Hovedsiden

Liten annonse
  Haaland kåret til årets spiller i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:12.06)
  erling braut haaland er kåret til årets spiller i premier league. det melder ligaen selv lørdag. – det måtte bli ham, lyder meldingen. 22-åringen har hatt en ellevill debutsesong i england. foreløpig lyder fasiten 52 mål i alle turneringer, en smadret scoringsrekord i premier league, og søndag hevet han ligapokalen som bare den fjerde nordmannen noensinne. fortsatt gjenstår både fa-cup- og mesterligafinalen.

  Avslører metodene

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:10.44)
  morten gamst pedersen i stort dagbladet-intervju om trenerplanene, takknemligheten overfor samboer, hva som fortsatt driver ham som 41 år gammel fotballspiller og hemmeligheten bak hans unike fysikk. samt da han gikk til frisøren og ble sjokkert over hva som ventet ham der.


  Legendarisk Bentley solgt for 40 millioner

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:14.00)
  i år er det 100 år siden det første le mans ble kjørt. og på startstreken sto det blant annet en bentley, og denne lever fortsatt i beste velgående. se bilder. le mans er et av verdens største racerløp, og utgjør sammen med monaco grand prix og indy 500 den såkalte trippelkronen i motorsporten. den […] innlegget legendarisk bentley solgt for 40 millioner dukket først opp på bil24.no.
  Manchester United og Leeds kommer til Oslo i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.57)
  manchester united tar turen til oslo og ullevaal stadion for å spille en treningskamp mot leeds i sommer. det bekrefter selskapet scandsports, som står bak kampen, til vg. kampen spilles 12. juli med avspark klokken 17.00. manchester united var også i oslo i fjor sommer. da møtte de atlético madrid, som vant 1-0 den gang. manchester united skal også til usa i forbindelse med sommerens sesongoppkjøring. akkurat nå handler det imidlertid om å sikre en topp fire-plassering for de røde djevlene. de er ett poeng unna å sikre mesterligaspill med to kamper igjen å spille. 3. juni venter også fa-cupfinale mot manchester city. leeds vet fortsatt ikke om de kommer til oslo som premier league- eller mesterskapsserielag. skjebnen deres avgjøres i siste serierunde mot tottenham søndag.

  Manchester United kommer til Oslo i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.57)
  manchester united tar turen til oslo og ullevaal stadion for å spille en treningskamp mot leeds i sommer. det bekrefter selskapet scandsports, som står bak kampen, til vg. kampen spilles 12. juli med avspark klokken 17.00- manchester united var også i oslo i fjor sommer. da møtte de atlético madrid, som vant 1-0 den gang. manchester united skal også til usa i forbindelse med sommerens sesongoppkjøring. akkurat nå handler det imidlertid om å sikre en topp fire-plassering for de røde djevlene. de er ett poeng unna å sikre mesterligaspill med to kamper igjen å spille. 3. juni venter også fa-cupfinale mot manchester city. leeds vet fortsatt ikke om de kommer til oslo som premier league- eller mesterskapsserielag. skjebnen deres avgjøres i siste serierunde mot tottenham søndag.

  Iniesta (39) ferdig i Vissel Kobe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:07.34)
  den spanske fotballegenden andrés iniesta har avslørt at han forlater japanske vissel kobe, men at han likevel ikke legger skoene på hylla helt enda. spanjolen har spilt for vissel kobe siden 2018, og måtte ta til tårene da han annonserte at han er ferdig i klubben. i avskjedstalen indikerte han også at han har planer om å fortsette å spille fotball. han kunne imidlertid ikke si noe om hvor det blir. – jeg må si sannheten, og det er at jeg ikke vet. jeg vil fortsette å spille fotball. jeg føler at jeg fortsatt er i stand til å spille, men når dette kapittelet avsluttes, får vi se hva som er mulig. jeg vil avslutte karrieren min på banen, og det er dette jeg ønsker å gjøre, sa iniesta. spanojolen fylte nettopp 39 år og kom med kunngjøringen på en pressekonferanse etter 1-0-seieren over nagoya natt til torsdag. (ntb)


  FIS står fast på utestengelsen av Russland og Belarus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:20.26)
  det internasjonale ski- og snowboardforbundet ser bort fra anbefalingen fra ioc og åpner ikke for russisk og belarusisk deltakelse i tiden som kommer. det ble klart etter et styremøte i zürich onsdag. der var det på forhånd varslet at den betente russland-saken skulle tas opp. i en pressemelding opplyser fis at utøvere fra russland og belarus vil fortsette å være utestengte «inntil videre». det er første gang at styret i fis diskuterer saken formelt etter at den internasjonale olympiske komité (ioc) anbefalte alle internasjonale særforbund om å gjenåpne døren for russland og belarus. i ioc-uttalelsen som ble formidlet i slutten av mars heter det at russiske og belarusiske utøvere nå bør få slippe til på gitte vilkår. betingelsen er i første rekke at de konkurrerer som nøytrale, uten nasjonale symboler og med tilknytning til det russiske flagget. det må også stilles krav om at de aktuelle utøverne ikke har vist noen form for støtte til krigshandlingene i ukraina, samt at de ikke har formelle koblinger til det russiske militæret. ioc har latt det være opp til hvert enkelt særforbund å ta den endelige avgjørelsen. det har ført til en dyp splittelse i idrettsbevegelsen. flere forbund har valgt å legge seg på ioc-linjen, mens andre har stått fast på at russland og belarus skal holdes utenfor så lenge krigshandlingene fortsatt pågår. i forkant av fis-møtet var det kjent at det rådet delte meninger blant medlemmene i styret. fis-president johan eliasch signaliserte allerede i vinter at han mener iocs holdning i saken må veie tungt å følges. norges tidligere skipresident erik røste, som er styremedlem, har på sin side vært krystallklar på at det eneste rette er å opprettholde utestengelsen.  Strand Larsen-miss og Sørloth mot Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:21.44)
  jørgen strand larsen spilte fra start for celta og misset en kjempesjanse til å gi sitt lag seieren i 1-1-kampen mot girona i spansk la liga. i det 79. minutt ble nordmannen spilt gjennom av carles pérez med en pasning fra egen halvdel. etter en utsøkt førsteberøring var han øye til øye med keeper paulo gazzaniga, som gjorde seg stor og reddet med beinet. da larsen rett etter ble byttet ut, sparket han frustrert i lufta. celta ville med seier langt på vei trygget plassen i toppdivisjonen. nå lever laget fortsatt farlig. valladolid på feil side av streken er fem poeng bak og har tre kamper igjen. sørloth mot mesterligaen alexander sørloth spilte den siste halvtimen da real sociedad langt på vei sikret mesterligaplass med 1-0-seier over almería. real sociedad er åtte poeng foran femteplasserte villarreal, som har tre kamper igjen. (ntb)


  Flere av kvinnenes mesterligakamper bak betalingsmur

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:06.15)
  fra og med neste sesong havner 42 av 61 kamper i mesterligaen for kvinner i fotball bak betalingsmur. finalen er blant kampene som fortsatt vil vises gratis. dazn, som eier rettighetene til å vise mesterligaen for kvinner, har til nå strømmet alle kampene i gruppespillet og sluttspillet gratis på sin youtube-kanal, som har over 600.000 abonnementer. men fra neste sesong vil bare 19 kamper vises gratis der – inkludert finalen, alle kvartfinalene, semifinalene og tolv kamper fra gruppespillet, skriver the guardian. resten vil strømmes på dazns abonnementstjeneste, som koster 149 kroner i måneden. ifølge markedssjef i dazn, veronica diquattro, er dette et avgjørende skritt for å sørge for økonomisk levedyktighet i kvinnefotballen. – vi har økt synligheten til mesterligaen for kvinner takket være vårt samarbeid med youtube. men nå er tiden inne for å gjøre synligheten om til levedyktighet og verdi, slik at rettighetene forblir bærekraftige på sikt. å drive den kommersielle verdien opp sikrer framtidige investeringer, og det er også i klubbenes og uefas interesse, sier hun. (ntb)

  Brann slo tilbake etter tre strake tap – vant lokaloppgjør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:20.54)
  etter tre strake tap i toppserien slo brann tilbake med 2-0-seier over åsane. det tar klubben opp på fjerdeplass på tabellen, mens åsane fortsatt er på niendeplass. brann hadde flere store sjanser i første omgang, men det var ikke før etter pause at de fikk hull på byllen. etter en time spilt sendte maria brochmann brann i føringen med hodet. kampens andre scoring ble servert av andrine hegerberg, mens sara ritter satte den i mål. det var brann-spillerens første scoring i toppserien.
  Leknessund holdt følge med favorittene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:18.27)
  andreas leknessund feiret sin 24-årsdag med å henge med favorittgruppen på den 15. etappen av giro d`italia. uae-rytter brandon mcnulty vant. dsm-rytter leknessund ligger fortsatt på femteplass i sammendraget etter søndagens etappe til bergamo, og er for fullt med i kampen om en topplassering i grand tour-rittet. franske bruno armirail leder. (ntb)


  Minst tolv døde etter fotballkaos i El Salvador

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:09.16)
  tolv tilskuere er døde og flere titalls skadd på et fotballstadion i el salvador. det oppsto panikk før mange mennesker ble tråkket ned, opplyser politiet. flere titalls tilskuere ble sendt til sykehus, to av dem med kritiske skader, opplyser politiet på twitter. ifølge avisen diario la huella måtte 500 personer ha tilsyn. 100 av dem ble sendt til sykehus og legevakt, skriver avisen. hendelsen skjedde under kvartfinalen i en ligakamp mellom alianza og fas på cuscatlan-stadionet i hovedstaden san salvador lørdag kveld lokal tid. ifølge foreløpige opplysninger skyldtes ulykken at mange fotballtilhengere forsøkte å ta seg inn på anlegget, opplyser politiet. – det var et skred av fans som stormet porten. noen av dem lå fortsatt under metallet i tunnelen. andre klarte å ta seg fram til tribunene og banen, men ble kvalt, sier en ikke navngitt frivillig i en førstehjelpsgruppe på stedet (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »