Hovedsiden

Liten annonse

  Mer værtrøbbel i Holmenkollen: Kvinnenes normaldistanse utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 1. mars 2024 KL:11.19)
  været fortsetter å skape problemer i holmenkollen. for andre dag på rad er kvinnenes normaldistanse i skiskyting utsatt. juryen har besluttet å utsette starttidspunkt på rennet med 30 minutter. det betyr at nytt starttidspunkt for rennet blir klokken 13.00. det er tykk tåke og våte forhold i holmenkollen. i holmenkollen er det én grad på plussiden av gradestokken og det er meldt litt nedbør gjennom dagen. dermed kan det også spøke for herrenes normaldistanse, som - etter planen - stakes i gang klokken 15.45. det rennet skulle opprinnelig starte 15.30, men har blitt flyttet til 15.45. det er meldt vanskelige værforhold gjennom hele holmenkollen-helga med varmegrader og nedbør hele helgen.  Avlyst for Saltvik Pedersen i Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 29. februar 2024 KL:16.22)
  torsdagens storslalåmrenn i verdenscupen paraalpint ble avlyst på grunn av dårlige forhold i wildschönau. det blir en ny sjanse lørdag. jesper saltvik pedersen ble nummer to i slalåm tirsdag og nummer tre onsdag. torsdag tillot ikke forholdene kjøring i det første av to oppsatte storslalåmrenn. verdenscupuka i østerrike avsluttes etter planen lørdag med storslalåm. også magnus valø balchen er med i wildschönau. det er ikke bare paraalpinistene som slet med gjennomføring av renn torsdag. europacuprennet i alpint for menn i sveitsiske stoos (super-g) ble også avlyst. heller ikke kvinnenes utfortrening i kvitfjell før lørdagens verdenscuprenn kunne gjennomføres. (ntb)


  Vålerenga forsterker med offensiv spiller fra Djurgården

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 29. februar 2024 KL:09.41)
  den svenske 22-åringen tilde lindwall har signert en toårskontrakt med vålerengas kvinnelag i fotball. oslo-klubben bekrefter signeringen i sine kanaler. – det føles veldig bra. jeg har fått et supert inntrykk av klubben og ønsket å ta det neste steget i min karriere. derfor ville jeg komme til vålerenga, sier lindwall i en uttalelse. spilleren som kan bekle flere offensive posisjoner, kommer fra djurgården. der har hun spilt siden hun var seks år. kontrakten hennes var utløpt, hvilket betyr at hun går gratis til vålerenga. sist sesong endte hun med seks mål og en målgivende i den svenske ligaen. totalt har det blitt 128 offisielle kamper for djurgården. lindwall har også flere kamper med det svenske flagget på brystet. – tilde besitter offensive kvaliteter som passer godt inn i vår måte å spille på. hun har en fin profil i forhold til alder, erfaring fra damallsvenskan og yngre landslag. kombinasjonen av dette gjør tilde til en riktig spiller for vålerenga. vi har stor tro på at hun kan fortsette utviklingen sin hos oss, sier sportssjef steinar pedersen. (ntb)

  Sky Sports: Red Bull-sjef Horner kjenner ikke utfallet av intern etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:11.18)
  red bulls teamsjef christian horner skal være på vei til formel 1-åpningen i bahrain. han vet angivelig ikke hva de interne undersøkelsene mot ham vil ende med. det er sky sports som hevder å vite at horner ikke har fått noen informasjon om hvordan red bull-sjefene ser på og konkluderer rundt anklagene som er rettet mot ham. det er ventet at horner lander i bahrain senere onsdag. formel 1-sesongen innledes med trening torsdag. horner har den siste tiden vært under etterforskning internt i red bull-systemet. bakgrunnen er anklager om upassende oppførsel mot en kvinnelig ansatt. tidligere denne måneden skal han ha deltatt i en åtte timer lang høring på et hemmelig sted i london. red bull-toppen har hele tiden avvist anklagene. – etter nylig å ha blitt gjort oppmerksom på visse anklager, har selskapet startet en uavhengig etterforskning, opplyste red bull da horner-saken ble kjent for offentligheten. – denne prosessen, som allerede er i gang, utføres av en ekstern advokat. selskapet ser svært alvorlig på disse forholdene, og etterforskningen vil bli avsluttet så snart det er praktisk mulig, het det videre. under red bulls offentliggjøring av årets bil for en tid tilbake var horner klar på at han kom til å være ringside under sesongåpningen i bahrain. 50-åringen har vært red bulls teamsjef siden 2005. privat er han gift med tidligere spice girls-medlem geri halliwell. formel 1-sesongen starter kommende helg. anført av suverene max verstappen har red bull dominert sirkuset de siste sesongene. i fjor gikk teamet til topps i 21 av 22 grand prix-løp. (ntb)

  Kampsportprofil dømt til fengsel for koronasvindel – utnyttet regjeringens støtteordning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:10.23)
  en tidligere styreleder i en norsk kampsportforening er dømt til 90 dager ubetinget fengsel for å ha lurt til seg koronapenger. straffen fremgår av en fersk dom fra søndre østfold tingrett. økokrim opplyser at mannen, som også er dømt for falsk forklaring, i tillegg må betale tilbake rundt 126.000 kroner. bakteppet for saken er støtteordningene norske myndigheter opprettet for å hjelpe idretten og frivilligheten under koronapandemien. økokrim opplyser at den domfelte mannen, som var styreleder i en kampsportforening, utnyttet en av krisepakkene som ble lansert i 2020. mannen erkjente straffskyld for forholdene kort tid før saken skulle opp i søndre østfold tingrett. – domfelte utnyttet tilliten som var ment å redde frivillighets- og idrettssektoren på et spesielt tidspunkt i historien. slike handlinger kan føre til at lignende ordninger i fremtiden må være strengere, og dermed blir mindre effektive, sier politiadvokat johan løken som er avbildet, og var aktor i saken, i en uttalelse. i tilknytning til de aktuelle søknadene oppga den domfelte mannen sitt private bankkontonummer, og fikk dermed utbetalt penger til seg selv. den aktuelle dommen mot kampsportlederen er ikke rettskraftig.

  Pochettino om Chelsea-framtiden: – Ikke i mine hender

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.42)
  mauricio pochettino legger sin skjebne som chelsea-manager i klubbeierens hender etter en svak sesong hittil. pochettino og chelsea hadde et håp om å få skuta på rett kjøl søndag, men ligacupfinalen mot liverpool endte med nederlag. chelsea er nummer elleve i premier league når det gjenstår 13 kamper av sesongen. det er en svært beskjeden plassering for en klubb som har brukt milliarder av kroner på spillere de siste årene. på pressekonferansen foran onsdagens fa-cupkamp mot leeds fikk pochettino spørsmål om hvor mye tid han trodde han kom til å få for å snu trenden. – det er ikke i mine hender. jeg har et veldig godt forhold til eierne og sportsdirektøren. det er opp til dem om de vil stole på prosjektet, sa argentineren. videre sa han at han snakket med eierne etter finaletapet. – vi delte vårt syn på kampen og sjansen vi hadde til å vinne trofeet. vi spilte veldig bra i 90 minutter. tirsdag ble det kjent at angriperen christopher nkunku er ute av spill i tre til fire uker. (ntb)

  Haaland målløs da City vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:20.26)
  erling braut haaland gikk målløs av banen da manchester city slo bournemouth 1-0 lørdag kveld. phil foden scoret kampens eneste mål. haaland var involvert i scoringen: hans skudd ble reddet av neto i bournemouth-buret, men returen gikk rett til foden, som enkelt kunne bredside inn kampens eneste scoring. haaland fikk en tøff dag på jobben med vanskelige arbeidsforhold. han kom til noen muligheter, men gikk målløs av banen. han ble byttet ut i det 76. minutt. seieren sender city helt opp i ryggen på serieleder liverpool. bare ett poeng skiller de to topplagene.
  Kvalifiseringen til skiflygingsrennet i Oberstdorf avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:16.53)
  utfordrende værforhold har satt en stopper for torsdagens kvalifisering til skiflygingsrennet i oberstdorf. det opplyser det internasjonale ski- og snøbrettforbundet (fis) i en melding. hopplandslagets utstyrssjef magnus brevig forklarer til ntb at det blåser litt for mye i det tyske anlegget. selve rennet går av stabelen lørdag. fredag skal det hoppes superlagkonkurranse. det har stormet rundt det norske hopplandslaget de siste par ukene. landslagshopperne har med utøverrepresentant johann andré forfang i spissen uttalt at de ønsker et nytt lederteam inn mot den kommende vm-sesongen. sentralt har vært uttalelser om misnøye mot trener alexander stöckl. landslagssjefen er ikke med resten av hopplandslaget til oberstdorf. med til tyskland er heller ikke sportssjef clas brede bråthen. han har sagt opp sin stilling i skiforbundet, men skal etter planen jobbe ut sesongen. (ntb)


  Kjetil Rekdal ferdig som Omonia-trener etter én måned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:12.39)
  det bekrefter klubben på egne hjemmesider. 10. januar ble trenerprofilen ansatt i kypriotiske omonia. 42 dager senere er arbeidsforholdet avsluttet. «vi informerer om at samarbeidet med kjedil rekdal er avsluttet. vi takker herr rekdal og ønsker ham lykke til i framtidig karriere» slik lyder meldingen på klubbens twitter-profil. geir frigård har vært med rekdal på det kortvarige kypros-oppholdet. de to var også en trenerduo i rosenborg der rekdal var ferdig i juni 2023.

  VG: Northug gjør helomvending og vil gå NM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:12.18)
  petter northug skal likevel delta i nm på langrenn, etter at han tidligere har uttalt det motsatte. – strindheim trenger petter northug nå. det blir to andre på laget som er veldig heldig, sier han til vg: den pensjonerte skistjernen skal altså først og fremst gå stafetten for strindheim men vurderer også 20 kilometer med skibytte som individuell utøver. det er ikke hundre prosent sikkert at han vil delta ennå, for han har et litt ambivalent forhold til egen fysisk form: – planen er å kjenne på når jeg får overskuddet mitt. jeg er en av eller på-løper. enten er jeg tung eller pigg. blir jeg pigg så er som sagt plan a å reise for å gå nm. plan b er å bli i høyden helt frem til vasaloppet. men det blir en risiko. alt avhenger av når jeg kvikner til og blir pigg, sier han.
  Vil fjerne VAR i norsk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:08.24)
  i en undersøkelse foretatt av vg vil et flertall av de 16 eliteserieklubbene og fem 1. divisjonsklubber avskaffe videoassistert dømming (var) etter bare ett år. vg har gått igjennom forslagene til klubbenes årsmøter de nærmeste ukene. hos rosenborg er det sendt inn følgende forslag: «rosenborg ballklub skal aktivt arbeide for å fjerne var fra norsk fotball omgående». lignende forslag er også sendt inn hos en rekke andre klubber til sine årsmøter. det er bare kfum oslo, fredrikstad, kongsvinger og kristiansund som foreløpig ikke har sendt inn forslag. – vi forholder oss til at vi har implementert var. vi forholder oss til at 15 av 16 klubber (i eliteserien) var positive til å innføre. det er en del av medieavtalen og en seksårsavtale. vi bruker heller alt fokus på å videreutvikle og forbedre var. vi har vært gjennom et år hvor vi avdekket flere ting kan bli bedre, sier styreleder cato haug i norsk toppfotball til vg. (©ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »