Hovedsiden

Liten annonse  johannes høsflot klæbo står over fredagens sprint i nm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:16.58)
  johannes høsflot klæbo stiller ikke til start på fredagens sprint i nm på beitostølen. det bekrefter arrangementsansvarlig erik husby i norges skiforbund. til adresseavisen forteller husby at trønderen har meldt seg av rennet. klæbo stiller imidlertid til start når det skal gås fellesstart med skibytte lørdag og stafett søndag. kristine stavås skistad går heller ikke fredagens sprint, skriver adressa. torsdag var marte skaanes og helene marie fossesholm de to eneste landslagsløperne som stilte til start. (ntb)
  «Krevende» værmelding stopper kombinertløperne – helgens NM-renn avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:20.27)
  fredagens og lørdagens nm-konkurranser i kombinert på lillehammer og beitostølen er avlyst som følge av svært dårlige værutsikter. norges skiforbunds arrangementssjef terje lund bekrefter beslutningen om å avlyse til ntb onsdag kveld. – på grunn av usikkerhet med værmeldingen i lillehammer, avlyser vi allerede nå. det er meldt nedbør og vind som gjør det svært krevende å få avviklet hoppdelen fredag. dermed blir også lørdagens langrennsdel på beitostølen avlyst, sier han. kombinertløperne skulle etter planen ha gjort unna hoppdelen av nm-konkurransene for menn og kvinner i lysgårdsbakken fredag ettermiddag. da er det meldt mer enn 20 millimeter med nedbør i mjøsbyen. i tillegg er det også ventet til dels sterk vind i ol-anlegget. – veldig synd, men ikke noe å gjøre med. været styrer vi ikke. håper vi kan flytte rennene til november og sesongstarten til høsten, sier kombinertsjef ivar stuan til ntb. dermed får den hjemlige kombinerteliten en uventet ekstra frihelg. med til historien hører det at tre av de største profilene i norsk kombinert uansett ikke ville vært på startstreken denne helgen. gyda westvold hansen, jarl magnus riiber og jørgen graabak sliter alle hver på sin kant. – gyda responderer ikke normalt på trening for tiden og anbefales kun rolig trening i en periode fremover. jørgen ble syk etter sist verdenscuphelg. han er i lett trening, men det er for tidlig å trene hardt eller konkurrere på nåværende tidspunkt, sier kombinertlandslagets lege anders storhaug heen. riiber står over nm på grunn av utfordringer med sin skulder. han har slitt med den også tidligere i vinter, og det er planlagt en operasjon etter sesongslutt. (ntb)

  Bekrefter operasjon til Uno-X-stjerne etter kragebensbrudd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:20.01)
  tobias halland johannessen måtte bryte andre og siste etappe av søndagens tour des alpes-maritimes etter en velt. søndag kveld bekrefter kommunikasjonsansvarlig i uno-x, magne haugland, til nrk at halland johannessen brakk kragebenet i velten. – det blir en liten operasjon og så er han tilbake, bekrefter lagsjef i uno-x, thor hushovd, til nrk. halland johannessen har hatt en meget sterk start på sesongen har vært topp ti i fire av seks ritt så langt denne sesongen, men nå blir oppkjøringen til vårklassikerne preget av skadeavbrekket. – nå blir han blir ivaretatt av helseteamet. hvis han er heldig, kan han sykle innendørs på rulle etter en ukes tid. så er han kanskje tilbake på startstreken om to måneder. samtidig forteller hushovd at han er «glad for at det ikke var noe mer alvorlig enn kragebensbrudd». – til tour de france kommer han til å være i kanonform, så i det lange løp kan et slikt type stopp være en fordel, sier den tidligere verdensmesteren og utdyper: – når man blir tvunget til å ta en pause med skadeavbrekk vil kroppen restituere og ta med seg overskuddet til senere i sesongen. jeg har selv opplevd å brekke kragebenet og være skadet en periode. det var tøft de første ukene jeg var tilbake, men da jeg først kom i form kom jeg i kanonform. fredag mistet halland johannessen seieren i det franske etapperittet classic var da han misforsto hvor målstreken var og jublet for tidlig. – vi er dessverre i en stang ut-periode. det er en del av toppidretten, men det er veldig kjedelig på fredag da han hadde seieren i lomma, sier hushovd. se fredagens situasjon her:

  Norge tok VM-sølv på lagtempo:– Ikke fornøyde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:21.22)
  det var italia som kunne slippe jubelen etter å ha vunnet vm-gull i lagtempo, i calgary, canada. sander eitrem, sverre lunde pedersen og peder kongshaug gikk norge inn til sølv, litt over sekundet bak italienerne. – vi er ikke fornøyde med sølv, men lagtempo har et tøft nivå. vi må opp i ringa, sier sverre lunde pedersen til nrk etter løpet. usa var på forhånd sett på som norges største konkurrent i fredagens løp, men det var hjemmelaget canada som hadde den beste tiden da norge og italia skulle avslutte konkurransen. dessverre for norge ble italienerne for sterke med tiden 3.35,00, mens norge fikk tiden 3.36,07. canada endte på tredjeplass med 3.36,72. det var flere som hadde spådd ny verdensrekord før dagens lagtempo, men der innfridde ingen av nasjonene. italias tid var snaue to sekunder bak verdensrekorden som ble satt av usa tidligere i år. fra før av har norge to sølv (2016, 2019) og tre bronse i vm-sammenheng. resten av skøyte-vm enkeltdistanser kan du se og følge på nrk.

  Norge tok VM-sølv på lagtempo i Calgary

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:21.22)
  det var italia som kunne slippe jubelen etter å ha vunnet vm-gull i lagtempo, i calgary, canada. sander eitrem, sverre lunde pedersen og peder kongshaug gikk norge inn til sølv. sekundet bak italienerne. usa var på forhånd sett på som norges største konkurrent i fredagens løp, men det var hjemmelaget canada som hadde den beste tiden da norge og italia skulle avslutte konkurransen. det norske laget var bestående av sander eitrem, peder kongshaug og sverre lunde pedersen. fra før av har norge to sølv (2016, 2019) og tre bronse i vm-sammenheng. den tredje bronsen ble tatt i fjor av allan dahl johansson, peder kongshaug og sverre lunde pedersen under vm i heerenveen.

  Rosenborg fikk bank av Brann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:19.56)
  to kjappe scoringer i 2. omgang gjorde at brann slo rosenborg 2-0 i marbella fredag kveld. 60 minutter var spilt da felix horn myhre spilte igjennom ulrik mathisen, og sistnevnte sviktet ikke fra rundt 13-14 meter i den spanske vintervarmen. bare to minutter senere satt den igjen. innbytter ole didrik blomberg hadde kanskje vært på banen i rundt ti sekunder da han serverte ballen til horn myhre som plasserte den i buret inne ved stolpen. brann både kunne og burde ha tatt ledelsen et par minutter før 1. omgang var over, men rbks keeper sander tangvik reddet straffesparket fra bård finne. øvrige resultater fra fredagens treningskamper med eliteserielag involvert: vålerenga – fredrikstad 1-3, lillestrøm – sandefjord 2-2, viking – kfum oslo 1-2, mjøndalen – strømsgodset 2-1, aafk – kristiansund 1-3. (©ntb)  Fransk stjerne melder frafall etter fall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:16.26)
  cyprien sarrazin falt på fredagens utfortrening og fikk en alvorlig skade i venstre legg, opplyser det franske landslaget i en pressemelding. det betyr at helgens utfor og super-g i kvitfjell blir uten sarrazin. franskmannen har prestert svært godt denne sesongen med seier i utfor i kitzbühel og bormio. han vant også super-g i wengen. nordmannen adrian smiseth sejersted skadet seg også under fredagens utfortrening, og mister med det helgens renn i kvitfjell.

  Bondeprotester stanset sykkelritt – fem etapper ble til totalt 4,9 kilometer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:13.45)
  sykkelproffen carl fredrik hagen og rivalene i vuelta a andalucia måtte fredag innse at rittet nesten i sin helhet ble avlyst som følge av politimangel. de spanske arrangørene ble tvunget til å avlyse både onsdagens og torsdagens planlagte etapper som følge av at politiressursene i området måtte prioriteres i brukt i forbindelse med bondedemonstrasjoner. fredag ble det også besluttet at lørdagens og søndagens to avsluttende etapper må avlyses av samme grunn. dermed blir sammenlagtkampen i det opprinnelig fem etapper lange rittet avgjort på fredagens 4,9 kilometer lange tempoeetappe. den går som planlagt. det er andre gang på kort tid at et sykkelritt får trøbbel som følge av demonstrasjoner. det samme skjedde under etoile de bessèges nylig. amund grøndahl jansen og carl fredrik hagen var norske representanter i vuelta a andalucia. de to sykler for henholdsvis jayco alula og q36.5. bøndene demonstrerer mot at økte kostnader ikke blir kompensert gjennom eus landbruksordninger, tiltakende skjemavelde og omfattende import av billig frukt og grønt fra sørlige eu-land og land utenfor unionen, blant andre ukraina. (ntb)

  Tandervold skjermes før stafetten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:09.42)
  landslagsledelsen har gitt ingrid landmark tandrevold fri fra fredagens mediemøte foran stafetten og fellesstarten. beslutningen er tatt ut fra en vurdering av totalbelastningen ved å gå alle sju renn i vm, og hva som gir best oppladning og forberedelser foran helgens avsluttende vm-øvelser. etter målgang på parstafetten i går fortalte tandrevold til nrk at hun kjente på en tomhetsfølelse. hun kjente ikke igjen seg selv. – jeg har ingen følelse i hverken positiv eller negativ forstand. jeg tror at jeg er tom og står her. jeg har ikke noe å svare, sa tandrevold til nrk etter løpet. kvinnene skal gå stafett i morgen fra 13.45

  Hoppkvalifisering i Sapporo utsatt på grunn av snøvær

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:07.55)
  treningen foran fredagens verdenscupkvalifisering i hopp i japanske sapporo måtte stanses på grunn av dårlig vær. dermed er kvalifiseringen til lørdagens renn utsatt. det internasjonale skiforbundet (fis) melder på x at treningen blir forsøkt gjenopptatt klokken 8 norsk tid. (ntb)

  Klæbo best i prologen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:19.22)
  johannes høsflot klæbo vant prologen i fristilsprinten i canmore lørdag. nærmest fulgte michael hellweger og franske lucas chanavat. håvard solås taugbøl ble nummer åtte, harald østberg amundsen 10, even northug 14, erik valnes 20 og pål golberg 21. dermed var simen hegstad krüger eneste norske løper som ble slått ut. vinneren av fredagens fellesstart ble nummer 38.

  Westvold Hansen bommet i hoppbakken – Ida Marie Hagen godt plassert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:12.02)
  ida marie hagen er i posisjon til igjen å stå på toppen av verdenscuppallen i kombinert. gyda westvold hansen bommet i hoppet og er ti sekunder bak. japanske haruka kasai vant overraskende hoppdelen med sitt svev på 96 meter. verdenscupleder hagen landet på 92,5 meter og er 31 sekunder bak lederen. hagens langrennsfart er imidlertid såpass god at det er forventet at hun raskt blander seg inn i tetkampen i langrennet. det kan også hansen gjøre, men hagen har vist en bedre langrennsform enn sin lagvenninne den siste perioden. westvold hansen vant fredagens fellesstart i estland. med det tok hun innpå lagvenninne hagen på toppen av sammenlagtlisten i verdenscupen. lørdag landet hun på 86 meter og fikk dermed ikke kompensasjonen for å ha gått ned på farten. hansen har 41 sekunder opp til lederen. mari leinan lund hoppet 97,5 meter og er 36 sekunder bak lederen. hun måtte ned i bakken for å hente seg inn etter det lange svevet og mistet mye stilpoeng. marte leinan lund landet på 82,5 meter. det skiller 2.19 minutter opp til kasai før langrennet. hanna midtsundstad hoppet 55,5 meter og har seks minutter opp til lederen. langrennet over fem kilometer starter klokken 15.30. (©ntb)


  Ryerson gjør skadecomeback for Dortmund – starter hjemme mot Freiburg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:20.00)
  julian ryerson skal endelig tilbake på fotballbanen. venstrebacken starter for dortmund når de tar imot freiburg i bundesliga senere fredag kveld. nordmannen har ikke spilt siden 0-2-tapet for stuttgart 6. desember. skaden skjedde da ryerson landet feil etter en duell mot slutten av kampen. backen ble liggende på gresset med store smerter. i etterkant ble ryerson diagnostisert med en leddbåndsskade som har holdt han utenfor fotballen siden. før skaden var ryerson en viktige brikke for dortmund med tre mål og én målgivende på ti kamper i bundesliga denne sesongen. fredagens kveldskamp starter klokken 20.30. (©ntb)  Johansson med sin første seier i Rosenborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:14.29)
  alfred johansson fikk sin første seier som rosenborg-trener i fredagens treningskamp mot aalesund. trønderne vant 2-1. unggutten sigurd sæveraas scoret det avgjørende målet på koteng arena. treningskampen ble imidlertid ingen braksuksess for rbk. rosenborg fikk det ikke helt til å stemme i første omgang, og lå fortjent under 0-1 til pause mot fjorårets sisteplasserte i eliteserien. sæveraas, som spilte 4. divisjon for kvik i fjor sommer, avgjorde kampen i det 82. minutt etter at ole selnæs utlignet like etter pause. senere i februar drar rosenborg på treningsleir til marbella, hvor de blant annet skal spille mot brann. (ntb)

  Tett før hoppingen i Otepää – Riiber i tet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:13.30)
  jarl magnus riiber leder etter langrennet over 10 kilometer og blir favoritt til å vinne fredagens kombinertrenn i verdenscupen i otepää. i fellesstarten med langrenn før hopp var det lite som skilte løperne i løypa. de beste gikk i samlet felt fra start til mål, og riiber tok 1.-plassen foran tyskerne vinzenz geiger og johannes rydzek. nordmannen er normalt så god i hoppbakken at han vinner fredagens renn. det skal hoppes i normalbakken i estland fra klokken 15. riiber har 0,4 poeng å gå på til geiger og ytterligere 0,1 til rydzek. jørgen graabak er 0,7 poeng bak lederen, mens aleksander skoglund og jens lurås oftebro begge har 0,8 poeng å hoppe inn. (ntb)  Fall for Westvold Hansen i provisorisk omgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:10.14)
  kombinertløperen gyda westvold hansen fikk notert fall da hun landet på 99,5 meter under kvinnenes provisoriske omgang i otepää. mari leinan lund var best. leinan lund landet på 102 meter. hvis omgangen blir tatt i bruk i fredagens renn, vil hun gå ut 46 sekunder foran tyske svenja würth. verdenscupleder ida marie hagen tok seg ned til 86,5 meter og er 1.24 minutter bak ledertiden. hun vil starte langrennet på 5 kilometer fra en fjerdeplass hvis fredagens hopping utgår. westvold hansen er nummer 11 og har 1.48 opp til leinan lund. den provisoriske omgangen blir brukt hvis den ordinære omgangen av ulike årsaker må avlyses. som regel er det værforholdene som kan stoppe hoppdelen. (ntb)

  Lien inn for syk Skogan på sprintlaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:19.48)
  ida lien ble hentet inn som den femte kvinnen i den norske vm-troppen og nå er det klart at hun får sjansen på fredagens sprint. det bekrefter skiskytterforbundet i en pressemelding. marit ishol skogan har vært syk de siste dagene og forbundet skriver at hun ikke er klarert til start. i tillegg til lien, skal også ingrid landmark tandrevold, juni arnekleiv og karoline knotten gå fredagens sprint. – lien gikk bra i em og har hatt en positiv utvikling både i løypa og på standplass. hun tok jo en niendeplass i anterselva, så det blir spennende å se hva hun kan få til, sier nrks skiskytterekspert ola lunde. lien fikk en utfordrende start på sesongen med ryggtrøbbel, men har de siste ukene levert på et godt nivå og tok blant annet em-gull i sprint.

  Michael Jordans sko solgt for 8 millioner dollar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:13.12)
  seks sko legenden michael jordan brukte i avslutningen av sesongene han vant nba med chicago bulls, er solgt på auksjon for rekordhøye 8 millioner dollar. ifølge auksjonshuset sotheby`s satte vinnerbudet prisrekord for sko som er brukt i kamp. samlingen som ble solgt fredag, besto av én air jordan-sko fra hver av de siste basketballkampene i 1991, 1992, 1993, 1996, 1997 og 1998. – dette er både en påminnelse om det varige inntrykket michael jordan har gjort og et konkret uttrykk for hans legendestatus, noe som blir ytterligere forsterket av sluttresultatet, sier brahm wachter fra sotherby`s i en uttalelse. det er ikke kjent hvem som har kjøpt samlingen med halve skopar, og selgeren beskrives kun som «en privat amerikansk samler» som fikk tak i skoene fra en tidligere leder i chicago bulls. jordan begynte med å gi én sko til en person i klubbledelsen etter kampen som sikret tittelen i 1991. deretter ble det en tradisjon, forteller sotheby`s. fredagens skokjøper får også med seg bilder av jordan som går i én sko mens han feirer titlene. i tillegg til å være en av basketballsportens største profiler – av mange regnet som tidenes beste spiller – bidro jordan også til fornying av idrettssko og kulturen rundt dem da han sammen med nike skapte air jordan-skoene midt på 1980-tallet. (ntb)

  Ruud og Durasovic sendte Norge videre i Davis Cup-kvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:15.06)
  viktor durasovic og casper ruud lekte seg til seier over den latviske duoen martins rocens og roberts strombachs. dermed sikret de norsk avansement i davis cup. den norske duoen vant med sifrene 6-1, 6-3. før lørdagens doublekamp ledet norge 2-0 etter at både ruud og durasovic vant begge fredagens singlekamper. lørdag fortsatte suksessen da durasovic og ruud brøt to av latviernes tre servegame og vant det første settet 6-1. i det andre settet møtte de litt mer motstand da latvierne brøt durasovic og ruuds første servegame. nordmennene svare imidlertid da de brøt tilbake på 2-3, før de utlignet gamet etter. den norske duoen brøt også latvierne to neste servegame og sikret dermed seieren da de vant det andre settet 6-3. skulle imidlertid den norske duoen snublet i doublekampen hadde det ventet to singlekamper senere lørdag. de utgår etter doubleseieren. dermed er også norge klare for hovedturneringens gruppespill i den såkalte verdensgruppe 1. den spilles senere i år. (ntb)

  Frustert Opseth etter fall i første omgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:12.59)
  i en regntung hoppbakke i tyske willingen falt silje opseth i første omgang. 26-åringen fra ringerike hadde rumpa nede i bakken før falllinja, og dermed regnes det som fall. opseth landet på 117,5 meter, men på grunn av dårlige stilkarakterer ble det et lite stykke opp til teten. på tv-bildene kunne man se en tydelig frustrert opseth ta seg til hjelpen ute på flata. det andre norske håpet i willingen, thea bjørnstad hoppet 108 meter, og havnet et stykke ned på resultatlista. opseth var også best under fredagens prologrenn. det rennet skulle egentlig funkert som kvalifisering til lørdagens renn, men fordi 34 hoppere stilte til start ble det ikke slik. dermed blir det i stedenfor to enkeltrenn lørdag og søndag. det gjelder både kvinne- og herrehopperne. opseth og bjørnstad er nummer 20 og 16 i verdenscupen. beste norske i verdenscupen er eirin maria kvandal på en åttendeplass. hun stilte ikke til start i willingen. kvandal sto også over rennene i østerriske villach for en måneds tid siden.

  Lettet Riiber best igjen: – Absolutt innafor med krevende forhold

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:11.43)
  jarl magnus riiber vant fredagens åpningsrenn i seefeld-trippelen. de 15 beste fra fredagens renn tok med seg bonuspoeng til lørdagens hopprenn, hvor riiber hadde 6,2 poeng ekstra sammenlignet med konkurrentene som ikke var topp 15 fredag. i lørdagens hopprenn var igjen riiber best i et renn hvor vindforholdene varierte stort. med et hopp på 109 meter sikret han seg en ledelse på et halvt minutt ned til erkerivalen johannes lamparter før langrennet, som starter 14.20. jørgen graabak er nest best av de norske utøverne på en tiendeplass, ett minutt og to sekunder bak riiber. – han leverer alltid. han imponerer. det er ikke slik at han får ut sine beste hopp i renn heller, han bare er et steg over oss andre i bakken. og for så vidt bra på ski også. jeg er veldig imponert og må prøve å se mer til ham, for han herjer om dagen, sier lagkamerat jens lurås oftebro om riiber. – det er et greit hopp. jeg synes gårsdagens hopp var hakket bedre, men absolutt innafor med krevende forhold, sier riiber selv. – man er jo lettet for å komme seg over den grønne streken i dag. jeg var litt mer stressa på toppen i dag enn i går, så da er det godt å ha en ledelse, sier han.

  Nora Sanness vant i norgescupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:11.28)
  det ble dobbelt kjelsås på kvinnenes 10 kilometer i fristil i norgescupen på nes lørdag. nora sanness vant rennet i suveren stil, et halvt minutt foran lagvenninnen sofie nordsveen hustad. på forhånd var det ventet at helene marie fossesholm skulle gjøre comeback i rennet, men fredag kveld kom beskjeden om at comebacket hennes ble utsatt til søndagens 20 kilometer i klassisk stil. landslagsløperne julie myhre (som vant fredagens sprint) og marte skaanes ble henholdsvis nummer seks og ni i lørdagens renn.

  Wiklund vant distanseverdenscupen på skøyter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. februar 2024 KL:22.01)
  ragne wiklund (23) var ikke med i kampen om de fremste plasseringene på 3000-meteren i skøytesportens verdenscupavslutning i canada. oslo-jenta ble nummer fem på tiden 4.04,09. det var et løft fra 9.-plassen hun tok på samme distanse i salt lake city forrige helg. wiklund ble slått med 2,98 sekunder av irene schouten (nederland). ved å fullføre fredagens løp i quebec by sikret hun norsk sammenlagtseier på langdistanse (3000 og 5000 meter) i sesongens verdenscup. wiklund slo tsjekkeren martina sablikova med 40 poeng. hittil i karrieren står hun med åtte seirer og 19 pallplasser i verdenscupen. wiklund har lagt bak seg en periode med sykdom. forrige måned tok hun em-bronse på 3000 meter, men brøt resten av mesterskapet og ble senere slått ut av influensa. tidligere fredag gikk håvard holmefjord lorentzen inn til 6.-plass på 1000 meter og ble nummer fem sammenlagt. om to uker det vm enkeltdistanser i canadiske calgary. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »