det søramerikanske landet, og både regjeringen og militæret i landet har involvert seg for å få luis manuel díaz løslatt. torsdag ble det kjent at en avdeling av eln står bak bortføringen. samtidig rykket en talsmann for det som er colombias største geriljagruppe ut med en offentlig beskjed. «den nasjonale frigjøringshæren kommer til å løslate mr. diaz` far så snart som mulig,» skrev juan carlos cuellar på det sosiale mediet x. samtidig sendte også regjeringens delegasjon i fredssamtalene ut en uttalelse med en klar oppfordring til kidnapperne. – vi krever at eln umiddelbart løslater luis manuel diaz, og vi minner om at det er deres ansvar å garantere for hans liv og integritet, het det der. eln, som har 5.800 medlemmer, regnes ifølge bbc som en terrororganisasjon av usa og eu. colombias president pedro gustavo skriver også i sosiale medier at det jobbes på spreng med å få diaz løslatt. han skal ha holdt en samtale med liverpool-spiller luis diaz i sakens anledning.

  Mulig Diaz-comeback mot Luton –faren fortsatt sporløst borte etter kidnapping

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:10.59)
  luis diaz kan være tilbake i liverpool-troppen til bortekampen mot luton, ifølge manager jürgen klopp. foreldrene til diaz ble kidnappet for en snau uke siden. moren ble sluppet fri kort tid etter kidnappingen mens faren fortsatt er sporløst borte i hjemlandet colombia. fredag fortalte liverpool-manager jürgen klopp at diaz er tilbake i trening med laget. – dersom han (diaz) føler seg bra, vil han være med oss (i troppen). vi ser at han ikke har sovet særlig godt. nyhetene fra colombia gir oss litt håp. der er opp til ham om han gjør seg tilgjengelig eller ikke, sa tyskeren på en pressekonferanse. det var geriljagruppen eln som kidnappet foreldrene til diaz og holder faren hans fanget, uttalte den colombianske regjeringen torsdag. (ntb)

  Geriljagruppe sier de vil frigi Liverpool-spillers far

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. november 2023 KL:22.50)
  geriljagruppen eln sier de vil frigi luis diaz` far så fort som mulig. det melder reuters. begge foreldrene ble tatt til fange lørdag kveld, men moren ble løslatt etter en time. eln er en forkortelse for den nasjonale frigjøringshæren og er colombias største geriljagruppe. det har vært vist støtte til diaz både gjennom marsjer i colombia og under premier league-kamper.

  Colombias regjering: Geriljagruppe holder Diaz` far fanget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. november 2023 KL:18.06)
  det var geriljagruppen eln som kidnappet foreldrene til liverpool-stjernen luis diaz og holder faren hans fanget, uttaler den colombianske regjeringen. det melder afp og andre internasjonale medier. eln er en forkortelse for den nasjonale frigjøringshæren og er colombias største geriljagruppe. i en uttalelse ber regjeringen eln om å løslate diaz` far, luis manuel diaz, umiddelbart. liverpool-vingens foreldre ble begge tatt til fange av væpnede menn i colombia lørdag kveld, men moren, cilenis marulanda, ble løslatt etter en time. regjeringen opplyser at det ikke har kommet krav om løsepenger i saken. verken eln eller andre har tatt på seg ansvaret for bortføringen. kidnappingen har skjedd mens eln og regjeringen er inne i fredsforhandlinger som inkluderer en pågående våpenhvile. luis diaz har gått glipp av liverpools to seneste kamper som følge av bortføringen av faren hans. (ntb)

  colombianske myndigheter: geriljagruppe kidnappet foreldrene til liverpool-stjernen diaz

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. november 2023 KL:18.06)
  det var geriljagruppen eln som kidnappet foreldrene til luis diaz og holder faren hans fanget, uttaler den colombianske regjeringen. det melder afp og andre internasjonale medier. eln er en forkortelse for den nasjonale frigjøringshæren og er colombias største geriljagruppe. i en uttalelse ber regjeringen eln om å løslate diaz` far, luis manuel diaz, umiddelbart. liverpool-vingens foreldre ble begge tatt til fange av væpnede menn i colombia lørdag kveld, men moren, cilenis marulanda, ble løslatt etter en time. luis diaz har gått glipp av liverpools to seneste kamper som følge av bortføringen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »