Hovedsiden

Liten annonse
  Etterlengtet Mudryk-scoring i Chelsea-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 2. oktober 2023 KL:22.59)
  chelsea utnyttet svakt forsvarsspill, scoret to ganger på 82 sekunder og tok sesongens andre seier da fulham ble slått 2-0 i premier league mandag. london-klubben og manager mauricio pochettino hadde ikke vunnet på tre kamper før derbyet mot fulham. der kom det tre svært kjærkomne poeng. scoringene som avgjorde kampen kom på rappen litt før halvspilt første omgang. først scoret ukraineren mykhajlo mudryk sitt første mål for chelsea etter å ha blitt presist og vakkert framspilt av lagkamerat levi colwill. deretter ga fulham-veteranen tim ream bort ballen i eget forsvar og fulgte opp med å skyte den via chelsea-spiss armando broja og i mål da han skulle forsøke å rydde opp i egen bommert. skåret i gleden for pochettinos menn var at målscorer broja måtte forlate banen midtveis i annen omgang med en skade. angriperen er akkurat tilbake i spill etter en alvorlig kneskade. nå kan et nytt avbrekk være på trappene. (ntb)  Manchester United snublet igjen – tapt fire av sju ligakamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:18.00)
  manchester united får det ikke til å stemme i premier league. lørdag tapte laget 0-1 hjemme mot crystal palace. det var det andre strake hjemmetapet på old trafford. inntil nylig hadde united gått over ett år uten nederlag i egen storstue. offensivt lugget det veldig for erik ten hags menn. på overtid kom innbytter alejandro garnacho til en kjempesjanse, men skuddet gikk via en palace-spiller og til corner. gjestene fra london kom foran etter et småvilt volleytreff fra joachim andersen. et frispark havnet hos dansken i det 25. minutt, og på halvspretten sendte han ballen i krysset. det ble mye forsvarsjobb for gjestene resten av kampen, men det er en oppgave roy hodgsons menn mestrer godt. gjestene sto godt opp for kjøret fra manchester united. hos hjemmelaget spredte frustrasjonen seg utover i 2.-omgangen. united-spillerne ropte på straffe etter en snau time da en ball traff joel ward i hånden. var grep ikke inn og vurderte situasjonen slik at palace-backen hadde armen i en naturlig posisjon. på 0-0 var rasmus højlund svært nære sitt første premier league-mål. han løftet ballen over palaces burvokter, men bare for å se forsøket bli klarert på strek. manchester united har tapt fire av sju seriekamper i høst. i midtuken ble det 3-0-seier over nettopp crystal palace i ligacupen. (ntb)

  Rosenborg sikret cupfinalebillett i thriller-oppgjør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:16.34)
  rosenborg er videre til cupfinalen etter 2-1 seier over lillestrøm i semifinalekampen i dag. dermed er de i sin første cupfinale på 9 år. begge lagene våknet for alvor i andre omgang. først sendte selma sol magnúsdóttir hjemmelaget opp i føringen, før emma stølen godø endelig fikk uttelling for forsøkene og utlignet for bortelaget like etter. men trønderne luktet for alvor på en finaleplass da cesilie andressen satte 2-1, kun 7 minutter etter hjemmelagets første scoring. i første omgang gikk det roligere for seg, der de store sjansene uteble. kampens første sjanse kom fra hjemmelaget og andreassen som fyrte ballen over mål etter 14 minutter spilt. like etter kom gjestene med sitt første forsøk, men også godø mislyktes med det. på overtid i første omgang kom rosenborg igjen med en ny stor sjanse, likevel gikk begge lagene målløse til pause.

  Forræder

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (lørdag 30. september 2023 KL:09.50)
  wagner-gruppa forsøkes implementert i hæren i russland, skriver britisk etterretning. - anses som en forræder, skriver etterretningen om tidligere wagner-topp.


  Sjekk Hovlands elleville hole-in-one: – Feil dag, feil dag!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:13.43)
  viktor hovland synes å være i praktslag foran fredagens ryder cup-start i roma. nordmannen slo til med hole-in-one på treningsrunden torsdag. prestasjonen kom på banens femte hull, som i tillegg er et par fire-hull. hovland slo to utslag som følge av at det var en treningsrunde, og dermed teller ikke stjernetreffet som en formell hole-in-one. det var det andre utslagsforsøket som endte med at ballen gikk rett i hullet. videoklippet av hovlands superslag fikk raskt bein å gå på. det er blant annet delt av ryder cups egen twitter-konto. bildene viser at jubelen bryter løs rundt greenen i det ballen forsvinner i hullet. – feil dag, feil dag, ler kommentatorene. årets ryder cup-utgave starter fredag morgen i roma. turneringen vises på viaplay.

  Brennhet Hovland med ellevill hole-in-one

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:13.43)
  viktor hovland synes å være i praktslag foran fredagens ryder cup-start i roma. nordmannen slo til med hole-in-one på treningsrunden torsdag. prestasjonen kom på banens femte hull, som i tillegg er et par fire-hull. hovland slo to utslag som følge av at det var en treningsrunde, og dermed teller ikke stjernetreffet som en formell hole-in-one. det var det andre utslagsforsøket som endte med at ballen gikk rett i hullet. europatouren har lagt ut et videoklipp av at hovland henter ballen opp fra koppen etter superslaget. årets ryder cup-utgave starter fredag morgen i roma. hovland er en av europas viktigste spillere når laget skal forsøke å revansjere tapet for usa i 2021. (ntb)
  Newcastle-supporter knivstukket i Milano

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:13.38)
  en newcastle-supporter ble knivstukket i milano mandag kveld i forkant av tirsdagens kamp i mesterligaen mellom newcastle og milan. sky sports er blant mediene som melder at 58-åringen var sammen med sin sønn og en kamerat da de tre ble angrepet av en gruppe på sju eller flere personer rundt midnattstider. ifølge den knivstukne var samtlige angripere maskerte. offeret skal ha blitt stukket i ryggen og i armene da han falt i forsøket på å rømme unna situasjonen. 58-åringen ble fraktet til et sykehus etter hendelsen, og tilstanden hans skal være stabil. – vi er dypt bekymret over rapportene som forteller om at en supporter ble overfalt, og vi er i kontakt med lokale myndigheter for å finne ut hva som er skjedd, heter det i en uttalelse fra newcastle. newcastle spiller sin første champions league-kamp på 20 år tirsdag kveld. (ntb)


  Hovland beholder fjerdeplassen på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:12.34)
  golfesset viktor hovland er stadig nummer fire på verdensrankingen. nordmannen endte på en sterk femteplass i det europeiske pga-mesterskapet i helgen. hovland har avansert på verdensrankingen den siste tiden etter at han vant to turneringer i pga-sluttspillet. etter femteplassen i turneringen utenfor london i helgen, beholder han sin posisjon som verdens fjerde beste golfspiller. hovland har tredjeplass som sin beste plassering på rankingen. det oppnådde han i fjor. amerikanske scottie scheffler topper rankingen foran rory mcilroy (nord-irland) og jon rahm (spania). den neste for hovland er ryder cup i månedsskiftet. der er han en del av et europeisk lag som skal forsøke å slå tilbake mot usa. hovland deltar i sin andre ryder cup-utgave.

  Sexvideoer spres: - En forbrytelse

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (torsdag 14. september 2023 KL:20.06)
  demokraten susanne gibson forsøker å vinne et svært avgjørende valg i den amerikanske delstaten virginia. nå anklager hun republikanerne for digitale overgrep etter at sexvideoer hun og ektemannen selv delte anonymt på nettet, er blitt spredd.  Tyskland tok VM-gull i basketball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:16.44)
  tyskland kunne juble for sitt første vm-gull i basketball med 83-77-seier over serbia søndag. tyskerne skaffet seg en tipoengsledelse tidlig i den siste omgangen. med 48 sekunder igjen skilte det bare fire poeng, men tyskerne holdt unna og kunne juble vilt for gull. tyskland ble ledet an av nba-stjernen dennis schröder i vm i filippinene. toronto raptors-profilen scoret 28 poeng i finaletriumfen. tyskland står med to medaljer i basket-vm. den første kom da laget tok bronse i 2002. serbia måtte klare seg uten sin største stjerne i nikola jokic i turneringen. han har valgt å prioritere hvile foran en ny nba-sesong der hans denver nuggets skal forsøke å forsvare tittelen. aleksa avramovic og bogdan bogdanovic viste godt spill for serbia i finalen, men greide ikke løfte laget til seier. serbia tok sølv i 2014. tidligere søndag vant canada over usa i bronsekampen. (ntb)
  Ny duell mellom Ingebrigtsen og Nordås

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. september 2023 KL:17.02)
  både jakob ingebrigtsen og narve gilje nordås løper 2000 meter i det nrk-sendte diamond league-stevnet i brussel fredag kveld kl. 20.56. i juli annonserte arrangøren at ingebrigtsen skal forsøke seg på verdensrekorden på distansen. den tilhører hicham el guerrouj, lyder 4.44,79 minutter og ble satt i 1999. flere andre nordmenn skal også i aksjon i brussel. håvard bentdal ingvaldsen følger opp seieren fra zürich med en ny 400 meter, karoline bjerkeli grøvdal løper 5000 meter og sondre guttormsen stiller i stav.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »