Hovedsiden

Liten annonse

    Ole Sæter fortsetter i Rosenborg: – Jeg lever drømmen
    forhandlinger i oslo | Skrevet av NRK - Innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: midlertidig stans i byrådsforhandlinger i oslo | Skrevet av NRK - Innenriks'>
    Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:13.21)
    ole sæter tok eliteserien med storm i fjor, men det har lenge sett ut til at spissen har vært på vei ut av rosenborg. senest i februar bekreftet han til tv 2 at han ikke ville forlenge kontrakten med klubben, men fredag kom kontrabeskjeden: oie sæter blir i rosenborg og har signert en kontrakt som holder ham i klubben ut 2026-sesongen. kontrakten gikk opprinnelig ut etter årets sesong. - jeg lever drømmen, så hvorfor gi fra seg det? dette er en mulighet jeg ikke får igjen og det gir meg frysninger å tenke på at jeg skal fortsette å spille for rosenborg. så handler det om å få frysningene ut i underholdning og handling også. så skal vi se at det blir resultater til slutt, sier sæter i en pressemelding. der skriver rosenborg at partene kom til enighet etter «nesten ett år med forhandlinger». – det har vært en lang prosess, men jeg vet hvor jeg kommer fra. trøndelag og trondheim er byen min. da er naturligvis rosenborg hjemmet mitt også. da ble valget til slutt ganske enkelt, sier sæter.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »