Hovedsiden

Liten annonse

  Egersund selger toppscorer Andreas Helmersen til Bodø/Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.01)
  bodø/glimt har kommet til enighet med opprykksjagende egersund om en overgang for angrepsspiller andreas helmersen. 26-åringen står med 13 mål i 1. divisjon. glimt opplyser om overgangen i egne mediekanaler. ifølge nettavisen og stavanger aftenblad må gultrøyene betale en totalpakke på opp mot fem millioner kroner for helmersens tjenester. det er klar salgsrekord for egersund. – det føles helt fantastisk, det er fryktelig godt og egentlig litt surrealistisk. det er et par hakk opp fra hva jeg er vant til, så det ser veldig bra ut, sier helmersen til bodø/glimts nettsider. helmersen debuterte i eliteserien for rosenborg tilbake i 2017, og etter flere låneopphold gikk ferden videre til raufoss på en gratisovergang i 2021. for et halvt år siden ble han hentet til egersund, og 26-åringen har vært en umiddelbar suksess. (ntb)

  Ny svak start ødela for Hovland – spilt av i Scottish Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:15.32)
  det norske golfesset viktor hovland gikk nok en ujevn runde og er spilt av i kampen om en topplassering i scottish open. nordmannen endte sin tredje runde på to slag under par og ligger dermed totalt på seks slag under par. det holder ikke til mer enn en foreløpig delt 36.-plass. hovland startet runden fryktelig med dobbeltbogey på hull én, før han gjorde opp med birdie på hull tre og fem. dessverre røk han på bogey på hull fem, men rettet nok en gang opp igjen med birdie to hull senere. ekeberg-gutten spilte par på de neste seks hullene, før han vartet opp med to strake birdie. 26-åringen avsluttet så runden med par på det 18. hullet. hovland ødela sjansene sine for en god plassering på fredagens runde da han startet med bogey og dobbeltbogey på de to første hullene. han klarte riktignok å redde seg litt inn og avsluttet runden på ett slag under par, men var da milevis bak spillerne i tet. svenske ludvig åberg leder turneringen på 12 slag under par, til tross for at han ennå ikke har spilt ut på sin tredje runde. (ntb)

  Hovland med ujevn andrerunde i Scottish Open – klarte likevel cuten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:22.36)
  viktor hovland åpnet fryktelig på sin andrerunde i scottish open, men reddet inn et ålreit resultat og greide cuten. hovland endte runden på ett slag under og ligger dermed totalt på fire slag under par. det holdt til en delt 47.-plass. cuten gikk på to slag under par. oslo-gutten startet runden med bogey og dobbelt bogey på de to første hullene, før det ble birdie på hull tre. birdie ble det også på hull fem, før han røk på nok en bogey ti hull senere. hovland hevet imidlertid spillet midtveis på runden og utover i andre halvdel da han fikk birdie på hull 8, 10, 13 og 15. dessverre for hovland ble det nok en bogey på hull 17, før han avsluttet runden med par. svenske ludvig åberg leder turneringen på 12 slag under par, tett etterfulgt av franske antoine rozner. (ntb)

  keepertabbe forlenget kfums fryktelige hjemmerekke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:19.00)
  Emil Ødegaard ble syndebukken da KFUM tapte 1-2 hjemme mot Viking i Eliteserien søndag ettermiddag. Dermed fortsetter «Kåffa» uten seier på eget gress i Eliteserien. Oslo-klubben rykket for første gang opp til øverste nivå forrige sesong, og står med fire uavgjort og tre tap på hjemmebane denne sesongen. Petter Nosa Dahl sendte KFUM i ledelsen etter 22 minutter, før Sander Svendsen og Harald Nilsen Tangen snudde kampen i sluttminuttene. Svendsens mål gikk via keeper Ødegaard, som dyttet ballen inn i eget nett. Nilsen Tangen headet på sin side ballen forbi en feilposisjonert KFUM-målvakt. Dermed klatrer Viking opp på 4.-plass på tabellen, to poeng bak Molde på bronseplass. Det var imidlertid et lite skår i Viking-gleden. Kaptein Zlatko Tripic fikk en kjenning i returløpet på KFUM-scoringen og måtte byttes ut. – Det er tidlig å si (hvor alvorlig det er), men jeg kjente at det nappet da jeg tok det lange returløpet. Det betyr ikke nødvendigvis at det er noe veldig alvorlig, sa Tripic til TV 2 og fortsatte: – Jeg kjente at det nappet litt og jeg er veldig stiv der nå, så for sikkerhetens skyld er det ikke vits å ta noen sjanser. (NTB)

  Kasper Sagen er slått ut i spydkvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:14.39)
  kasper sagen kastet kun 72,89 meter i sitt siste spydkast og blir dermed stående med 74,5 meter som tellende resultat. det holder ikke til å gå videre til spydfinalen. – jeg er fryktelig langt unna og jeg er skuffet over dagens kasting, sier sagen. han følte at teknikken ikke satt slik den skulle. – nivået ble dessverre litt for høyt, sier christina vukicevic demidov. oslo-utøverens første em er dermed over.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »