Hovedsiden

Liten annonse


  Influenser stalket Chelsea-stjerne - risikerer fengsel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:16.16)
  influenseren orla melissa sloan sa seg onsdag skyldig i å ha stalket chelseas mason mount. hun skal også ha trakassert en chelsea-spiller. sloan skal ha gitt mount uønsket oppmerksomhet i en periode på fire måneder etter at de to hadde avsluttet kjæresteforholdet. onsdag møtte hun i retten. 21 år gamle sloan sa seg også skyldig i å ha stalket en annen chelsea-spiller, billy gilmour. i tillegg skal hun ha trakassert venstrebacken ben chilwell, vedkjente hun under høringen i en domstol i london. der ble det videre opplyst at mount og sloan skal ha møtt hverandre på en fest hos chilwell i november 2020. i kjølvannet av det skal de ha vært et par i seks måneder, før mount gjorde det slutt. hun skal ha brukt til sammen 21 forskjellige numre skal ha blitt brukt til å kontakte mount. sloan erkjente seg skyldig i anklagene som er rettet mot henne. straffutmålingen er ventet 20. juni. tiltalte risikerer fengselsstraff. (ntb)

  Dansk stjerne trekker seg fra Giro d`Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.18)
  den danske sykkelrytteren mads pedersen har blitt nødt til å tekke seg fra giro d`italia grunnet sår hals og luftveisinfeksjon. det bekrefter laget hans, trek-segafredo, i en melding på twitter fredag. – mads hadde en trøblete natt med hoste. han våknet i morges med sår hals og luftveisinfeksjon og er ikke i stand til å fortsette rittet. god bedring, mads, heter det i uttalelsen. pedersen er den 41. rytteren som bryter årets utgave av det italienske treukersrittet. fra før har stjerner som remco evenepoel, aleksandr vlasov og tao geoghegan hart måttet kaste inn håndkleet av forskjellige årsaker. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »