Hovedsiden

Liten annonse
  united-sjefen forsvarer utskjelt keeper: – statistisk nest best i premier league

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. desember 2023 KL:15.37)
  André Onana har fått en tøff start på målvaktslivet i Manchester United. Han får full støtte fra manager Erik ten Hag etter marerittkamper i Champions League. – Han har en sterk personlighet og vil takle det. Alt i alt har han gjort det bra i sine fem første måneder her, sa United-sjefen på fredagens pressekonferanse. Onana ble i sommer hentet for å erstatte David de Gea. Kameruneren kom med gode skussmål etter en knallsesong i Inter, men hittil har ikke overgangen til England vært en suksess. Særlig i mesterligaen har Onana slitt og gjort en rekke tabber. Senest i 3-3-dramaet mot Galatasaray fomlet han inn to frispark og bidro sterkt til at Manchester United er i kjempetrøbbel i puljespillet. 27-åringen fikk hard medfart etter kampen. Mange har omtalt ham som et bomkjøp, men Ten Hag er sikker på at Onana er rett mann. – Hvis du analyserer det godt, vil du se at han statistisk er nest best i Premier League. Han er nest best når det kommer til hva det forventes å redde, hevdet nederlenderen før lørdagens tøffe bortekampen mot Newcastle. (NTB)


  Haug herjet i Liverpool-målfest – Maanum-scoring for Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:17.13)
  sophie román haug leverte en scoring og to målgivende pasninger for liverpool i 4-0-seieren over brighton. frida maanum scoret for arsenal. haug var nest sist på ballen i forkant av både 2-0 og 3-0, før hun selv fastsatte resultatet på overtid mot «norske» brighton. landslagskollegaene guro bergsvand, maria thorisdottir og elisabeth terland startet for motstanderlaget. liverpool ligger på 4.-plass med 14 poeng i den engelske superligaen. også landslagsspiller frida maanum tegnet seg på scoringslisten i 3-1-seieren over west ham. nettkjenningen kom allerede etter to minutter. arsenal ligger på 2.-plass med 19 poeng. det er tre poeng opp til serieleder chelsea. maren mjelde startet for tittelforsvareren da leicester ble slått 5-2 søndag. guro reiten var ikke med i kamptroppen for de blåkledde. (ntb)
  Engen-assist i Barcelona-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:22.58)
  tittelforsvarer barcelona lå under ved pause i mesterligakampen mot eintracht frankfurt, men vendte til en klar 3-1-seier med tre mål på et kvarter. ingrid syrstad engen sto for den målgivende pasningen på 2-1-scoringen, satt i mål av mariona caldentey. graham hansen ble byttet ut i det 74. minutt, mens engen spilte hele kampen på stopperplass. (ntb)
  Vipers videre til NM-semifinale etter thriller mot Byåsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:21.36)
  tittelforsvarer vipers kristiansand måtte jobbe hardt for å slå ut byåsen av håndball-nm i kvartfinalen. det endte til slutt med 27-26-seier for storfavoritten. noen få minutter før slutt lå byåsen bare ett mål bak. det samme var stillingen med under et minutt igjen å spille. men vipers rodde det hele i land nok en gang. sola gjestet volda og vant 46–22. larvik hadde heller ingen problemer med å ta seg av gjerpen skien på utebane. sluttresultatet ble 36–25. den fjerde kvartfinalen ble ikke spilt fordi oppsal hadde mange spillere ute med koronasykdom. dermed fikk storhamar walkover til semifinalen. vipers har vunnet de seks siste nm-finalene, sist med 30–23 over sola. (©ntb)


  Tidligere Molde-spiller sikret uavgjort for Union Berlin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:20.47)
  leo skiri østigård kom aldri på banen for napoli i mesterligamøtet hjemme mot union berling onsdag kveld. en annen norgesvenn gjorde seg derimot bemerket for bortelaget. en halvtime ut i kampen satte hjemmelagets andré-frank anguissa et nydelig mål på hodet. men gleden ble kortvarig. di lorenzo, som bidro til målgivende, var litt for voldsom med motspilleren og målet ble annullert. men 7 minutter før pause fant matteo politano nettveggen på komisk vis. ballen gikk via en tysk forsvarer og midt i fleisen på italieneren, som førte ballen i mål. 1–0 til napoli før hvilen. etter pausen sparket den tidligere molde-yndlingen david datro fofana nytt liv i kampen. et vakkert kontringsangrep med sheraldo becker endte i mål. hjemmelaget presset på utover i omgangen, men kampen endte 1–1. napoli beholder likevel andreplassen i gruppe c etter fjerde runde, mens union berlin fortsatt ligger nederst på tabellen. de to andre lagene i gruppe c, real madrid og braga, møtes i spania klokken 21.00.

  tittelforsvarer kolstad komfortabelt videre til semifinale i nm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:19.43)
  Kolstad kjørte over Bergen i kvartfinalen i håndball-NM og vant til slutt 36–23. Hjemmelaget hadde en komfortabel 12 måls ledelse til pause og bommet kun på sju avslutninger den første omgangen. Etter ni serierunder troner Kolstad øverst på tabellen i Eliteserien, mens Bergen ligger på sjetteplass. I de to andre kvartfinalene ble det jevnere resultater. Kristiansand tok en knepen 34-32-seier over Halden. Mellom Haslum og Nærbø sto det likt 11–11 før hvilen, men Haslum slo til i andre omgang og vant 27–22. NTB/NRK

  Arteta viker ikke etter raseri: – Jobben min å forsvare spillerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:13.53)
  arsenal-manager mikel arteta står last og brast ved at den flengende dommerkritikken han fremførte etter kampen mot newcastle var berettiget. var-dommerne så lenge på flere situasjoner knyttet til den aktuelle scoringen. blant annet ble det vurdert om arsenal-forsvarer gabriel fikk en dytt i ryggen før newcastles anthony gordon satte ballen i mål. scoringen ble til slutt godkjent. på en pressekonferanse tirsdag var arteta krystallklar på at de sterke reaksjonene hans etter kampen var på sin plass. – det er min plikt å forsvare spillerne mine, støtte spillerne mine, forsvare klubben min, støtte klubben min, på best mulig måte. det er det jeg kommer til å gjøre gang på gang, sa han. – jeg reflekterte veldig åpent rundt hvordan jeg følte at laget spilte, og hvordan kampen ble påvirket av avgjørelsene som ble tatt, la han til. uttalelsene er gjengitt av sky sports. (ntb)

  Bayern-sjefen forlot intervju - får støtte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:10.49)
  bayern münchen-trener thomas tuchel havnet i en opphetet tv-krangel lørdag. ledelsen forsvarer den pressede manageren. det var etter bayerns 4-0-seier i storkampen mot borussia dortmund lørdag at tuchel reagerte skarpt på kritikk han tidligere har fått fra tv-ekspertene dietmar hamann og lothar matthäus. matthäus var til stede da tuchel møtte til intervjuet med tyske sky. der signaliserte treneren med all tydelighet at han var irritert. – si hva du vil, men jeg ønsker ikke å være en del av diskusjonen. i dag vant vi 4-0, og nå får du gjøre helomvending. kos dere, sa tuchel, før han forlot intervjuet. matthäus og hamann har hevdet at bayern ikke har tatt steg som lag siden tuchel ble ansatt. kritikken kom blant annet etter sjokktapet i cupen for saarbrücken i forrige uke. sportsdirektør christoph freund gir pressede tuchel støtte. – jeg synes det er bra og riktig at thomas har gjort sin mening klar etter at kritikken har pågått i flere uker, sier freund til avisen bild. – bayern har alltid kjempet når det er nødvendig. det er det thomas har gjort, og vi står hundre prosent bak ham, legger han til. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »