Hovedsiden

Liten annonse
  Vålerenga vant etter drømmescoring: – Kan bli årets mål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 13. april 2024 KL:16.52)
  olaug tvedten ble poengdronningen i toppserien i fjor med både flest mål og målgivende. lørdag var hun igjen sentral da vålerenga vant 4-0 hjemme mot kolbotn. tvedten scoret kampens første mål like før halvtimen var spilt, da hun på hel volley banket ballen opp i hjørnet fra 20 meters hold. i tv 2s studio satt lagvenninnen mimmi löfwenius. – fy faen, jeg vet ikke hva jeg skal kommentere, sa löfwenius, før hun etter hvert fortsatte: – det er helt fantastisk. det er så typisk olaug tvedten, å bare dra til der, sa löfwenius. tvedten ble få minutter etterpå felt inne i feltet og elise thorsnes satte inn vålerengas andre scoring fra straffemerket. kampen endte 4-0 etter et par sene scoringer fra tilde lindwall. i de andre kampene i toppserien som startet 15.00 endte slik: lsk kvinner – arna bjørnar 3-0, rosenborg – stabæk 1-0, åsane – røa 0-1.

  Ærlig Real-sjef foran Haaland-møte: – Veldig nervøs

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:18.30)
  carlo ancelotti har 199 mesterligakamper som trener under beltet. likevel kaller han oppkjøringen til møtet med erling braut haaland en ren lidelse. tirsdagens gigantoppgjør i den spanske hovedstaden blir den uhyre meritterte real madrid-sjefens 200. som trener i mesterligaen. ringreven har vunnet turneringen fire ganger, det er rekord. på en pressekonferanse mandag snakket en ærlig ancelotti om hvordan han har det foran møtet med erling braut haaland og lagkameratene. – ja, jeg er veldig nervøs. timene før en kamp er en tid da du må lide, sa italieneren. – jeg tenkte her om dagen at nederlag er lidelse og seier er lykke, men det er ikke sånn det er. en seier handler om lettelse, fortsatte han. (ntb)


  Ajax rundspilt og ydmyket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:16.34)
  sivert mannsverk og lagkameratene i ajax har det tøft for tiden. søndag tapte de 0-6 borte mot serietoer feyenoord i æresdivisjonen. ajax har 30 seriemesterskap og 18 cuptitler, men må se langt etter noen trofeer denne sesongen. etter 29 serierunder ligger laget på 6.-plass, 33 poeng bak serieleder psv. hovedstadsklubben står også med kun to seire på de ti siste ligakampene. søndagens bortekamp kunne knapt blitt mer smertefull for ajax. igor paixão sendte vertene i ledelsen etter en drøy halvtime, før yankuba minteh doblet to minutter senere. to minutter på overtid av første omgang sikret dávid hancko 3-0. etter hvilen fortsatte feyenoords målshow da minteh satte inn sitt annet mål for dagen, før quinten timber sikret 5-0-ledelse etter en drøy times spill. fem minutter senere fastsatte paixão resultatet. alireza jahanbakhsh satte også ballen i nettet, men en var-sjekk annullerte målet for offside. dermed ble det «bare» 6-0. (ntb)

  Fiasko for Hamilton da Verstappen vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:09.07)
  max verstappen er tilbake på vinnersporet i formel 1-vm med seier i japans grand prix søndag. lewis hamiltons fiasko får ekspert til å undres om briten «har mistet det». søndag ble det en svært tung dag for superstjernen hamilton som neste sesong skal kjøre for ferrari. hamilton hadde tidlig trøbbel med å henge med på tempoet til rivalene. på et tidspunkt nærmest foreslo mercedes-føreren for teamet at han skulle slippe lagkamerat george russell forbi seg, fordi sistnevnte holdt høyere fart. det er ikke hverdagskost i formel 1-sirkuset. hamilton kjørte til slutt inn til niendeplass. russell endte to plasser lenger fram etter en sen forbikjøring. det er langt unna der mercedes og teamsjef toto wolff ønsker å være. – dette blir et kjedelig og dårlig løp for mercedes, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. – det begynner å nærme seg diskusjonen om hamilton har mista det litt, fortsatte han. verstappen hadde beste startspor og tok svært godt vare på det gode utgangspunktet. han traff starten perfekt og så seg deretter aldri tilbake. sergio perez sørget for dobbelt red bull.


  Lillebergs Lightning med borteseier i Canada

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:06.20)
  tampa bay lightning, med emil lilleberg på banen, tok en sterk 4-1-seier borte mot kanadiske toronto maple leafs. etter 1-1 i første periode festet sørstatslaget grepet på isen i canada i andre periode. mål fra brayden point og steven stamkos sørget for 3-1-ledelse til gjestene. triumfferden fortsatte for florida-laget i tredje periode. nicholas pauls mål ble kveldens siste og tampa bay lightning vant 4-1. lilleberg noterte seg ikke for noen målpoeng, men fikk 14 minutter og 35 sekunder på isen. (ntb)

  Lillebergs Lightning med sterk borteseier i Canada

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:06.20)
  tampa bay lightning, med emil lilleberg på banen, dro i land en sterk 4-1 seier mot canadiske toronto maple leafs etter 1-1 i første periode festet sørstatslaget grepet på isen i canada i andre periode. steven stamkos satte inn 3-1 til gjestene som kunne juble på deres bortetur utenfor statene. den første scoringen for dagen kom fra svenske victor hedman, som ga for ledelse til lightning ti minutter inn i første periode. hjemmelaget utlignet ved auston matthews like før periodens slutt. i andreperiode var lillebergs lightning best. brayden point satte pucken i nettet før tre minutter var passert. senere økte nevnte stamkos til 3-1. triumfferden fortsatte for florida-laget i tredje periode, nicholas pauls mål ble kveldens siste. tampa bay lightning vant til slutt 4-1. lilleberg noterte seg ikke for noen målpoeng, men fikk 14 minutter og 35 sekunder på isen. (ntb)

  Vålerenga sløste med sjansene - slet seg til uavgjort

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:19.00)
  vålerenga ble rystet av sogndal og måtte til slutt nøye seg med 1-1 på hjemmebane i sesongåpningen i 1. divisjon mandag. geir bakkes vif-mannskap fikk dermed ikke den sesongstarten de hadde håpet på, i en sesong der kun opprykk til eliteserien er godt nok. der vålerenga sløste med sjansene var sogndal effektive da laget endelig kom seg til en sjanse. scoringen kom da edmund baidoo stormet framover på en kontring og spilte gjennom erik flataker, som prikket gjestene i ledelsen etter 37 minutter. – sjokket er stort for vålerenga. her er det sogndal som først og fremst er gode, sa yaw amankwah i tv 2s fotballxtra-studio. vålerenga fortsatte å dominere ballbesittelsen og kom seg til flere halvsjanser, og med 20 minutter igjen på klokken satt den endelig for vertene. hjemmelaget rullet opp et angrep på høyresiden, hvor henrik bjørdal headet ned til daniel håkans inne i boksen. han banket inn utligningen i nærmeste hjørne. nærmere seier kom imidlertid ikke vif. dermed ble det ett poeng i årets første kamp i 1. divisjon.


  Rosenborg rundspilt i generalprøven: Tapte 0-5

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:18.49)
  viking og rosenborg gjenopptok klubbenes tidligere tradisjon med å spille den siste treningskampen før sesongstart søndag. det ble en real fest for hjemmepublikumet i stavanger. anført av kaptein zlatko tripic, som var involvert i det aller meste, ledet viking 2-0 til pause etter scoringer fra sondre langås og lars-jørgen salvesen. i den andre omgangen fortsatte viking det gode spillet og scoringer fra lars-jørgen salvesen, tripic og sondre auklend gjorde at det til slutt endte hele 5-0 i stavanger. rosenborg har hatt en tidvis rufeste oppkjøring til sesongen, med blant annet et 1-4-tap mot vålerenga på treningsleir i tyrkia. før årets sesong har rosenborg hentet inn den 33 år gamle alfred johansson som hovedtrener, men svensken har foreløpig ikke fått rosenborg til å skinne. første runde i eliteserien spilles 1. april. da spiller rosenborg hjemme mot sandefjord, mens viking åpner hjemme mot sarpsborg 08.

  Sola sjanseløs i europaligakvartfinalen – knust av franske Neptunes Nantes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:17.41)
  sola røk 30-39 på hjemmebane og klarte ikke å utfordre neptunes nantes om semifinaleplassen i europaligaen. dobbeltoppgjøret endte i 57-70-tap. sola hadde riktignok et ålreit utgangspunkt før søndagens returoppgjør på hjemmebane, etter at de «bare» tapte 27-31 i frankrike. første omgang startet jevnt, før gjestene dro fra mot pause og gikk i garderoben med 17-10-ledelse. etter hvilen fortsatte gjestene storspillet og ledet på det meste med elleve mål. etter en liten sluttspurt fra sola endte kampen i 30-39-tap finalehelgen avvikles i graz i østerrike 11. og 12. mai, og storhamar blir eneste norske innslag i tirsdagens semifinaletrekning. lørdag tok storhamar seg videre med 33-26 hjemme og 72-61 sammenlagt over tyske thüringen. (ntb)

  Nytt mareritt for Hamilton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:09.42)
  red bulls max verstappen var som ventet raskest og tok sesongens tredje strake pole position foran australias grand prix i formel 1 lørdag. nederlenderen jakter ti strake seirer. verstappen vant kvalifiseringen foran carlos sainz. sistnevnte er tilbake etter å ha mistet løpene i saudi-arabia som følge av at han måtte opereres for akutt blindtarmsbetennelse. for den sjudobbelte verdensmesteren lewis hamilton fortsatte problemene. han endte bare på 11.-plass og har et uhyre vrient utgangspunkt foran løpene i melbourne. (ntb)


  Robinho må sone voldtektsdom i Brasil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:06.04)
  den tidligere fotballstjernen robinho, som er dømt for gjengvoldtekt i italia, må sone voldtektsdommen på ni års fengsel i et brasiliansk fengsel. kjennelsen fra brasils øverste ankedomstol kom sent onsdag kveld norsk tid. et flertall av dommerne ga medhold i italias anmodning om at robinho kan sone dommen i brasil. robinho og fem andre brasilianere ble i en domstol i milano i italia i 2017 funnet skyldige i gjengvoldtekt av en 22 år gammel albansk kvinne i 2013. dommen ble opprettholdt i en italiensk ankedomstol i 2020, og til slutt bekreftet av italias høyesterett i 2022. robinho var ikke i italia da dommen ble avsagt, og italia etterlyste ham internasjonalt. brasil utleverer ikke egne borgere, noe som var bakgrunnen for at italia i fjor anmodet om at robinho i stedet burde sone dommen i hjemlandet. 40 år gamle robinho, som egentlig heter robson de souza, bor i brasil. han har hele tiden avvist anklagene. robinho startet karrieren sin i santos i 2002 og fikk en drømmeovergang til real madrid i 2005. han fortsatte deretter karrieren i england, der han spilte for manchester city fra 2008 til 2010. videre gikk han til ac milan i 2010 og var der i fire år. han har også representert brasils landslag og står med 100 landskamper. (ntb)


  Norge overlegne i Soldier Hollow - vant stafettcupen sammenlagt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. mars 2024 KL:21.29)
  de norske kvinnene ledet stafettcupen før sesongens siste verdenscupstafett med 286 poeng. men både frankrike og sverige pustet norge i nakken med ett fattig poeng mindre. i amerikanske soldier hollow sto de norske kvinnene støtt, mens frankrike skjøt seg helt bort. juni arnekleiv var rask og feilfri på første skyting. på ståendeskytingen ble det én bom, men ekstraskuddet traff blinken fortere enn svensken rakk å blinke og arnekleiv vekslet med ida lien med ett drøyt sekund ned til østerrike. norge fortsatte å imponere på standplass og ida lien holdt norge i tet sammen med tyskland. gårsdagens franske sprint-vinner, justine braisaz-bouchet, skjøt seg derimot helt bort og måtte ut i strafferunde. karoline knotten måtte bruke to ekstraskudd, men var ekstremt effektiv. tyskland og norge fikk en solid ledelse på resten, mens frankrike nok en gang måtte ut i strafferunde på ståendeskytinga. – det ser veldig lovende ut, men jeg minner om at stafett er stafett, sa nrks ekspert ola lunde da knotten vekslet med ingrid landmark tandrevold. tandrevold var i dag, som i går, i strålende form. med ett ekstraskudd, knuste tandrevold all konkurranse. norge vant sesongens siste verdenscupstafett på overlegent vis og tok krystallkula i samme slengen. sverige kjempet seg opp til tredjeplassen, mens tyskland ble nummer to.

  Norge vant overlegent – sikra stafettkula

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. mars 2024 KL:21.29)
  de norske kvinnene ledet stafettcupen før sesongens siste verdenscupstafett med 286 poeng. men både frankrike og sverige pustet norge i nakken med ett fattig poeng mindre. i amerikanske soldier hollow sto de norske kvinnene støtt, mens frankrike skjøt seg helt bort. juni arnekleiv var rask og feilfri på første skyting. på ståendeskytingen ble det én bom, men ekstraskuddet traff blinken fortere enn svensken rakk å blinke og arnekleiv vekslet med ida lien med ett drøyt sekund ned til østerrike. norge fortsatte å imponere på standplass og ida lien holdt norge i tet sammen med tyskland. gårsdagens franske sprint-vinner, justine braisaz-bouchet, skjøt seg derimot helt bort og måtte ut i strafferunde. karoline knotten måtte bruke to ekstraskudd, men var ekstremt effektiv. tyskland og norge fikk en solid ledelse på resten, mens frankrike nok en gang måtte ut i strafferunde på ståendeskytinga. – det ser veldig lovende ut, men jeg minner om at stafett er stafett, sa nrks ekspert ola lunde da knotten vekslet med ingrid landmark tandrevold. tandrevold var i dag, som i går, i strålende form. med ett ekstraskudd, knuste tandrevold all konkurranse. norge vinner sesongens siste verdenscupstafett på overlegent vis og vinner krystallkula. sverige kjempet seg opp til tredjeplassen, mens tyskland ble nummer to.

  Stjernesund like utenfor pallen i Åre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. mars 2024 KL:14.28)
  thea louse stjernesund endte på femteplass under storslalåmrennet i åre. svenske sara hector ledet stort på hjemmebane, men mistet seieren til italienske federica brignone. stjernesund kom til lørdagens renn med tre femteplasser i storslalåm siden nyttår. i sverige fortsatte rekken. brignone var nummer tre etter første omgang, men leverte en ellevill finale og tok ledelsen med nesten halvannet sekund. den tiden skulle vise seg å bli umulig å slå. hector hadde 1,16 sekund å gå på til brignone, men tapte mye i finaleomgangen og kjørte i mål 33 hundredeler bak italieneren. sveitsiske lara gut-behrami kunne avgjort kampen om storslalåmcupen lørdag, men tredjeplass var ikke nok. hun kan fortsatt bli innhentet av brignone under den kommende verdenscupfinalen i saalbach. mina fürst holtmann ble nest best av de norske på åttendeplass. ragnhild mowinckel ble nummer 13, mens kristin lysdahl kom på 20. plass. kajsa vickhoff lie kjørte ut i den første omgangen, mens marte monsen ikke tok seg videre derfra. søndag er det slalåm på programmet i åre. (ntb/nrk)

  Mol og Sørum slo verdensmesterne – klar for semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. mars 2024 KL:19.54)
  anders mol og christian sørum slo de regjerende verdensmesterne ondrej perusic/david schweiner i kvartfinalen i sandvolleyball i verdensserien i doha. sist gang lagene møttes var i vm i mexico i fjor. da vant tsjekkerne og gikk deretter til topps i turneringen. fredag fikk nordmennene revansj med seier i kvartfinalen av årets første turnering i verdensserien. nordmennene fikk en god start på kampen og opparbeidet seg en liten luke. etter hvert ble den større, og duoen kunne juble for settseieren 21-17. i annet sett fortsatte mol og sørum å spille godt og fikk igjen en luke, men nederlenderne kom tilbake og utlignet til 18-18. deretter viste tsjekkerne klasse og vant det andre settet 24-22. dermed måtte det et siste og avgjørende sett til. der greide ikke tsjekkerne å følge det norske duoen som til slutt vant 15-12. i semifinalen lørdag venter nederlandske stefan boermans/yorick de groot. mol og sørum fikk walkover til kvartfinale etter at det østerrikske laget måtte trekke seg fra utslagskampen tidligere fredag. til sommeren stiller mol og sørum i paris-ol som tittelforsvarere. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »