Hovedsiden

Liten annonse

  friidrettsstjernenes sjef åpner for å bli bjervig-erstatter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:18.08)
  Friidrettstoppen Erlend Slokvik sier han vil lytte dersom Norges Skiforbund skulle ønske ham som Espen Bjervigs erstatter som langrennssjef. Det er Adresseavisen som har spurt Slokvik hvordan han ville stille seg til en eventuell henvendelse fra skiforbundet. – Blir jeg forespurt, vil jeg vurdere det. Har foreløpig kontrakt i friidrett fram til Paris-OL i 2024, sier friidrettstoppen til avisen. Slokvik har vært sportssjef i Norges Friidrettsforbund siden 2018. (NTB)
  Smadret verdensrekorden på 5000 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:21.59)
  den etiopiske friidrettsstjernen gudaf tsegay løp inn til en ny uhyre sterk verdensrekord på 5000 meter i amerikanske eugene søndag. tsegay kjempet om ny verdensrekord på 5000 meter og ikke bare det, hun løp også for å bli den første kvinnen til å løpe under 14. minutter mot slutten av løpet. – dette er intenst. hele veien inn. det blir verdensrekord! hun gir alt hun har. det siste skal presses ut. hva sier klokka?, sier nrk-kommentator jann post. til slutt løp hun inn til 14.00.21. det var en rekordforbedring på rundt fem sekunder.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »