Hovedsiden

Liten annonse
  sykkelstjerne forlater jumo-visma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:12.25)
  Den slovenske sykkelstjernen Primoz Roglic innrømmer i et intervju at han er på vei bort fra storlaget Jumbo-Visma. Det er i intervjusonen foran starten i éndagsrittet Giro dell`Emilia i Italia at Roglic bekrefter ryktene som har versert den siste tiden. – Jeg kan definitivt bekrefte at jeg skal forlate laget. Men vi ønsker å fortelle alle detaljene etter rittene jeg skal delta i, sier sloveneren. Roglic har hatt stor suksess som Jumbo-Visma-rytter med en rekke store etappeseirer samt sammenlagtseirer i Vuelta a España (tre ganger) og Giro d`Italia. (NTB)


  Skandalekamp fullført med ny Ajax-baklengs – kaoset i storklubben fortsetter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:15.44)
  fotballstorheten ajax røk 0-4 for feyenoord i den avbrutte kampen i den nederlandske æresdivisjonen onsdag. samtidig røk en ny leder ut dørene i amsterdam. det råder kaos i ajax-leiren. nylig fikk teknisk direktør sven mislintat sparken, og onsdag ble det opplyst at også styreleder pier eringa forlater sin post. samtidig ble søndagens storkamp mot feyenoord, som måtte avbrytes som følge av tribunebråk, fullført. kampen ble gjenopptatt på stillingen 3-0 til feyenoord. i løpet av de 36 minuttene som gjensto å spille røk ajax på ytterligere et baklengsmål, slik at stillingen til slutt ble 0-4. storklubben fra amsterdam er i krise. – spesielt når det ikke går bra, er det viktig å være der som rådgiver. men jeg er ikke døv for kritikken og ikke blind for situasjonen ajax er i nå, sier avtroppende styreleder pier eringa i en uttalelse. ajax har startet sesongen med kun én seier, to uavgjorte kamper og to tap. (ntb)


  l’équipe: marcelino forlater fransk storklubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:15.57)
  Ifølge den franske avisen L’Équipe er Marcelino ferdig som trener for Olympique de Marseille. Etter kun sju kamper skal spanjolen ha erklært sin avgang til spillerne, tirsdag morgen. I sin korte periode mislyktes Marcelino med å ta klubben til Mesterligaen, etter nederlag mot Panathinaikos. Utsiktene ser bedre ut i Ligue 1, hvor Marseille ligger bare to poeng bak ligaleder AS Monaco. Dog har prestasjonene vært langt fra overbevisende og supporterne har luftet sin frustrasjon. Ifølge L’Équipe skal Jean-Pierre Pappin ta over som midlertidig trener. Den tidligere Ballon d’Or-vinneren returnerte til storklubben som rådgiver i november, 2022. Pappin sin første oppgave blir å lede laget mot Ajax i Europaligaen på torsdag.


  PSG-stjerne klar for klubb i Qatar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:20.39)
  den tyske landslagsspilleren julian draxler forlater franske paris saint-germain til fordel for klubben al-ahli i qatar. psg opplyser i sine kanaler at overgangen er permanent. draxler har en fortid i schalke 04 og wolfsburg. i januar 2017 signerte midtbanespilleren for paris saint-germain. i den franske klubben endte han på 26 mål og 41 assists på 198 opptredener. draxler, som vant vm med tyskland i 2014, kan også skryte av totalt 58 landskamper og sju mål. (ntb)  Vilde Bøe Risa klar for den spanske fotballklubben Atlético Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:11.12)
  vilde bøe risa forlater manchester united og er klar for den spanske fotballklubben atlético madrid. det bekrefter klubben i sine mediekanaler. landslagsspilleren fra bergen ble hentet til manchester united i 2021, men har slitt med å få spilletid i old trafford-klubben den siste tiden. bergensavisen meldte mandag at bøe risa var på plass i den spanske hovedstaden og gjennomførte den medisinske sjekken. bøe risa var del av den norske troppen under vm-sluttspillet i australia og new zealand i sommer. hun står med 64 landskamper og to mål for norge. atletico ble nummer fire i den spanske toppdivisjonen sist sesong. den nye sesongen skulle ha vært i gang, men de to første serierundene ble avlyst som følge av streik. spillerne mener seg urettferdig behandlet i lønnsforhandlinger. ligaledelsen står fast ved tilbudet om en årlig minstelønn på 20.000 euro. det tilsvarer snaut 230.000 kroner. spillerne ba om minst 23.000 euro.

  Håndballprofil ferdig i Danmark - vender hjem til Elverum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:13.21)
  landslagsspilleren erik toft (30) forlater kif kolding til fordel for spill i elervum i norsk eliteserie. det er østlendingen som melder om overgangen torsdag. toft har hatt tilhold i dansk håndball de siste sju sesongene. nå vender han hjem til gamleklubben elverum foran neste sesong. – det er ikke alle som er så heldige at de kommer fra en by som har den største og beste håndballklubben i norge, sier toft til lokalavisen. familiehensyn har vært viktig for beslutningen. – både min og thea (samboer) sin familie bor like rundt hjørnet, og det betyr mye for oss å komme tilbake til våre nære og kjære. og så er det nok noen der hjemme som ser fram til å få barnebarnet litt nærmere, sier toft. han har vært del av den norske troppen til landslagssjef jonas wille i lengre tid. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »