Hovedsiden

Liten annonse
  Hauger nummer fire i Abu Dhabi-sprinten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:14.18)
  formel 2-fører dennis hauger kjørte inn til 4.-plass i sprintløpet i abu dhabi lørdag. nordmannen startet fra femte beste posisjon og klatret én plass på løpets siste runde. etter en heftig start ble feltet tidlig samlet igjen da sikkerhetsbilen måtte ut. juan manuel correa ble tvunget til å bryte løpet. danske frederik vesti stakk til slutt av med seieren og skapte ytterligere spenning i kampen om vm-tittelen. hauger, som skaffet seg fem poeng, er nummer åtte i vm når det gjenstår ett løp. i kampen om tittelen er det helt åpent mellom théo pourchaire (art) og vesti (prema). det skiller 17 poeng foran hovedløpet. der stikker vinneren av med 25 poeng. pourchaire leverte en svak kvalifisering fredag og starter fra 14. posisjon. dermed har vesti muligheten til å ta seg forbi franskmannen om han leverer varene søndag. hauger starter fra sjetteposisjon i hovedløpet søndag. tidligere i høst ble det klart at hauger kjører formel 2 for mp også neste sesong. (ntb)

  Vinicius skadd – reiste hjem fra landslagssamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:21.55)
  real madrids vinicius junior pådro seg en skade i torsdagens vm-kvalifiseringskamp mot colombia. spilleren har reist hjem fra landslagsoppholdet med brasil. det bekrefter landslaget på sine nettsider. allerede etter 27 minutters spill i torsdagens 1-2-tap ble vinicius tvunget av banen. – jeg tror det er samme skade som før. smerten sitter i baksiden av låret, sa han torsdag ifølge nyhetsbyrået afp. brasilianeren skadet det samme låret i slutten av august. da var han ute en måneds tid. madrid-lagkamerat eduardo camavinga pådro seg også en skade på landslagssamling denne uken. franskmannen er henvist til sidelinjen resten av året. fra før er også thibaut courtois (korsbåndskade), kepa arrizabalaga (muskelskade), jude bellingham (skulderskade), éder militão (korsbåndskade), dani ceballos (muskelskade), aurélien tchouaméni (brukket fot) og arda güler (muskelskade) ute. klubben er likevel store favoritt i det neste oppgjøret i spansk la liga. de er også allerede klare for sluttspillet i mesterligaen, og de to resterende kampene i gruppespillet er derfor av liten betydning. (©ntb)

  Franskmann raskest på Beitostølen - beste landslagsløper på sjetteplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:12.31)
  i en svært jevn sprintkvalifisering for herrene på beitostølen, var franske jules chappaz den raskeste. franskmannen tok en knepen seier, fire hundredeler foran kinesiske qiang wang. sivert wiig var raskeste nordmann i den nasjonale åpningen og ble nummer tre, 18 hundredeler bak chappaz. erik valnes var overlegen i finske muonio forrige helg, men hadde ikke helt tempoet til chappaz i kvalifiseringen. til slutt ble han nummer syv, 1,75 sekunder bak chappaz. – det var greit. det var en litt tung start, men det var helt ok, sier valnes til nrk, og legger til at hans ambisjoner for dagen er «å vinne». beste norske landslagsløper var even northug på en sjetteplass, 1,47 bak chappaz. for landslagsløper sindre bjørnestad skar ble det exit i kvalifiseringen, etter at han har slitt med sykdom den siste perioden. skar var over ti sekunder bak chappaz i kvalifiseringen.

  Mbappé med hat trick for PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:20.05)
  kylian mbappé fikset psg-seier over stade reims lørdag ettermiddag. franskmannen scoret alle tre målene i 3-0-seieren. scoringer i det tredje, 59. og 82. minutt sørget for tre mål og tre nye poeng for den franske hovedstadsklubben. psg topper ligue 1 med 27 poeng og er ett poeng for ogc nice.

  Girouds hodestøt tente Milan-håpet – full spenning i «dødens gruppe»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:23.02)
  olivier giroud (37) stanget milan til 2-1 over paris saint-germain og sørget for en vidåpen innspurt på champions leagues antatt tøffeste pulje. under press hanket milan inn seieren klubben måtte ha for å holde liv i cl-ambisjonene. sist sesongs semifinalist startet kvelden på to poeng, men etter 90 minutters fotball spratt antallet opp i fem. det skjedde etter et solid comeback. rafael leão saksesparket inn 1-1 få minutter etter psgs ledermål tidlig i kampen, og etter pause brukte evigunge giroud hodet til å fikse 2-1. franskmannen steg til værs i det 50. minutt og var knusende overlegen i luftduellen med gjestenes målscorer milan skriniar. kort tid etter ble psg redusert til ti mann (to gule kort til lucas hernandez). på stillingen 1-1 før pause traff psg-angriperen ousmane dembélé tverrliggeren med en avslutning fra 20 meter.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »