Hovedsiden

Liten annonse
  medier: spanias fotballpresident utestenges i to år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:16.48)
  pedro rocha får ikke stille til valg for den neste perioden som president i spanias fotballforbund (rfef). han straffes for å ha sparket generalsekretæren. marca og as skriver tirsdag om avgjørelsen voldgiftsretten i spansk idrett (tad) har kommet fram til. rocha avskjediget generalsekretær andreu camps i september i fjor. det hadde han ikke myndighet til, ifølge dommen fra tad. den sittende fotballpresidenten straffes også for å ha avsluttet kontrakten med en juridisk rådgiver, samt for å ha en rolle i etterforskningen av saken mot den tidligere fotballpresidenten luis rubiales. i tillegg til å bli utestengt i to år, må rocha betale en bot på om lag 389.000 kroner. det er samtidig bestemt at resten av styret i fotballforbundet ikke kommer til å bli straffet. rocha kan anke avgjørelsen. (ntb)

  colombias fotballpresident ble arrestert etter copa america-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:22.58)
  Finalen mellom Colombia og Argentina i Copa America ble preget av tårer og panikk før kampstart. Nå melder nyhetsbyrået AP at presidenten i Det colombianske fotballforbundet, Ramón Jesurún, er arrestert av politiet. Totalt foretok politiet 27 arrestasjoner etter de kaotiske scenene som utspilte seg, der supportere før kampen forsøkte å ta seg inn på finalearenaen i Miami uten billetter, og kampen ble forsinket i en time og 20 minutter. Flere personer ble skadet og arrestert etter at politiet ble tvunget til å gripe inn med tåregass. Pågripelsen fant sted tidlig mandag morgen, lokal tid. Jesurún er anklaget for tre tilfeller av grov vold mot en tjenestemann. Argentina vant finalen over Colombia 1-0. (NTB)  Franske medier: Kylian Mbappé mister nøkkelkampen mot Nederland i fotball-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:16.57)
  angrepsstjernen kylian mbappé går glipp av fredagens storkamp i fotball-em mot nederland, melder de franske avisene l`équipe og le figaro. den franske stjernen pådro seg et brudd i nesa i 1-0-seieren mot østerrike mandag. det ble tidlig kjent at han ikke trengte en operasjon, men fredagens oppgjør mot nederland i gruppe d kommer for tidlig. – nyhetene er ganske betryggende i den forstand at det ikke er planlagt noen operasjon i umiddelbar fremtid. når det gjelder hans deltakelse i resten av turneringen, er det litt for tidlig å gi en tidshorisont, sa frankrikes fotballpresident philippe diallo tidligere tirsdag. (ntb)

  Rettssak etter Rubiales` kysseskandale i februar neste år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 17. juni 2024 KL:13.38)
  den tidligere fotballtoppen luis rubiales må møte i retten i februar som følge av at han kysset spania-spiller jennifer hermoso på munnen. det melder nyhetsbyrået afp og flere spanske medier. afp siterer den spanske domstolen på at rettssaken er lagt til februar. rubiales er tiltalt for seksuelt overgrep og tvang etter at han kysset hermoso på munnen under feiringen av de spanske fotballkvinnenes vm-gull i fjor. rubiales var da fotballpresident i spania. det ble utferdiget tiltale mot rubiales i januar, og en dommer i la audiencia nacional (den nasjonale retten) avgjorde i mai at det vil bli gjennomført rettssak mot rubiales og tre andre forbundsansatte. (ntb)  NFF brukte i fjor over 110 millioner på A-landslagene: – Vi bør satse mer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:07.49)
  kostnadene til herre- og kvinnelandslaget har økt markant de siste årene. tross sportslig fiasko ser ikke norges fotballforbund på det som et overforbruk. det sier fotballpresident lise klaveness og generalsekretær karl-petter løken i en felles uttalelse til vg. – noen vil kanskje tenke at vi bruker mye penger på våre a-landslag. sammenlignet med andre poster i budsjettet kan det se slik ut, men i forhold til gevinstene måloppnåelse vil gi er det ikke slik at vi bruker for mye på landslag og toppfotball. fredag starter nok et mesterskap for menn uten norge. 24 år er gått siden et norsk lag var kvalifisert (em i 2000), mens det senere i sommer avvikles ol for fjerde gang på rad uten et norsk kvinnelag. i fjor brukte nff 51,3 millioner kroner på herrelandslaget. det var en økning på over 30 prosent målt mot 2019-tallene. på kvinnesiden økte forbruket fra 35,5 til 60,9 millioner kroner. det hører med til historien at norge i 2023 spilte vm i new zealand. neste år skal en ny strategiplan vedtas av nff. få av de sportslige målene for a-landslagene i inneværende periode er blitt oppnådd. – for oss som er satt til å lede norsk fotball, vil anbefalingen være klar: vi bør satse mer, ikke mindre, på landslag og toppfotball i årene som kommer, skriver løken og klaveness til vg. de mener det er nødvendig hvis norge skal holde tritt og kunne ta steg internasjonalt. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »