Hovedsiden

Liten annonse


  Lampard om Haaland: – Jeg prøvde å signere ham til Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:15.28)
  chelsea-manager frank lampard vedgår at han presset på for å hente erling braut haaland til stamford bridge. innrømmelsen kommer foran premier league-møtet mellom chelsea og city søndag. – jeg har stor respekt for ham. han er en spiller jeg prøvde å hente til chelsea da jeg var her sist, sa lampard under en pressekonferanse fredag. den tidligere midtbanegeneralen har vært manager for blåtrøyene ved en tidligere anledning. det var fra juli 2019 til januar 2021. – jeg var veldig opptatt av å få ham, men det kunne tydeligvis ikke skje. han hadde nivået allerede da vi spilte mot ham i salzburg, fortsatte lampard. han skrøt av den norske målmaskinen til manchester city. – all ære til ham. jeg elsker å se spillere av det kaliberet.

  Mer drama i Giro d`Italia – ny stjerne kjørte bort i ambulanse etter tøff velt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:15.52)
  sammenlagt-treer tao geoghegan hart måtte kjøres bort i ambulanse etter en lei velt som involverte hele favorittfeltet i giro d`italia onsdag. sesongens første treukersritt har vært fylt av dramatiske episoder og sykdomsforfall. onsdag fortsatte det i samme spor. geoghegan hart lå på tredjeplass sammenlagt og har vist voldsom kjørestyrke og form i italia de siste dagene. han vant giro d`italia i 2020 og vant så oppkjøringsrittet tour of the alps før årets giro. onsdag var uhellet ute for briten og flere andre stjerner. rundt 65 kilometer gjensto da en håndfull ryttere gikk over ende på vått underlag. sammenlagtleder geraint thomas var en av de første som traff asfalten, men han traff bakken pent. sammenlagttoer primoz roglic måtte også tåle en smell og fikk ødelagt sykkelen. han kunne imidlertid fortsette etter å ha fått sykkelen til en lagkamerat. verst gikk det for tao geoghegan hart, som ble liggende urørlig etter sammenstøtet med den italienske asfalten. tv-bildene viste at han etter hvert ble løftet opp på en båre og kjørt vekk i sykebil. (ntb)

  Ruud håper på Roma-kopi: – Gir gode minner å være her

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:10.18)
  casper ruud fikk en stor opptur i masters-turneringen i roma i fjor. i dag jakter nordmannen semifinale for tredje år på rad og god form inn mot roland-garros. ruud møter argentinske francisco cerundolo (24.-seedet) på grusen i den italienske hovedstaden i kveld. ruud har spilt bra fram mot kvartfinalen og håper det fortsetter på norges nasjonaldag. han har kommet seg til semifinalen to ganger tidligere i roma-turneringen. begge gangene har han tapt for storstjernen novak djokovic. – jeg hadde troen på at jeg kunne gjøre det bra. selvtilliten var ikke helt på topp, men jeg har spilt veldig bra, sa ruud til ntb etter seieren over serbiske laslo djere tirsdag. – jeg må bygge videre på den gode formen jeg har nå, fortsatte han. fjoråret var en enorm opptur for nordmannen med to grand slam-finaler og finale i atp-sluttspillet. det startet med en god turnering i den italienske hovedstaden. – jeg var i litt lignende situasjon i fjor. jeg hadde ikke fått det til så bra på grusen før denne turneringen, hvor jeg fikk det til og gikk til semifinale. det var på en måte første uken av en måned hvor det gikk helt ekstremt bra for meg. det gir gode minner å komme tilbake hit, sa ruud. (ntb)

  Finne-dobbel da Brann herjet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.30)
  brann avanserte til 3.-plass på tabellen i eliteserien med 4-1-seieren over stabæk på fotballens festdag i bergen tirsdag. bård finne herjet, og scoret fo av målene. – det er kanskje den kuleste kampen man kan spille om man ser bort fra cupfinalen. akkurat i kampens hete føles det som en vanlig kamp, men jeg merket det før start da vi sang «nystemten», sa finne til tv 2. – jeg kjente at det gikk inn på meg, fortsatte tomålsscoreren. seieren var også perfekt oppladning til cupfinalen mot lillestrøm som kommer allerede lørdag. der skal bergenserne forsøke å ta sin første cuptittel siden 2004. (ntb)

  Guardiola foran skjebnekampen: – Vil ikke ha flaks

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:15.21)
  manchester city må levere en like god hjemmekamp som i fjor om det skal bli seier over real madrid finaleplass i årets mesterliga, sier manager pep guardiola. city fikk med seg 1-1 fra bortemøtet sist uke og har dermed en fordel foran onsdagens returkamp i manchester. – jeg hadde tatt den hjemmekampen vi leverte i fjor nå, men jeg tror ikke det vil skje. spillet forandrer seg. det er mange ting man ikke kan kontrollere i denne turneringen. vi har en plan, sa guardiola. city har aldri vunnet mesterligaen før. de tapte finalen i 2021 for chelsea. real madrid har vunnet europas gjeveste klubbturnering rekordmange ganger (14). – jeg vil ikke ha flaks i morgen. jeg håper at laget som fortjener å gå videre, vinner. vi må være bedre enn i bortekampen for å nå finalen, fortsatte guardiola. city er bare én seier unna sin femte premier league-tittel på de siste seks sesongene. tittlen kan bli sikret med seier over chelsea på hjemmebane til helgen.

  Evenepoel bryter Giro d`Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:22.55)
  remco evenepoel erobret den rosa ledertrøya i giro d`italia fra andreas leknessund søndag, men samme kveld testet han positivt på korona og bryter rittet. det melder han i en uttalelse på twitter. – det er med tungt hjerte at jeg må meddele at jeg forlater giro d`italia på grunn av covid-19 etter en rutinetest. uheldigvis var den positiv, skrev han. – erfaringen min her har vært veldig spesiell, og jeg så fram til å konkurrere de neste to ukene også. jeg kan ikke tilstrekkelig takke staben og rytterne som har ofret så mye i forberedelsene til giroen. jeg er fortsatt veldig stolt over å ha tatt to etappeseirer og fire rosa trøyer, fortsatte han og avsluttet med «grazie mille» (tusen takk). (ntb)


  Bisart Giro-drama: Hund forvillet seg inn i løypa - storfavoritt i bakken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:14.12)
  giro d`italia-favoritten remco evenepoel måtte i asfalten onsdag. årsaken var tilsynelatende at en hund forvillet seg inn i feltet og skapte kaos. den dramatiske episoden skjedde med drøyt 150 kilometer igjen av etappen. tv-bildene viste at hund plutselig skjærte inn i feltet, hvilket førte til stor uro og at en av evenepoels lagkamerater gikk i bakken. like etter plukket også tv-kameraene opp evenepoel på bakken, på motsatt side av veien. belgieren, som er den fremste favoritten til å vinne giroen, ble sittende lenge på asfalten mens han ble undersøkt og fikk assistanse. etter hvert kom han seg opp og fortsatte etappen. evenepoel er nummer to i sammendraget etter fire etapper, 28 sekunder bak norske andreas leknessund. (ntb/nrk)

  Verstappen tror på Miami-seier tross fiaskokvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:09.19)
  vm-leder max verstappen ble bare nummer ni på lørdagens formel 1-kvalifisering i miami. red bull-føreren gir likevel ikke opp håpet om å vinne søndagens løp. – en pallplass er helt klart mulig, men jeg vil vinne, så dette er ikke bra. å vinne er ikke umulig, men det kommer ikke til å bli lett, sa nederlenderen etter å ha kjørt inn til 9.-plass under kvalifiseringen. verstappens lagkamerat sergio perez, som er nummer to i vm-sammendraget bare seks poeng bak den regjerende mesteren, var raskest under lørdagens kvalifisering. – jeg har vært i denne posisjonen før. du får noen ganger noen tilbakeslag, men det betyr ikke at det fortsetter resten av året, sa verstappen og fortsatte: – det kan ikke alltid være perfekt, men man håper jo på det. i fjor hadde vi en tøff start, men du må bare fortsette å prøve. i dag var ikke en bra dag. (ntb)


  Klopp om egen feiring: – Burde ikke ha skjedd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:15.22)
  liverpool-manageren jürgen klopp forklarer nå hva som lå bak den ville og kontroversielle feiringen etter 4-3-seieren over tottenham søndag. klopp feiret aggressivt foran fjerdedommeren da jota scoret langt inne i overtiden. etter kampen kritiserte han kampens dommer paul tierney. – situasjonen burde ikke ha skjedd i det hele tatt. det er sånn det er. det var mye følelser og sinne i det øyeblikket. derfor feiret jeg slik jeg gjorde, sa han på en pressekonferanse tirsdag. klopp forklarte videre at sinnet skyldtes en situasjon i forkant der han var rykende uenig i en dommeravgjørelse. etter at liverpool tok ledelsen 4-3 langt inn i overtiden, hadde han fortsatt ikke lagt den bak seg. – dessverre var jeg fortsatt sint, og det ledet til måten jeg feiret på. jeg sa ikke noe galt. sånn var det, sa klopp. – for å være ærlig må jeg vel vente en straff. dommerne mener vel at jeg stilte spørsmål ved integriteten deres. det gjør jeg ikke. det var følelser, fortsatte han. (ntb)

  Klopp om den omstridte feiringen: – Det var mye følelser og sinne i det øyeblikket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:15.22)
  liverpool-manageren jürgen klopp forklarer nå hva som lå bak den ville og kontroversielle feiringen etter 4-3-seieren over tottenham søndag. klopp feiret aggressivt foran fjerdedommeren da jota scoret langt inne i overtiden. tyskeren pådro seg en strekk i samme situasjon. etter kampen kritiserte han kampens dommer paul tierney. klopp ga blant annet uttrykk for at han ikke vet «hva den mannen har mot oss». det avstedkom en kraftig reaksjon fra den engelske dommerforeningen. tirsdag møtte liverpool-manageren pressen foran den utsatte kampen mot fulham onsdag. det ble dommersituasjonen naturlig nok et tema. – situasjonen burde ikke ha skjedd i det hele tatt. det er sånn det er. det var mye følelser og sinne i det øyeblikket. derfor feiret jeg slik jeg gjorde, sa han. klopp forklarte videre at sinnet skyldtes en situasjon i forkant der han var rykende uenig i en dommeravgjørelse. etter at liverpool tok ledelsen 4-3 langt inn i overtiden, hadde han fortsatt ikke lagt den bak seg. – dessverre var jeg fortsatt sint, og det ledet til måten jeg feiret på. jeg sa ikke noe galt. sånn var det, sa klopp. han avviser dermed at det kom noen ufine gloser i forbindelse med feiringen foran fjerdedommeren. tyskeren tok også på eget initiativ opp uttalelsene han kom med i tv-intervjuene i etterkant av kampen. – jeg prøvde å roe meg ned (etter kampen), men det gikk ikke skikkelig. så gikk jeg til intervjuene. der sa jeg det jeg sa, sa liverpool-sjefen. britiske medier har spekulert i at liverpool-sjefen kan vente seg en utelukkelse. – hva som skjer nå, er ikke i mine hender. det aner jeg ikke. folk sier at noe vil komme i form av en reaksjon, men vi har ikke hørt noe enda, sa klopp tirsdag. – for å være ærlig må jeg vel vente en straff. dommerne mener vel at jeg stilte spørsmål ved integriteten deres. det gjør jeg ikke. det var følelser, fortsatte han. liverpool ligger på femteplass i ligaen foran onsdagens kamp. (©ntb)


  aalesund fortsatte fiaskostarten – fikk bank i sandefjord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:19.13)
  Sandefjord tok sesongens første seier da Aalesund ble sendt hjem med 0-4-tap. Det nærmer seg krise i AaFK etter null mål og null poeng på fire kamper. Sandefjords svenske Danilo Al-Saed var et stadig uromoment hver gang han gjestet AaFK-forsvaret. Han hadde ved siden av ett mål også en målgivende pasning. – Det er en del ting som ikke funger. Vi henger ikke helt i hop. Vi må få inn en del friske spillere igjen. Det er flere ting vi må se på, men vi må ha de beste spillerne på banen. I dag var vi ikke bra nok. Vi må fighte på hver eneste trening og kamper framover, sa Aalesund-trener Lars Arne Nilsen. Neste motstander for Aalesund blir Molde på bortebane en kamp som også blir et bunnoppgjør. – Det blir et skikkelig bunnoppgjør mot Molde allerede onsdag. De har vel ikke så mange poeng de heller, sa Nilsen. Sandefjord-trener Hans Erik Ødegaard kan derimot puste lettet over årets første trepoenger. Laget har også to uavgjorte kamper og ett tap.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »