Hovedsiden

Liten annonse

  Kristoffersen og Steen Olsen på skuddhold i Aspen-slalåmen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:18.48)
  henrik kristoffersen og alexander steen olsen ligger foreløpig som nummer tre og fire etter at 30 løpere har kjørt første omgang av slalåmrennet i aspen. det er riktignok en stor luke opp til de to i front. franske clément noël leder med 27 hundredeler ned til sveitsiske loïc meillard, mens kristoffersen er hele 1,07 sekunder bak. steen olsen følger fire hundredeler bak lagkompisen. timon haugan fikk det ikke til å sitte og ligger i skrivende stund på en foreløpig 17.-plass. haugan er 2,37 sekunder bak franske noël og ligger usikkert til med tanke på en plass i den andre omgangen. enda tyngre gikk det for atle lie mcgrath som kjørte ut, mens sebastian foss solevåg er på 21. plass, 3,38 bak ledertiden. (ntb/nrk)


  Klæbo suveren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:13.28)
  johannes høsflot kløbo er i kjempeform og tok nok en seier i lahti under sprinten søndag. trønderen kunne kontrollere inn på oppløpet foran franske lucas chanavat. – han vinner lekende lett. han gjør alt så riktig som det kan gjøres, sier nrk-ekspert fredrik aukland om klæbo. chanavat ble nummer to. sveitseren valerio grond ble nummer tre. even northug ble nummer fire. klæbo vant også 20-kilometeren lørdag og lagsprinten fredag.


  Tåketrøbbel på Kvitfjell: Rennet satt på vent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:11.32)
  kvinnenes super-g i kvitfjell har blitt satt på vent på grunn av tykk tåke. bare tre alpinister rakk å sette utfor toppen av kvitfjell før løpet ble midlertidig avbrutt. enn så lenge er det amerikanske lauren macuga som leder rennet, mens franske laura gauche aldri kom seg til mål ettersom hun falt på vei ned. ragnhild mowinckel, med startnummer 7, kjører i dag sitt siste renn på hjemmesnø i kvitfjell. hun har annonsert at hun legger opp etter sesongen. kajsa vickhoff lie er den andre norske som kjører. hun har startnummer 14. rennet sendes på nrk 1.

  Klæbo overlegen i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:10.21)
  johannes høsflot klæbo var, ikke overraskende, i en helg egen klasse på herrenes sprintprolog i lahti. nordmannen vant med hele 2,28 sekunder ned til franske lucas chanavat. erik valnes ble nest beste norske på en 8. plass, godt over fem sekunder bak klæbo. håvard solås taugbøl, harald østberg amundsen og even northug tok seg også videre. hakket mer uventet var det kanskje at spanjolen (!) jaume pueyo tok seg videre. han endte som nummer 23. på prologen, 8 sekunder bak klæbo. pueyo representerte spania under ol i beijing der han ble nummer 37 på sprinten. pueyo slo også et par nordmenn på sprinten: verken matz william jenssen eller ansgar evensen tok seg videre til finalerundene som starter klokken 12.10.


  Drama i VM: Fransk stavhopper fraktet ut på båre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. mars 2024 KL:21.47)
  margot chevrier (24) falt stygt i lørdagens stavfinale i innendørs-vm i friidrett. den franske utøveren ble båret ut av hallen. uhellet forsinket avviklingen av stavkonkurransen i glasgow. chevrier trengte medisinsk tilsyn og ble senere fraktet bort på båre til applaus fra publikum. fallet skjedde da hun prøvde å ta seg over 4,65 meter. chevrier er flere ganger blitt fransk mester i stavsprang. (ntb)

  Uno-X-talent vant i Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. mars 2024 KL:17.06)
  halvor dolven vant det franske rittet le tour des 100 communes lørdag. 19 år gamle dolven, som sykler for utviklingslaget til det norske profflaget uno-x, vant to sekunder foran en gruppe på seks andre ryttere. i den gruppen satt også lagkameraten daniel årnes, som ble nummer syv. dolven angrep inne på den siste kilometeren og holdt unna helt inn til målstreken.

  Norsk seier etter dramatisk manøver: – Hadde hjertet i halsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:16.39)
  det ble dramatisk også på herresiden på lagsprinten i langrenn da norge tok dobbeltseier i lahti. det lå an til en duell mellom frankrike og norge da det dro seg mot sisteetappe på lagsprinten i lahti. men ned mot stadion på nest siste etappe gikk det plutselig galt for franske jules chappaz. pål golberg måtte faktisk ut av løypa for klare å stå på beina da franskmannen gikk ned. – pål golberg har ikke noe valg, sier nrk-ekspert fredrik aukland om manøveren til nordmannen. dermed ble det enkelt for johannes høsflot klæbo på sisteetappen. trønderen rykket fra landsmannen even northug og sikret enkelt seieren foran nettopp det norske andreplaget. pål golberg tenkte at han var både heldig og dyktig da uhellet var ute for franskmannen rett foran ham. – jeg ga han 3–4 meter ut fra svingen for få dragsuget og kanskje sende johannes ut først. men det var noen tideler der jeg hadde hjertet i halsen. men det gikk bra, sier golberg. han påpeker at han ikke hadde noen annen vei å gå enn ta turen utenom den oppmerkede løypa. – hvis det hadde blitt disk så kunne jeg like godt gjort noe annet, sier golberg. de franske løperne ønsket ikke å prate med nrk etter rennet, som endte med fjerdeplass for deres del. de tapte kampen om tredjeplassen med ett hundredel i duell med finland inn mot mål, til tross for en meget sterk sisteetappe av richard jouve.

  Klæbo sikret seier etter dramatisk manøver

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:16.39)
  det ble dramatisk også på herresiden på lagsprinten i langrenn da norge tok dobbeltseier i lahti. det lå an til en duell mellom frankrike og norge da det dro seg mot sisteetappe på lagsprinten i lahti. men ned mot stadion på nest siste etappe gikk det plutselig galt for franske jules chappaz. pål golberg måtte faktisk ut av løypa for klare å stå på beina da franskmannen gikk ned. – pål golberg har ikke noe valg, sier nrk-ekspert fredrik aukland om manøveren til nordmannen. dermed ble det enkelt for johannes høsflot klæbo på sisteetappen. trønderen rykket fra landsmannen even northug og sikret enkelt seieren foran nettopp det norske andreplaget. de franske løperne ønsket ikke å prate med nrk etter rennet, som endte med fjerdeplass. de tapte kampen om tredjeplassen med ett hundredel i duell med finland inn mot mål, til tross for en meget sterk sisteetappe av richard jouve.

  Femdobbelt norsk seier i IBU-cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:16.18)
  det ble femdobbelt norsk seier på mennenes sprint da ibu-cupen i obertilliach ble innledet torsdag. ragnhild femsteinevik vant kvinneklassen. verdenscuprennet i holmenkollen ble offer for tåke, men norske skiskyttere hevdet seg med bravur i østerrike. i klassen for menn seiret mats øverby foran fire landsmenn. øverby skjøt fullt hus og vant 39,9 sekunder foran sindre fjellheim jorde, som hadde to bom. sverre dahlen aspenes ble nummer tre, mens jørgen sæter og martin nevland fulgte på de neste plassene. på kvinnenes sprint vant ragnhild femsteinevik etter feilfri skyting, 14,4 sekunder foran franske oceane michelon og 40,4 foran østerrikske kristina oberthaler. (ntb)

  Pogba anker dopingutestengelsen: – Jeg er lei meg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:12.45)
  30 år gamle paul pogba er utestengt fra all fotball i fire år grunnet doping, men den franske fotballstjernen bekrefter selv at han vil anke straffen til idrettens voldsgiftsrett (cas). – jeg er lei meg, sjokkert og hjerteknust over at alt jeg har bygd opp i min profesjonelle karriere har blitt tatt vekk fra meg, skriver pogba på instagram. straffen på fire år er lik påstanden fra påtalemyndigheten for dopingsaker i italiensk idrett. pogba har den siste tiden vært suspendert fra aktiv idrett som følge av at han avga en positiv dopingprøve med spor av testosteron. den aktuelle prøven skal ha blitt avgitt etter serieåpningen mot udinese 20. august 2023. den kampen vant juventus 3-0, men pogba ble sittende på benken gjennom samfulle 90 minutter. pogba benekter at han – så vidt han selv vet – har brukt doping, og franskmannen varsler at hele historien vil virke klar så fort han er fri fra anklagene. pogba har tidligere spilt for manchester united, og har 91 kamper og 11 mål for det franske landslaget. han har blant annet vunnet vm en gang og italienske serie a fire ganger.

  Italienske medier: Paul Pogba utestengt fra all fotball i fire år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:12.45)
  30 år gamle paul pogba er utestengt fra all fotball i fire år grunnet doping, ifølge italienske medier, blant dem la repubblica og gazzetta dello sport. straffen er lik påstanden fra påtalemyndigheten for dopingsaker i italiensk idrett. franske pogba har den siste tiden vært suspendert fra aktiv idrett som følge av at han avga en positiv dopingprøve med spor av testosteron. den aktuelle prøven skal ha blitt avgitt etter serieåpningen mot udinese 20. august 2023. den kampen vant juventus 3-0, men pogba ble sittende på benken gjennom samfulle 90 minutter. pogba har tidligere spilt for manchester united, og har 91 kamper og 11 mål for det franske landslaget.  Haugan to hundredeler unna pallen – Kristoffersen skuffet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:22.52)
  timon haugan ble beste nordmann i slalåmrennet i california med fjerdeplass. han var to hundredeler fra tredjeplassen. selv om det ikke ble pallplass, var viaplay-kommentator kjetil andré aamodt imponert over 27-åringen. – han er i toppslag og har vært det hele sesongen. han leverer igjen – denne gangen i california, sa aamodt da haugan kjørte i mål. manuel feller, som leder slalåmcupen, tok sin fjerde slalåmseier for sesongen. han kjørte seg opp fra tredjeplass etter første omgang og seiret foran franske clément noël og tyske linus strasser. henrik kristoffersen var på 5.-plass etter første omgang, men leverte ingen topp finaleomgang og måtte nøye seg med 8.-plass. – ingen god dag på jobben for kristoffersen i paradegrenen, sa aamodt. – rufsete, slo viaplay-kollega kjetil jansrud fast. atle lie mcgrath leverte for annen dag på rad beste omgangstid i finalen. han kjørte seg opp fra 27.- til 12.-plass. (nrk / ntb)

  Fotballspiller i koma etter hodeskade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:11.02)
  bordeaux-spiller alberth elis er lagt i kunstig koma etter at han pådro seg en alvorlig hodeskade under en ligakamp mot guingamp lørdag. helt i starten av kampen var elis oppe i en hodeduell med guingamp-spiller donatien gomis, som medførte at førstnevnte fikk en stygg hodesmell. dermed fikk han behandling på banen i flere minutter før han ble fraktet ut. 28-åringen fra honduras var ved bevissthet da han ble tatt med til sykehuset, men ble lagt i kunstig koma etter flere undersøkelser som viste at han hadde pådratt seg en alvorlig hodeskade. det skriver flere franske medier, deriblant l`equipe.

  Birk Ruud på pallen i europacupen i snøbrett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:15.28)
  birk ruud har ol-gull i big air på ski, men denne vinteren har han både konkurrert med ski og snøbrett. torsdag tok han sin første pallplass på snøbrett i europacupen. i slopestyle-rennet i italienske prato nevoso fikk han 85,5 poeng. franske romain allemand vant med 96 poeng. – jeg er veldig glad, skriver ruud selv på instagram.


  Gattuso fikk sparken i Marseille – franskmann tar over

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:12.17)
  talienske gennaro gattuso (46) er ferdig som manager i den franske storklubben marseille. jean-louis gasset tar over roret. klubben opplyser om avskjeden på sine nettsider og har presentert den nye treneren på x/twitter. – det er en stor ære for meg å bli en del av denne legendariske klubben, sier gasset, som har fortid som trener i montpellier, caen, istres, saint-étienne og bordeaux. gasset var også nylig hovedtrener for elfenbenskystens landslag, men fikk sparken underveis i afrikamesterskapet tidligere i år. gattuso tok over jobben i slutten av september, men den tidligere midtbanehelten har slitt i sjefsstolen. marseille står uten seier på de sju siste kampene. etter at han la opp som spiller, har gattuso vært i valencia, napoli og milan, pisa og palermo. som spiller vant han serie a og champions league flere ganger med milan, og i 2006 ble det vm-gull med italia. (ntb)

  Gattuso fikk sparken i Marseille

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:12.17)
  italienske gennaro gattuso (46) er ferdig som manager i den franske storklubben marseille. klubben opplyser om avskjeden på sine nettsider. gattuso tok over jobben i slutten av september, men den tidligere midtbanehelten har slitt i sjefsstolen. marseille står uten seier på de sju siste kampene. etter at han la opp som spiller, har gattuso vært i valencia, napoli og milan, pisa og palermo. som spiller vant han serie a og champions league flere ganger med milan, og i 2006 ble det vm-gull med italia. (ntb)

  Bekrefter operasjon til Uno-X-stjerne etter kragebensbrudd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:20.01)
  tobias halland johannessen måtte bryte andre og siste etappe av søndagens tour des alpes-maritimes etter en velt. søndag kveld bekrefter kommunikasjonsansvarlig i uno-x, magne haugland, til nrk at halland johannessen brakk kragebenet i velten. – det blir en liten operasjon og så er han tilbake, bekrefter lagsjef i uno-x, thor hushovd, til nrk. halland johannessen har hatt en meget sterk start på sesongen har vært topp ti i fire av seks ritt så langt denne sesongen, men nå blir oppkjøringen til vårklassikerne preget av skadeavbrekket. – nå blir han blir ivaretatt av helseteamet. hvis han er heldig, kan han sykle innendørs på rulle etter en ukes tid. så er han kanskje tilbake på startstreken om to måneder. samtidig forteller hushovd at han er «glad for at det ikke var noe mer alvorlig enn kragebensbrudd». – til tour de france kommer han til å være i kanonform, så i det lange løp kan et slikt type stopp være en fordel, sier den tidligere verdensmesteren og utdyper: – når man blir tvunget til å ta en pause med skadeavbrekk vil kroppen restituere og ta med seg overskuddet til senere i sesongen. jeg har selv opplevd å brekke kragebenet og være skadet en periode. det var tøft de første ukene jeg var tilbake, men da jeg først kom i form kom jeg i kanonform. fredag mistet halland johannessen seieren i det franske etapperittet classic var da han misforsto hvor målstreken var og jublet for tidlig. – vi er dessverre i en stang ut-periode. det er en del av toppidretten, men det er veldig kjedelig på fredag da han hadde seieren i lomma, sier hushovd. se fredagens situasjon her:

  Bekreftet kragebensbrudd til Uno-X-stjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:20.01)
  tobias halland johannessen måtte bryte andre og siste etappe av søndagens tour des alpes-maritimes etter en velt. søndag kveld bekrefter kommunikasjonsansvarlig i uno-x, magne haugland, til nrk at halland johannessen brakk kragebenet i velten. uno-x opplyser at halland johannessen mandag skal møte en spesialist for å legge en behandlingsplan. uno-x-stjernen har hatt en meget sterk start på sesongen har vært topp ti i fire av seks ritt så langt denne sesongen. fredag mistet 24-åringen seieren i det franske etapperittet classic var da han jublet for tidlig. se situasjonen her:  Oppgjør på direkten

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:14.00)
  de norske kvinnene var sjanseløse mot franske justine braisaz-bouchet (27), som på overlegent vis vant kvinnenes fellesstart i skiskytter-vm. i tv 2s studio tok ingrid landmark tandrevold (27) et oppgjør med egen skyting.

  Måper: - Vanvittig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:14.00)
  de norske kvinnene var sjanseløse mot franske justine braisaz-bouchet (27), som på overlegent vis vant kvinnenes fellesstart i skiskytter-vm. tv 2s eksperter lot seg forbause av 27-åringen.

  Fransk stjerne melder frafall etter fall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:16.26)
  cyprien sarrazin falt på fredagens utfortrening og fikk en alvorlig skade i venstre legg, opplyser det franske landslaget i en pressemelding. det betyr at helgens utfor og super-g i kvitfjell blir uten sarrazin. franskmannen har prestert svært godt denne sesongen med seier i utfor i kitzbühel og bormio. han vant også super-g i wengen. nordmannen adrian smiseth sejersted skadet seg også under fredagens utfortrening, og mister med det helgens renn i kvitfjell.

  Uno-X-stjerne jublet for tidlig - bommet på målstreken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.54)
  uno-x-rytteren tobias halland johannessen så ut til å åpne seierskontoen denne sesongen da han styrte mot seier i det franske endagsrittet classic var fredag ettermiddag. 24-åringen var sterkest i den avsluttende stignigen, men bommet tilsynelatende hvor målstreken var og rotet bort seieren de siste meterne. drøbak-rytteren strakk hendenene i været for å feire karrierens femte proffseier, men franske lenny martinez snek seg foran og vant foran nordmannen. – jeg bare spurtet hele veien til målstreken. jeg er veldig overrasket, sier martinez til arrangøren etter seieren. dermed ble halland johannessen henvist til andreplass, mens romain bardet ble nummer tre.

  Uno-X-stjerne rotet bort seier på målstreken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.54)
  uno-x-rytteren tobias halland johannessen så ut til å åpne seierskontoen denne sesongen da han styrte mot seier i det franske endagsrittet classic var. 24-åringen var sterkest i den avsluttende stignigen, men bommet tilsynelatende hvor målstreken var og rotet bort seieren de siste meterne. drøbak-rytteren strakk hendenene i været for å feire karrierens femte proffseier, men franske lenny martinez snek seg foran og vant foran nordmannen. dermed ble halland johannessen nummer to. romain bardet ble nummer tre.

  Medier: Mbappe forlater PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:17.30)
  den franske superstjernen kylian mbappé forlater paris saint-germain når kontrakten løper ut i sommer, ifølge the athletic. det anerkjente nettstedet skriver at ledelsen i den franske hovedstadsklubben ble informert om avgjørelsen torsdag ettermiddag. 25-åringen signerte for psg sommeren 2018 og har scoret 243 mål på 290 kamper. i fjor sommer ble det rapportert at psg hadde godtatt et bud fra al-hilal på utrolige 259 millioner pund. den gangen ble det derimot ikke noen avtale. etter at mbappé ikke skal ha ønsket seg til saudi-arabia.


  Mbappé skjøt PSG mot kvartfinale i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:22.52)
  paris saint-germain tok en enkel seier over real sociedad i åttendedelsfinalen i mesterligaen. etter en målløs og jevn første omgang, skulle psg virkelig sette på turboen etter hvilen. etter litt sjansesløseri fra hjemmelaget, var det ingen ringere enn kylian mbappé som fikk hull på byllen for hovedstadsklubben. den franske verdensstjernen var iskald fra kloss hold, og sendte psg fortjent i føringen etter 57 minutter. – vi scoret i viktige øyeblikk og er fornøyd med det første steget. det er fortsatt en jobb igjen å gjøre, men det er godt å reise til spania med et forsprang, sa mbappé til canal plus. så snaue 15 minutter senere fikk unggutten bradley barcola vise seg frem. først rundet han elegant av sociedad-backen hamari traore, for så å plassere ballen kontant til side for alex remiro. kampen endte 2-0. det ble dermed en komfortabel seier for det franske laget, som har gitt seg selv et solid utgangspunkt til returkampen som spilles i mars.

  PSG med komfortabel seier over Sociedad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:22.52)
  paris saint-germain tok en enkel seier over real sociedad i åttendedelsfinalen i mesterligaen. etter en målløs og jevn første omgang, skulle psg virkelig sette på turboen etter hvilen. etter litt sjansesløseri fra hjemmelaget, var det ingen ringere enn kylian mbappé som fikk hull på byllen for hovedstadsklubben. den franske verdensstjernen var iskald fra kloss hold, og sendte psg fortjent i føringen etter 57 minutter. så snaue 15 minutter senere fikk unggutten bradley barcola vise seg frem. først rundet han elegant av sociedad-backen hamari traore, for så å plassere ballen kontant til side for alex remiro. kampen endte 2-0. det ble dermed en komfortabel seier for det franske laget, som har gitt seg selv et solid utgangspunkt til returkampen som spilles i mars.

  Hegerberg hjalp Lyon til semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:20.52)
  ada hegerberg kom inn ved pause og bidro med to mål og en assist da lyon lekte seg til semifinale i den franske cupen med 9-2 over montauban. hjemmelaget fra nest øverste divisjon sjokkåpnet og tok ledelsen før det var spilt ti minutter, men lyon vendte til 3-1-ledelse før pause. den norske landslagsstjernen leverte også assist da kadidiatou diani gjorde 8-1. diani fullførte senere sitt hattrick.

  Åpningsetappen i spansk sykkelritt avlyst etter bondedemonstrasjoner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:11.48)
  åpningsetappen i sykkelrittet vuelta a andalucia er avlyst etter at det spanske politiet uttrykte bekymring for sikkerheten rundt arrangementet. det melder arrangøren på x/twitter. årsaken er protester og demonstrasjoner fra bønder i området. det er den andre åpningsetappen på kort tid som må avlyses som følge av demonstrasjoner fra bøndene. det samme skjedde i det franske rittet etoile de bessèges i slutten av januar. rittet i sør-spania skulle vare til søndag, men inntil videre er det usikkerhet rundt gjennomføringen av arrangementet. arrangørene skal møtes snart og bestemme veien videre. de norske rytterne amund grøndahl jansen og carl fredrik hagen skal delta i rittet. de to sykler for henholdsvis jayco alula og q36.5. protestaksjonene dreier seg om eus bærekraftspraksis. bøndene demonstrerer mot at økte kostnader ikke blir kompensert gjennom eus landbruksordninger, tiltakende skjemavelde og omfattende import av billig frukt og grønt fra sørlige eu-land og land utenfor unionen, blant andre ukraina. (©ntb)

  Full ordkrig mellom PSG-topp og Paris-ordfører: – Det er over nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:07.46)
  den franske fotballstorheten paris saint-germains styreleder nasser al-khelaifi og paris-ordfører anne hidalgo har røket uklar med hverandre. til grunn for det som har blitt en offentlig ordkrig, ligger striden om idrettsarenaen parc des princes, der psg spiller sine hjemmekamper. al-khelaifi og hidalgo er tidligere sett jevnlig sammen i vip-området på det nevnte stadionet, men nå er de ikke lenger på talefot, skriver nyhetsbyrået afp. kjernen i krangelen er khelaifis ønske om å kjøpe parc des princes fra byen. hidalgos administrasjon har satt ned foten for dette, blant annet gjennom en avstemning i kommunestyret 6. februar. – vi har kastet bort mange år på å ville kjøpe parc, sa en sint khelaifi under et uefa-møte nylig. – det er over nå. vi ønsker å flytte fra arenaen, fortsatte han ifølge afp. psg-toppen ga også flere uttalelser forrige måned der han ba om «respekt» fra ordførerens kontor, og la til: – det har vi ikke fått. psg skal ha gitt beskjed om at de var interessert i å kjøpe den mye større arenaen stade de france, men kom ikke med noe bud før fristen utløp i begynnelsen av januar. – vi ønsker ikke å fortsette å snakke med psg gjennom mediene, sa viseordfører i paris, emmanuel gregoire, til journalister søndag. – vi har ting å si til dem, og vi forestiller oss at de har ting å si til oss, fortsatte han. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »