Hovedsiden

Liten annonse
  Kombinert-trio covid-smittet - står over på Lillehammer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:12.32)
  både simen tiller, espen andersen og espen bjørnstad har fått covid. det bekrefter kombinertlandslagets sportssjef ivar stuan til nrk. det betyr at trioen må stå over verdenscuprennene på lillehammer til helga. alekander skoglund hentes inn på det norske laget etter sykdomsforfallene.
  Slik starter Norge mot Skottland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:19.38)
  landslagssjef har valgt ut følgende lag til å starte kveldes em-kvalifiseringskamp mot skottland: egil selvik - julian ryerson, kristoffer ajer, leo skiri østigård, fredrik bjørkan - sander berge, patrick berg, fredrik aursnes - oscar bobb, jørgen strand larsen, aron dønnum. både erling braut haaland og martin ødegaard har meldt forfall på grunn av skader. i stjernespissens fravær, er det strand larsen som får tillit på topp. berge overtar kapteinsbindet fra ødegaard. kampstart på hampden park er kl. 20.45.

  Nytt bilde - ny melding

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:17.03)
  martin ødegaard (24) måtte melde forfall til em-kvaliken mot skottland i kveld. det har gitt kapteinen og kjæresten helene spilling (27) mer tid sammen. i alle fall hvis vi skal tolke instagram-kontoen til spilling.

  haaland melder forfall mot skottland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:10.33)
  erling braut haaland blir ikke med landslaget til glasgow på grunn av en smell i foten, som han pådro seg under kampen mot færøyene på torsdag, det melder norges fotballforbund. haaland har i samråd med medisinsk ansvarlig ola sand og landslagssjef ståle solbakken kommet frem til at han må melde forfall til em-kvalifiseringskampen mot skottland. – skaden er ikke alvorlig, men han har såpass mye smerter og noe innskrenket funksjon at skottlandkampen dessverre kommer litt for tidlig, sier landslagslege ola sand. ståle solbakken vil ikke hente inn en erstatter. – det er selvsagt synd at erling ikke blir klar til kampen på søndag, men vi kommer ikke til å hente inn en erstatter. dette er en fin anledning for de offensive spillerne i troppen til å vise seg frem, sier solbakken.

  Mareritt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:10.02)
  forfall har preget det norske kvinnelandslaget den siste tida. - det er tungt, innrømmer trener sjur ole svarstad. svensk ekspert kaller det en marerittstart, og kommer med et stikk.

  Bellingham ute av England-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:12.47)
  jude bellingham (20) måtte som ventet trekke seg fra den engelske landslagssamlingen. han trøbler fortsatt med en skulderskade. real madrids store formspiller mistet helgens 5-1-kamp mot valencia. et landslagsforfall lå derfor i kortene, og tirsdag kom bekreftelsen fra englands fotballforbund. england er allerede em-klar og avslutter kvalifiseringen mot malta hjemme og nord-makedonia borte.

  Medier: Arsenal fryktet at Ødegaard fikk hjernerystelse på trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:20.44)
  martin ødegaards forfall for arsenal den siste tiden skal ha vært knyttet til en hodeskade, ifølge britiske medier. daily mail og mirror skriver mandag at frykt for en hjernerystelse etter å ha blitt truffet av en ball på trening, er grunnen til at ødegaard har stått over kampene mot newcastle og sevilla den siste tiden. episoden skal ha skjedd dagen før arsenals kamp mot newcastle 4. november. reglene for hjernerystelser tilsier at spilleren ikke skal delta i kamp eller trening på seks dager, og man må også være helt symptomfri. kapteinen har i tillegg slitt med en hofteskade. daily mail hevder å vite at ødegaard trolig er tilbake i spill etter landslagspausen. ødegaard er ikke med når norge møter færøyene og skottland denne uken. landslagssjef ståle solbakken sa tidligere mandag at han hadde visst om ødegaards forfall en god stund. – nå er han satt i 14 dagers opptrening knyttet til skaden han har, sa solbakken. neste kamp for arsenal er mot brentford 25. november. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »