Hovedsiden

Liten annonse
  Dyrhaug gjenvalgt som skipresident

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:12.02)
  tove moe dyrhaug (58) fikk forlenget tillit som president i norges skiforbund på skitinget i bodø søndag. dyrhaug var innstilt som forslag fra valgkomiteen, og hun ble valgt uten motkandidater. det samme var tilfelle med aage schaanning fra fossum if, som ble gjenvalgt som visepresident. dyrhaug kom inn som president i skiforbundet for to år siden og erstattet da erik røste. hun er mor til den tidligere landslagsløperen i langrenn niklas dyrhaug. (ntb)

  Ekstraordinært skiting i 2025

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 8. juni 2024 KL:16.51)
  skitinget besluttet lørdag at det i 2025 skal avholdes et ekstraordinært ting. der skal det gjennomføres en total organisasjonsgjennomgang i norges skiforbund. det var kretsleder i akershus skikrets, erik solberg, som foreslo følgende forslag: «skitinget pålegger skistyret å opprette et organisasjonsutvalg som gjør en total gjennomgang av skiforbundet organisasjon. utvalget skal være bredt sammensatt med medlemmer både fra egen organisasjon, men også medlemmer utenfra». skistyret må oppnevne et utvalg innen 1. september 2024. det gjennomføres et ekstraordinært ting digitalt våren 2025 som minimum behandler sak om styresammensetning og ansvarsfordeling mellom grener, kretser, komiteer og skistyret. det var 78 representanter som stemte for akershus sitt forslag, mens 13 representanter stemte imot. (ntb)


  Premier League-klubber stemte for å beholde VAR

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:14.49)
  de engelske klubbene i premier league har stemt for å beholde var, melder afp. «premier league-klubbene stemte i dag for å fortsette med var. selv om var fører til mer nøyaktige avgjørelser, ble klubbene enige om at forbedringer må gjøres», skriver premier league i en uttalelse, gjengitt av bbc. wolverhampton fremmet et forslag om å skrote var fra den engelske toppdivisjonen, men dette ble stemt ned på torsdagens møte. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »