Hovedsiden

Liten annonse
  Ødegaard-assist på overtid sikret Arsenal-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:23.15)
  etter en spinnvill fotballkamp endte det 4-3 til arsenal borte mot luton. på overtid av overtiden sto det fremdeles 3-3, men så hentet martin ødegaard frem silkefoten. nordmannen prikket hodet til declan rice i feltet, og storsigneringen headet inn seiersmålet. premier league-kampen på kenilworth road ble en ordentlig målfest. gabriel martinelli åpnet ballet etter 20 minutter, før navnebror gabriel osho utlignet fem minutter senere. arsenal ledet omtrent like lenge – om man ser bort fra kvarteret med pause – fra gabriel jesus’ 2-1-scoring i 45. minutt og frem til elijah adebayos 2-2-mål i 49. minutt. lagene fortsatte å følge hverandre i det timen var spilt, men denne gangen tok luton ledelsen. ross barkley banket ballen i mål, kun for å se at kai havertz satte inn 3-3 tre minutter senere. etter rice sin 4-3-scoring var det ingen tid til å slå tilbake. arsenal tok de tre poengene, som sørger for at de beholder tabelltoppen i premier league gjennom runden som fullføres onsdag og torsdag.
  Stefan Kraft seiret på Lillehammer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:18.45)
  stefan kraft tok sin fjerde strake verdenscupseier i hopp da han vant konkurransen i stor bakke på lillehammer. marius lindvik ble beste nordmann på 6.plass. den tysk-østerrikske dominansen fortsatte på det som var en skuffende norsk dag. andreas wellinger og jan hörl tok henholdsvis 2.- og 3. plass. halvor egner granerud ble nest beste nordmann på en 17. plass. bak han fulgte så kristoffer sundal på 19. plass. johann andre forfang på 20. plass og daniel andre tande på 28. plass.

  Målkalas da Liverpool tok sesongens syvende strake seier på Anfield

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:17.05)
  en førsteomgang med fire scoringer og uavgjort til pause, ble fulgt opp av tre nye scoringer og en sen avgjørelse av liverpool i en fartsfylt affære på anfield. 20 minutter ut i kampen tok liverpool ledelsen etter en frispark-perle fra trent alexander-arnold. repriser viste at det var fulham-keeper bernd leno som var sist på ballen, da ballen spratt fra tverrliggeren og i lenos rygg. det tok kun fire minutter før tidligere liverpool-spiller harry wilson utlignet for fulham på det som var bortelagets første sjanse i kampen. liverpool svarte med nok en perlescoring. denne gangen var det alexis mac allister som fyrte av fra langt hold – rett i krysset. men igjen holdt ikke ledelsen i mer enn noen få minutter. for seks minutter på overtid av førsteomgang utlignet kenny tete igjen da han forlenget et skudd fra joão palhinha. scoringen ble først annullert for offside, men var brøt inn og godkjente målet. liverpool måtte klare seg uten førstekeeper alisson i søndagens oppgjør. brasilianeren ble skadet i forrige kamp mot manchester city. det var derfor caoimhin kelleher som voktet buret for hjemmelaget. liverpool tok tak i kampen fra start i andreomgang. darwin núñez var nære ved å sende liverpool i ledelsen på ny med et skudd i tverrliggeren 53. minutter ut i kampen. hjemmelaget fortsatte trykket også utover i omgangen, og både núñez og luis díaz bommet på hver sin store mulighet, begge satt opp av mohamed salah. fulham var farlig frempå på noen kontringer, og etter 80. minutter satt 3-2 scoringen for bortelaget. innbytter tom cairney lempet ballen på tvers av feltet og på bakre stolpe dukket bobby reid opp med en heading i mål. det var kveldens femte scoring, men målfesten var langt ifra over. først utlignet wataru endo med en ny kunstscoring i krysset, før trent alexander-arnold fullførte kveldens målkalas med en volley fra 17 meter forbi leno. dermed stod det 4-3 til hjemmelaget. flere scoringer ble det ikke på anfield. liverpool tok med det sin syvende strake hjemmeseier denne sesongen. de befinner seg på 2. plass på tabellen med 31 poeng. gjestene står med 15 poeng på en 14. plass etter 14 kamper.

  Johannes Høsflot Klæbo slått av franskmann i sprintprologen på Gålå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:10.43)
  johannes høsflot klæbo ble nummer to bak franske lucas chanavat i prologen foran norgescupsprinten i langrenn på gålå fredag. chanavat var åtte tideler raskere enn den norske superstjernen. klæbo innledet sesongen i finske ruka sist helg, men fikk ikke de svarene han ønsket seg. derfor besluttet han å droppe helgens verdenscuprenn i svenske gällivare. i stedet går trønderen norgescup på gålå. fredag er det sprint i fri teknikk. britiske james clugnet ble tredjemann i fredagens prolog. han var slått med 3,1 sekunder av klæbo. matz william jenssen, som fikk gå verdenscup i ruka, fulgte deretter. finn-hågen krogh fortsatte der han slapp på beitostølen med sjette beste tid. sprintlandslaget håvard solås taugbøl måtte nøye seg med 18.-plass i prologen, mens emil iversen ble nummer 25. i kvinnenes prolog sto helene ekrheim haugen for en kjempeoverraskelse da hun vant overlegent. haugen, som representerer holmen, var over seks sekunder foran nærmeste konkurrent. julie berg drivenes og maria hartz melling fulgte nærmest. (ntb)

  Ingebrigtsen utsatt for tyveri: – Tragikomisk hvor mye dritt det er nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:08.38)
  i en oppdatering på sosiale medier onsdag kveld, delte live børkja ingebrigtsen at hun hadde blitt frastjålet flere eiendeler fra huset. henrik børkja ingebrigtsen var ikke til stede, da han for tiden er på treningsleir i sierra nevada. ifølge ingebrigtsen skal det ha skjedd mens hun lagde mat, samtidig som det var barn som lekte i et rom like ved inngangspartiet. – jeg har akkurat hatt besøk av politiet, for vi har hatt tyv i gangen her nå, mens jeg var hjemme, sa ingebrigtsen i en video på snapchat. hun fortalte at hun hørte at det gikk i ytterdøra nede og at hun hørte en lyd. da hun skulle kjøre til turntrening, så hun at døra sto åpen. samtidig så hun at en veske, med bilnøkler, og en pose, med en skinnjakke oppi, var borte. – jeg tror ikke vedkommende kan følge meg på sosiale medier, for jeg har hatt et par drittdager. ikke kom her og stjel fra meg i tillegg. fy faen altså, sa ingebrigtsen, og fortsatte: – det er tragikomisk hvor mye dritt det er nå. fy søren, nå gidder jeg ikke mer. nrk har ikke lyktes med å få en kommentar fra ingebrigtsen-paret.


  Klopp bekrefter: Alisson og Jota ute i flere uker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:14.20)
  liverpool-keper alisson becker og den brasilianske angrepsspilleren diogo jota er begge ute i flere uker. det bekreftet liverpool-manager jürgen klopp på onsdagens pressekonferanse. – begge er ute. med alisson er det litt mindre alvorlig, så vi må se – ikke dag for dag, han vil ikke spille i morgen, heller ikke på søndag, og sannsynligvis ikke uken etter, sa klopp. – diogo vil ta litt lengre tid, vi vet ikke nøyaktig hvor lang tid, men det er litt mer alvorlig. vi må se, fortsatte han. (ntb)


  zuccarello-assist da wilds tapsrekke fortsatte
  fortsatte | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: zuccarello-assist da wilds tapsrekke fortsatte | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:21.56)
  Mats Zuccarello bidro med en målgivende pasning i Minnesota Wilds 1-4-tap mot Detroit Red Wings i NHL søndag. Nederlaget var det sjuende strake for Zuccarellos lag. David Perron ga vertene fra Detroit føringen etter drøyt fire minutter. Svenske Joel Eriksson var sist på pucken da Wild utlignet med tolv sekunder igjen av åpningsperioden. Zuccarello på sin side var tredje sist og noterte sitt 21. målpoeng (5 mål, 16 assist) på 19 kamper denne høsten. Tidligere i november rundet 36-åringen 400 assist i NHL-grunnspillet. Assisten mot Detroit Red Wings var hans nummer 403. Oslo-mannen debuterte i NHL tilbake i 2010/11-sesongen. Detroit Red Wings gikk opp i 2-1-ledelse i midtperioden. Senere gjorde Perron sitt andre mål for dagen, og helt på tampen la Shayne Gostisbehere på til 4-1. Neste kamp for Zuccarellos Wild er mot St. Louis Blues natt til onsdag norsk tid. (NTB)

  VM-varsku fra Solberg-Østhassel i norsk storseier
  fortsatte | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: zuccarello-assist da wilds tapsrekke fortsatte | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.20)
  silje solberg-østhassels keepercomeback sendte henne rett i bakken mot island, men hun er på vei mot vm-form etter fødsel i august. norge vant 31-21. 108 dager etter at hun ble mamma, var 33-åringen tilbake på banen i kamp for første gang siden februar. hun startet mot island i norges andre vm-test. etter et kvarter fikk solberg-østhassel et skudd i ansiktet og ble sendt rett i bakken. der lå hun et halvt minutt før hun fortsatte i det norske målet. comebacket over én omgang ga henne en forsiktig smak på hva som skal skje videre fram mot jul. henny ella reistad og keeper katrine lunde så kampen fra tribunen, men det meste taler for at de kan være i spill tidlig i vm. dermed ser det ut som en litt trøblete keepersituasjon den siste tiden, løser seg i tide til alvoret tar til i vm. 43-årige lunde og solberg-østhassel har vært svært sentrale i mange av norges mesterskapsseirer. (ntb)

  NFF utsetter NM-beslutning: – Kommer ikke til å fatte en beslutning før etter tinget
  fortsatte | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: zuccarello-assist da wilds tapsrekke fortsatte | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:14.44)
  norges fotballforbund tar ingen avgjørelser angående endringer av strukturen til fotball-nm. det kom fram under en pressekonferanse med fotballpresident lise klaveness og generalsekretær karl-petter løken torsdag ettermiddag. – vi opplever dessverre at nm har hatt litt dalende popularitet. vi er alle innforstått med at det vil skape reaksjoner om vi gjør endringer i norges eldste turnering, men igjen har vi ikke klart å opprettholde den statusen som turneringen hadde tidligere, sa løken. det såkalte hangeland-utvalget har forslått å endre cupens kampstruktur fra vår-høst til høst-vår. utvalget innstilling har møtt enormt med kritikk og motstand fra hele fotball-norge. nff har derfor valgt å avvente en endelig avgjørelse til etter forbundstinget i mars. – styret har stor forståelse for argumentasjonen i rapporten. vi har snakket med mange etter at rapporten ble lagt fram og har fått klar beskjed om at dette burde behandles på tinget, sa klaveness og fortsatte: – så det kommer vi til å gjøre. styret kommer ikke til å fatte en beslutning før etter tinget. cupen vil dermed gå som vanlig i 2024. forbundstinget er satt til 9. og 10. mars 2024 på ullevaal stadion. (©ntb)

  Novak Djokovic vant ATP-sluttspillet
  fortsatte | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: zuccarello-assist da wilds tapsrekke fortsatte | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:20.01)
  verdensener novak djokovic glitret på samtlige parametere da han slo italienske jannik sinner i strake sett og sikret sin sjuende triumf i atp-sluttspillet. dermed er 36-åringen alene om å ha flest titler i den prestisjetunge sesongfinalen. roger federer har seks triumfer. søndagens seier mot sinner kom med sifrene 6-3, 6-3. på stillingen 2-1 til djokovic i åpningssettet brøt serberen sinner til 3-1. derfra og ut gjorde verdenseneren ingen feil i sine servegame, og den regjerende torino-mesteren kontrollerte inn til 1-0 i sett med sifrene 6-3. – han ser utilnærmelig ut her i første sett. han har rett og slett vært helt overlegen i egne servegame, sa discovery-kommentator ola bentzen underveis i åpningssettet. serberen servet blankt til både 5-2 og 6-3 i det første settet. 36-åringen fortsatte storspillet ved å bryte sinner på første forsøk i andre sett, og han maktet å holde sin italienske konkurrent på behørig avstand hele veien mot 6-3 og seier i strake sett. (ntb)

  Øyre Slind sikret seier etter thriller
  fortsatte | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: zuccarello-assist da wilds tapsrekke fortsatte | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:12.34)
  astrid øyre slind innfridde i generalprøven til verdenscupen i ruka. knuste langrennseliten på 10 kilometer fristil. – jeg syns egentlig det var tyngre i dag enn i går, men heldigvis var det flere som følte det samme. da holdt det akkurat, sier astrid øyre slind til nrk etter målgang. målet var å slå alle. noe bronsevinneren fra tremila under vm i planica fjor gjorde da hun utklasset samtlige på 10 kilometer fristil. heidi weng, som sikret seier på 10 kilometer klassisk lørdag, var usikker før start og trodde det kunne bli mange om beinet. – i dag vet jeg ikke, sa weng konstant til nrk før start. med et senere startnummer enn både og øyre slind og claudel lå hun 4,9 sekunder bak førstnevnte ved åpningspunktet. og det var nettopp denne trioen fristil-rennet skulle handle om. kun claudel klarte å knappe inn på øyre slind i tet, mens weng fortsatte å slite. i mål var den franske jenta sju tideler bak team aker dæhlie-løperen. – det var veldig tight. det var veldig godt å høre speakeren telle ned og se at det var litt langt igjen for claudel, sier øyre slind. weng gikk inn til en tredjeplass.  Ny fiasko for Sverige: – Spillerne bør skamme seg
  fortsatte | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: zuccarello-assist da wilds tapsrekke fortsatte | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:21.45)
  sveriges landslagskrise i fotball fortsatte borte mot aserbajdsjan. to baklengsmål i åpningsminuttene banet vei for et pinlig 0-3-tap i em-kvalifiseringen. en sjokkstart spolerte det janne andersson håpet skulle bli en opptur i hans siste dager som landslagssjef. før avspark var han sikker på at spillerne kom til å være motiverte og vinne kampen. i stedet så han et passivt sverige rakne fullstendig. viaplay-ekspert bojan djordjic trodde knapt det han hadde sett før pause. – det er langt ifra godkjent å se landslaget vårt være så uinspirerte og umotiverte. spillerne bør skamme seg over innsatsen. selv om det har vært en drittkvalifisering og det er bortekamp, kan det ikke se sånn ut i en første omgang. em-kvaliken ble en kjempeskuffelse for svenskene. de har kun vunnet to av sju kamper og står med skrale sju poeng. belgia og østerrike fikk en lett vei til neste års mesterskap. (ntb)


  Mann pågrepet og siktet etter ishockeydødsfall
  fortsatte | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: zuccarello-assist da wilds tapsrekke fortsatte | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:17.54)
  en mann er pågrepet og siktet for uaktsomt drap vel to uker etter at ishockeyspiller adam johnson mistet livet da han ble truffet i halsen av en skøyte. 29-årige johnson spilte for nottingham panthers i en klubbkamp mot sheffield steelers. han ble truffet i halsen av en motspillers skøyteblad og falt om på isen. han fikk raskt medisinsk tilsyn, men ble erklært død ved ankomst til sykehuset i sheffield. obduksjonen slo fast at han døde av den stygge kuttskaden i halsen. south yorkshire-politiet melder at en mann ble pågrepet tirsdag, og at han fortsatt er i politiets varetekt. johnson spilte noen få nhl-kamper for pittsburgh penguins før han fortsatte karrieren i europa med spill for malmö i shl, augsburg i tysk og nottingham i britisk eliteserie. etter dødsfallet har flere lands ligaer innført påbud om halsbeskyttelse for spillere. norges ishockeyforbunds styre har gått inn for et slikt påbud også i norge. (©ntb)

  Sveriges landslagssjef kjempet mot tårene: – De vil bli sett på som helter
  fortsatte | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: zuccarello-assist da wilds tapsrekke fortsatte | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:18.41)
  landslagssjef janne andersson hyller supporterne som reiser til aserbajdsjan for å følge sverige i em-kvalifiseringen torsdag. kampen er sveriges første etter at to svensker ble skutt og drept i brussel under oppgjøret mellom belgia og sverige i oktober. minst en av de drepte skal ha hatt på seg en svensk landslagsdrakt. kampen ble stoppet i pausen og ikke fullført. foran em-kvalkampen mot aserbajdsjan torsdag, var landslagssjef andersson beveget på pressekonferansen. – jeg er så fortvilt over det som skjedde i brussel. det er mennesker som elsker fotball og som tar ferie og bruker masse penger på å følge oss. og så ender det slik, sa han. han hyller de som reiser til baku. – de som reiser til baku for å følge oss, vil bli sett på som helter. det er så mange jeg vil takke. det er mennesker med store hjerter som støtter oss. – det har betydd veldig mye opp gjennom årene, fortsatte andersson. sverige er uten mulighet til å ta seg til em i tyskland neste år. andersson har tidligere uttalt at han skal gi seg som landslagssjef etter som em-drømmen røk. (ntb)  Sørloth matchvinner etter straffebom – Dønnum målscorer da Toulouse skremte Liverpool
  fortsatte | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: zuccarello-assist da wilds tapsrekke fortsatte | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:20.44)
  i fjerde runde av europaligaen gjestet alexander sørloth og villareal maccabi haifa i gruppe f. hjemmelaget tok ledelsen etter 30 minutter da abdoulaye seck headet ballen i mål. få minutter senere fikk alexander sørloth muligheten til å utligne for villarreal på straffespark. til nordmannens store fortvilelse reddet maccabi haifas keeper, men sisteskansen var for tidlig ute. villareal fikk nok et forsøk med manu trigueros som straffetaker. ny bom! og det sto 1–0 til pause. på tampen av kampen utlignet álex baena. og like etterpå ble sørloth den store helten da han satte det avgjørende 2-1-målet. villareal klatrer med det opp til andreplass i gruppa si, mens maccabi haifa ligger nederst. toulous tok imot liverpool i gruppe e. aron dønnum satte stemningen i den franske byen da han scoret etter en drøy halvtime. tsimikas sov i timen og nordmannen snappet opp ballen og satte fart mot mål. det franske laget fortsatte å sjokkere engelskmennene i andre omgang. thijs dallinga trodde han førte toulouse til tomålsledelse, men målet ble annullert. få minutter senere satte samme mann 2-0-målet. på klønete vis førte et selvmål av cristian cásseres jr. til nytt liv i kampen. men i stedet for liverpool-utligning, økte toulouse ledelsen til 3–1. dønnum var involvert i dette angrepet også. men så snudde det på slutten. med to raske liverpool-mål, gikk det mot poengdeling. men dommerteamet ville det annerledes. jarell quansahs mål på overtid ble annullert, og dønnum og co. kunne juble for tre poeng. liverpool troner fortsatt øverst i gruppa med ni poeng, mens toulouse ligger på andreplass med syv poeng.

  «United-dødaren» fyrte løs mot Sveriges landslagssjef: – Ganske sykt
  fortsatte | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: zuccarello-assist da wilds tapsrekke fortsatte | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:10.12)
  onsdag senket fck-juvelen roony bardghji (17) manchester united. etter triumfen var han frustrert over å ha blitt vraket på det svenske a-landslaget. bardghji ble byttet innpå mot slutten av onsdagens dramatiske 4-3-seier i mesterligaen. så avgjorde han kampen. i intervjusonen etterpå struttet 17-åringen av selvtillit, og i et intervju med danske b.t. var han krystallklar på at han burde vært del av janne anderssons ferske svenske landslagstropp. – selvfølgelig er jeg skuffet over å ikke bli tatt ut, virkelig. det er faktisk ganske sykt at jeg ikke er med, men jeg klager ikke. jeg tar det som det kommer, men det er virkelig sykt. jeg synes at jeg fortjener det, sa svensken. i stedet skal bardghji representere u21-landslaget i em-kvalifiseringskampene mot finland og nederland. – jeg venter bare på en telefon fra a-landslaget, så man blir litt sur, fortsatte 17-åringen. janne andersson leder sine siste kamper som svensk landslagssjef mot aserbajdsjan og estland senere i november. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »