Hovedsiden

Liten annonse
  Zlatan hylles av kronprinsesse Victoria

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 5. juni 2023 KL:14.17)
  det strømmer inn ros i sosiale medier etter at zlatan ibrahimovic fortalte at han legger opp. sveriges kronprinsessefamilie har også slengt seg på. på det svenske kongehusets instagram-konto er det lagt ut et bilde av prinsesse estelle og prins oscar ikledd milan-drakter med ibrahimovics navn på ryggen. «vi vil takke zlatan ibrahimovic for alt han har gjort for svensk fotball og for sverige. en av de fineste idrettskarrierene noensinne. vi er fulle av beundring og takknemlighet. victoria og daniel», står det i bildeteksten. (ntb)

  Zlatan Ibrahimovic legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:23.30)
  det svenske fotballikonet zlatan ibrahimovic (41) legger skoene på hylla etter en lang og innholdsrik karriere. det bekreftet han etter ac milans siste seriekamp for sesongen. – det er trist, for dette har vært hele livet mitt, fortsetter han. svenskens kontrakt med ac milan går ut etter sesongen. nå beskriver han seg selv som «en fri mann». – det er på tide å ta farvel med fotballen, men ikke med dere, sa han til klubbens fans. – så mange følelser og minner på denne arenaen. første gangen jeg kom til milan, ga dere meg lykke, den andre gangen ga dere meg kjærlighet. dere har tatt meg imot med åpne armer og fått meg til å føle meg som hjemme. jeg kommer til å være milan-supporter livet ut, sa zlatan videre. på en pressekonferanse etter kampen fortalte svensken at ikke engang hans nærmeste familie visste om avgjørelsen. han ville at alle skulle finne ut samtidig. — for tre måneder siden fikk jeg panikk da journalister spurte meg om jeg skulle legge opp. men i dag har jeg akseptert det. i dag er jeg klar. 41-åringen har spilt for flere av europas aller største klubber og vunnet en lang rekke titler. (ntb/nrk)
  Karlsson fikk covid på ferie: – Jeg trodde det var over

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:09.15)
  den svenske langrennsstjernen frida karlsson fikk korona da hun var på ferie etter sesongslutt. torsdag kveld stilte karlsson, sammen med store deler av det svenske landslaget, opp på skånemila under landslagets «kick off» i södertälje. 23-åringen, som stort sett alltid har vært best i alle løp hun har stilt opp i, var imidlertid rimelig anonym torsdag kveld. – i dag satset jeg ikke i det hele tatt, sa karlsson til expressen etter å ha klokket i mål på knappe 58 minutter. grunnen var at løpet var karlssons første denne sesongen etter hun pådro seg korona på ferie til den karibiske øya curaçao. – nå som «coviden» var over, ville jeg nyte det litt. feire sesongen, sa karlsson og fortalte at hun ikke ble syk før hun kom hjem igjen til sverige. – jeg trodde det var over, la hun til om covidsmitten. de siste ukene har karlsson kommet seg tilbake i trening igjen. først i form av en sykkelleir på mallorca, før hun denne uken er på sognefjellet sammen med resten av kvinnelandslaget. ebba andersson var raskest av landslagsjentene på skånemila med tiden 37.17. (ntb)

  Crouser satte verdensrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:09.13)
  kulestøter ryan crouser viser tidlig form, og i natt slo han sin egen verdensrekord under et stevne i los angeles. 30-åringen, som tok gullet i forrige ol og vm, slo til med 23.56, 19 centimeter lenger enn den forrige verdensrekorden. etterpå fortalte han til media at han ikke følte det var et perfekt støt. – jeg tror 23.70 er veldig mulig, og jeg tror 24 meter er mulig for et menneske, sier crouser til citius mag.

  United-sjefen om Antony-skaden: – Alvorlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.51)
  antony ble fraktet av banen før pause i manchester uniteds 4-1-seier over chelsea. etterpå erkjente en ordknapp manager erik ten hag at det ikke ser bra ut. drøyt halvveis ut i første omgang ble antony liggende nede og hadde store smerter i ankelen. brasilianeren fikk behandling en stund før han ble båret ut. – alle så at han måtte av. jeg kan si at det er alvorlig, men vi må vente i minst 24 timer. først da vi vet mer om omfanget, fortalte ten hag etter kampen. antony var blant spillerne nederlenderen hentet til manchester united i fjor sommer. vingspilleren kostet klubben godt over 1 milliard kroner. skaden gjør at antony neppe spiller uniteds to siste kamper for sesongen.

  Fjeld Andersen (26) legger opp: – En tøff avgjørelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:11.54)
  aleksander fjeld andersen legger opp som skiskytter i en alder av 26 år. det bekrefter han til nrk. – det har vært en tøff avgjøres å ta. det er ikke lett å gi slipp på barndomsdrømmen, sier han. tv 2 omtalte saken først. han ble vraket til skiskytterlandslaget tidligere i vår. den gangen fortalte fjeld andersen til nrk at han fikk sjokk av beskjeden. han varslet da at han kom til å legge opp om han ikke fikk plass på langrennslaget team aker dæhlie. nå har han tatt den tunge beslutningen om å legge bort ski og børse. satsingen er over. – begge valgene har plusser og minuser. så det har ikke gjort det lettere. samtidig er jeg trygg på at valget vi gi meg nye utfordringer og blir starten på et nytt kapittel i livet. så nå blir det å være klar for å gripe de nye mulighetene. og samtidig finne ut hvem jeg er uten idretten som første prioritet. skiskyting kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet, sier fjeld andersen til nrk.

  Fjeld Andersen (26) legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:11.54)
  aleksander fjeld andersen legger opp som skiskytter i en alder av 26 år. det bekrefter han til nrk. han ble vraket til skiskytterlandslaget tidligere i vår. den gangen fortalte fjeld andersen til nrk at han fikk sjokk av beskjeden. han varslet da at han kom til å legge opp om han ikke fikk plass på langrennslaget team aker dæhlie.

  Kraftige reaksjoner etter nye rasismeanklager i Spania

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:06.18)
  real madrid-stjernen vinícius júnior hevder han ble utsatt for rasisme i søndagens 0-1-tap for valencia. – dette er ikke fotball, det er la liga. det var ikke første, andre eller tredje gang. rasisme er normalt i la liga, skriver vinicius på instagram etter hendelsen. den brasilianske angriperen har ved flere anledninger tidligere blitt utsatt for rasisme, og søndag sier både han, treneren og flere av lagkameratene hans at det skjedde igjen. lagkameraten lucas vázquez fortalte at en supporter på tribunen gjorde apebevegelser mot vinicius, mens målvakt thibaut courtois sa at han var forberedt på å forlate banen hvis lagkameraten ønsket det. – vi kan ikke tolerere disse tingene, sa courtois, som også sa at han hørte folk lage apelyder. real madrid-trener carlo ancelotti var heller ikke fornøyd. – det vi så i dag var uakseptabelt. en hel stadion som kommer med rasistiske ytringer. la liga har et problem, sier ancelotti, som mener kampen burde blitt stoppet. tidligere manchester united-spiller rio ferdinand langer ut mot behandlingen vinicius fikk på instagram: – bror, du må beskyttes. hvem beskytter vinicius i spania? hvor mange ganger må vi se denne unge mannen bli utsatt for den dritten her? jeg ser smerte, jeg ser avsky, jeg ser at han trenger hjelp. og myndighetene gjør ikke noe for å hjelpe ham, skriver ferdinand. la liga opplyser på twitter at hvis noen blir tatt for denne hendelsen, vil ligaen ta «passende juridiske skritt». (nrk/ntb)

  Suspensjon og millionbot for Jürgen Klopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:17.10)
  liverpool-manager jürgen klopp er suspendert i to kamper på grunn av sitt utbrudd etter 4–3-seieren mot tottenham. det betyr at han ikke får ledet laget sitt fra benken i søndagens kamp mot aston villa. den andre kampen blir «hvilende» fram til slutten av 2023/24-sesongen på betingelse at han ikke begår lignende lovbrudd, melder ntb. ifølge liverpool echo er klopp også ilagt en bot på 75.000 pund, noe som i øyeblikket tilsvarer en drøy million norske kroner. liverpool-sjefen var lite imponert over kampleder paul tierney etter en dramatisk overtidsseier på anfield. han sa blant annet at han ikke vet «hva den mannen har mot oss». klopp fortalte videre at liverpool og tierney har en forhistorie med avgjørelser i tidligere kamper, men avviste at han mente å rokke ved dommerstandens integritet. fa melder at klopp har innrømmet at hans kommentarer etter kamp var upassende oppførsel. liverpool ligger øyeblikket på femteplass i premier league, og kjemper en intens kamp for å ta igjen enten manchester united eller newscastle i jakten på mesterligadeltakelse neste sesong. (nrk/ntb)


  TV 2: Uno-X henter Leknessund tilbake

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:14.37)
  andreas leknessund syklet fra mai 2018 og ut 2020-sesongen for det norske laget uno-x. siden har han syklet for team dsm, men nå er leknessund på vei tilbake til uno-x ifølge tv 2. de skriver tirsdag at leknessund fra og med neste sesong skal sykle for det norske profflaget. leknessund har den siste tiden imponert stort i giro d`italia, hvor han i forrige uke syklet fem dager i den rosa ledertrøya. 23-åringen ble da den første nordmannen i den rosa trøya siden knut knudsen i 1981. daglig leder i uno-x, jens haugland, sier til tv 2 at han ikke vil si noe om leknessund på nåværende tidspunkt. i sykkelsporten kan en slik overgang først bli offentliggjort 1. august. uno-x har tidligere i år også blitt koblet til en annen tidligere uno-x-rytter i tobias foss. haugland fortalte tidligere i år til eurosport at foss ble for dyr for dem på nåværende tidspunkt.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »