Hovedsiden

Liten annonse
  TV 2: Søker om mesterligafinale på Ullevaal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.13)
  oslo og ullevaal stadion kan bli stedet der mesterligafinalen for kvinner i 2026 eller 2027 kan finne sted. – utviklingen i internasjonal kvinnefotball går rekordfort, og de beste lagene i mesterligaen spiller på et skyhøyt nivå. mesterligaen for kvinner har på rekordtid blitt stort sportslig, kommersielt og publikumsmessig, sier fotballpresident lise klaveness til tv 2. nylig ble norge droppet i samarbeidet med danmark og sverige til søknaden om felles em for kvinner i 2029, men nå har altså klaveness sett muligheter for å arrangere en mesterligafinale i stedet. – det å få arrangere den største internasjonale klubbfinalen på norsk jord vil selvsagt gi en folkefest på ullevaal stadion, og i oslo by, men det viktigste er å stimulere enda flere norske jenter og klubber til å skape glede, drømmer og fellesskap, sier lise klaveness.

  TV 2: Søker om Mesterliga-finale på Ullevaal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.13)
  oslo og ullevaal stadion kan bli stedet der mesterliga-finalen for kvinner i 2026 eller 2027 kan finne sted. – utviklingen i internasjonal kvinnefotball går rekordfort, og de beste lagene i champions league spiller på et skyhøyt nivå. champions league for kvinner har på rekordtid blitt stort sportslig, kommersielt og publikumsmessig, sier fotballpresident lise klaveness til tv 2. nylig ble norge droppet i samarbeidet med danmark og sverige til søknaden om felles em for kvinner i 2029, men nå har altså klaveness sett muligheter for å arrangere en mesterliga-finale i stedet. – det å få arrangere den største internasjonale klubbfinalen på norsk jord vil selvsagt gi en folkefest på ullevaal stadion, og i oslo by, men det viktigste er å stimulere enda flere norske jenter og klubber til å skape glede, drømmer og fellesskap, sier lise klaveness.

  Ukrainsk fotball tar grep mot korrupsjon – skal løgnteste dommerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:07.25)
  ukrainas fotballdommere må framover svare på spørsmål og tåle en runde med løgndetektor før kamp. ordningen ble tirsdag vedtatt av styret i landets fotballforbund. løgntestene er obligatoriske og skal gjennomføres både i og utenfor sesong. målet med det spesielle tiltaket er å bekjempe korrupsjonen som også preger fotballen i krigsherjede ukraina. det skjer under en måned etter at tidligere stjernespiss andrej sjevtsjenko ble valgt som ukrainsk fotballpresident. i tillegg innføres det et lotterisystem som skal avgjøre dommernes kampoppsett. videre er det bestemt at tidligere proffdommer katerina monzul tar over som ukrainsk dommersjef. (©ntb)

  Lise Klaveness til dansk Radio 4: Vil igjen stille til valg om plass i Uefa-styret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:14.37)
  lise klaveness ønsker å gjøre et nytt forsøk på å bli medlem i styret til det europeiske fotballforbundet (uefa). det forteller den norske fotballpresidenten i et intervju med dansk radio 4. i fjor fikk hun nest færrest stemmer i et felt på elleve kandidater til valg av sju styreplasser. – det er planen. jeg blir selvfølgelig nødt til å føle meg svært motivert, for det tar mye tid. men det er planen å komme inn. vi synes det er viktig å jobbe fra innsiden, sier klaveness. ntb har forsøkt å nå klaveness og norges fotballforbund, men uten å lykkes.

  Danmark og Sverige prøver igjen å få kvinne-EM i fotball – holder Norge utenfor

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:15.36)
  det blir gjort nok et forsøk på å få kvinnenes em-sluttspill i fotball til skandinavia, men norge er ikke med i danskenes og svenskenes planer. det kommer fram i en felles pressemelding fra de to fotballforbundene i danmark og sverige. målet er å få tilslaget på em i 2029. i fjor vår tapte de samme landene kampen om å bli arrangør av 2025-mesterskapet. da var også norge og finland en del av søknaden. – det var en kjempeskuffelse at vi ikke fikk lov til å arrangere em for kvinner i 2025 sammen med våre nordiske venner, sier danmarks fotballpresident jesper møller og fortsetter: – vårt landslag skal få oppleve en stor turnering på hjemmebane. derfor forsøker vi igjen i et samarbeid med sverige. det har en langt større sjanse enn hvis vi igjen ville være fire land med. det europeiske fotballforbundet (uefa) er senere i år ventet å gå ut med kriteriene for vertskapet i 2029. når det er på plass, vil danmarks og sveriges fotballforbund ta en endelig beslutning om å søke. em i 2025 skal holdes i sveits. danmark var en av mange arrangørland spredt over hele europa som delte på mennenes 2020-sluttspill. (ntb)

  TV 2: NFF støtter omstridt forslag som kan gi Uefa-presidenten en ekstra periode

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:09.54)
  norges fotballpresident lise klaveness kommer til å stemme ja til forslaget som kan gi aleksander ceferin mer tid som toppsjef i uefa. det bekrefter hun overfor tv 2 foran torsdagens uefa-kongress i paris. – ja, nå har vi bestemt oss. vi er en liten gjeng her som har grublet og tvilt oss fram til at vi kommer til å stemme for dette forslaget, sier klaveness. forslaget går ut på flere regelendringer. blant dem er at ceferins tre første år som uefa-president fra 2016 til 2019 ikke teller som en av maksimalt tre perioder sloveneren kan sitte i jobben. – det kan se ut som, i pressen, at nå skal alexander ceferin få sitte så lenge han vil. det er det ikke snakk om, understreker klaveness. hun ble overbevist etter møter med ceferin. – i samtalene med meg er han tydelig på at dette er en teknisk endring han ikke har noe med å gjøre. jeg orker ikke leve livet mitt på en annen måte enn å tro på det folk sier. (ntb)


  Mancini får krass kritikk etter straffedrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. januar 2024 KL:11.06)
  roberto mancini marsjerte inn i spillertunnelen før straffesparkkonkurransen mellom saudi-arabia og sør-korea i asiamesterskapet var ferdig mandag. nå får han kraftig kjeft. presidenten i saudi-arabias fotballforbund stempler den italienske trenerstjernens oppførsel som «fullstendig uakseptabel». saudi-arabia forsvant ut av asiamesterskapet etter å ha tapt tirsdagens åttedelsfinale mot sør-korea på straffesparkkonkurranse. i forkant av at wolves-spiller hwang hee-chan satte inn det avgjørende målet, forlot mancini sidelinjen og gikk i garderoben. det reagerer fotballpresident yasser al-misehal kraftig på. – landslagssjefens exit er helt uakseptabel, og vi vil snakke med ham om hvorfor dette skjedde, sier han i et intervju med den saudiske kringkasteren ssc. – han har rett til å forklare synspunktet sitt, og så vil vi komme med en passende reaksjon, legger al-misehal til. 59 år gamle mancini har bedt om unnskyldning for å ha gått inn i spillertunnelen før skjebnen var beseglet, han hevder han trodde kampen var over. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »