Hovedsiden

Liten annonse
  Bayern rotet bort poeng igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:23.02)
  bayern münchen halter videre i bundesliga etter 2-2 borte mot formsvake freiburg. seieren glapp i sluttminuttene. etter elleve strake serietitler ser bayerns rekke ut til å ryke. søndag kan leverkusen få en ti poengs luke på tabelltoppen om laget vinner borte mot nedrykkstruede köln. jamal musiala lå an til å bli bayern münchens matchvinner etter en klassescoring i det 75. minutt, men på tampen ordnet lucas höler en fortjent freiburg-utligning. bayern har kun vunnet én av sine fire siste bundesliga-kamper, og de svake resultater har allerede fått konsekvenser. nylig ble det klart at trener thomas tuchel forlater klubben etter sesongen. (ntb)

  Kitolano klar for Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:10.43)
  eric kitolano forlater molde til fordel for eliteseriekollega lillestrøm. kitolano har signert en treårsavtale med kanarifuglene. det bekrefter klubben på sin nettside tirsdag. – jeg tror det blir fint. en bra utfordring for min del. jeg håper det jeg kan tilby passer bra med hva klubben ønsker, sier kitolano til klubben. han er på plass på treningsleiren til lillestrøm i marbella, og hadde sin første trening med klubben tirsdag morgen. kitolano spilte for tromsø i 2020–sesongen da klubben rykket opp, og han fikk totalt 57 kamper for klubben i eliteserien. i 2023 signerte han for molde og står nå med totalt 80 kamper på øverste nivå i norge.
  United-assistent klar for amerikansk klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:06.22)
  eric ramsay, en av assistentene til erik ten hag, forlater manchester united. det bekrefter klubben i en pressemelding mandag kveld. ramsay skal ta over som hovedtrener for den amerikanske klubben minnesota united. ramsay har vært i manchester united siden 2021 og ble hentet til klubben av daværende manager ole gunnar solskjær.

  Jon Dahl Tomasson blir trener for Sveriges fotballherrer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:16.47)
  danmark-legenden jon dahl tomasson blir sveriges nye landslagssjef i herrefotball. tomasson var sist trener for den engelske klubben blackburn. klubben opplyste nylig at dansken forlater stillingen. sverige har vært på utkikk etter ny hovedtrener etter at janne andersson ga seg i november i fjor etter sju år ved roret. andersson hadde varslet at han ville gå av som trener dersom sverige ikke lyktes med å kvalifisere seg til sommerens europamesterskap. det klarte de ikke. sverige maktet heller ikke å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i 2022, og rykket dessuten også ned til nivå tre av nasjonsligaen. den siste tiden har blant annet olof mellberg og per-mathias høgmo blitt linket til den ledige jobben. nå blir jon dahl tomasson blir lagets nye trener. tomasson, med 112 landskamper for danmark, var åge hareides assistenttrener for det danske landslaget under en svært suksessrik periode for laget. i løpet av tomassons og hareides ledelse kvalifiserte de seg både til vm i russland i 2018 og em i 2021. tomasson tok over mesterskapsserieklubben, blackburn før fjorårets sesong, og ledet dem til en imponerende sjuendeplass. bare målforskjell holdt dem unna sluttspillet om opprykk til premier league. etter en periode med svake resultater i blackburn har tomasson hatt flere merkverdige intervjuer og uttalelser om klubben og måten klubben styres på den siste tiden. (ntb)

  Isak Helstad Amundsen solgt fra Bodø/Glimt til Molde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:14.03)
  forsvarsspilleren isak helstad amundsen forlater regjerende seriemester bodø/glimt til fordel for rival molde. det opplyser molde i sine mediekanaler. 24-åringen fra brønnøysund startet proffkarrieren i glimt og var i 2021 på lån i tromsø. totalt fikk han 54 kamper for de helgule før han flytter til molde. amundsen har vunnet to seriemesterskap med glimt. han skrev i 2022 en ny kontrakt med nordlendingene ut 2025. (ntb)  Gulliksen ferdig i Glimt - klar for svenske Djurgården

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:20.12)
  angrepsspiller tobias gulliksen forlater bodø/glimt til fordel for djurgården i svensk fotball. dermed endte 20-åringen på kun 24 kamper for gultrøyene. glimt bekrefter selv salget i egne mediekanaler. etter tapet mot ajax i conferenceligaen torsdag kveld bekreftet gulliksen at han trolig hadde gjort sitt i gult. – det kan tyde på det. jeg skal etter hvert ta en medisinsk test, så får vi skje hva som skjer etter det. det er noe som kjennes rett for meg, sa han til tv 2. gulliksen debuterte for godsets a-lag i 2019/20-sesongen og ble etter hvert en viktig spiller for klubben fra hjembyen drammen. (ntb)
  bekreftet: brekalo forlater viking for rekordsum
  forlater kolstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: bekreftet: forlater kolstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:18.11)
  Orlando City bekrefter torsdag kveld at de har signert midtstopperen David Brekalo. Sloveren kommer til klubben fra Viking, hvor han har vært en nøkkelspiller de siste sesongene. Avtalen blir lukrativ for Stavanger-klubben. Ifølge TV 2 ligger budet på 2,8 millioner dollar samt 300.000 i bonuser til Viking. Det innebærer en garantert sum på like under 30 millioner kroner, og en totalpakke på omtrent 32,5 millioner. Det skal også være en videresalgsklausul på rundt 15 prosent inkludert i budet. VIking opplyser på eget nettsted at salget er det største i klubbens historie. – David har vært en viktig spiller for oss og vært en av Skandinavias beste midtstoppere. Det er selvfølgelig dumt å miste den kvaliteten, men samtidig fortjener han denne muligheten. Vi ønsker ham lykke til, sier sportssjef Erik Nevland om rekordsalget. – Dette er det største salget i Viking sin historie, og vi er veldig fornøyde med den avtalen som vi har landet, sier Nevland. (NRK/NTB)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »