Hovedsiden

Liten annonse
  stockholm-derby avbrutt etter skandalescener: – en fullstendig jævla katastrofe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:17.46)
  det ble hett både på banen og på tribunen da djurgården tok imot byrival aik søndag kveld. kampen er midlertidig stanset, men vil bli gjenopptatt. rettighetshaver discovery har fått bekreftet at kampen vil gjenopptas klokken 17.50 med publikum til stede på stadion. kampen vil da ha vært avbrutt i en time. det var kort tid etter at martin danielson satte inn 1-0 for vertene at skandalescenene utspant seg i stockholm. først fyrte aik-supporterne av rundt ti knallskudd, før det eskalerte ytterligere da aiks axel björnström fikk rødt kort tre minutter på overtid. flere knallskudd smalt på arenaen, og et dusin bluss ble kastet på gressmatten. politiet måtte dermed ta seg ut på banen og sto mannsterke foran aik-supporterne. – det er en fullstendig jævla katastrofe at det ser slik ut, sa irma helin zibanejad på discovery. aiks erick otieno ble også utvist på overtid av kampen, skriver ntb.  Alonso jakter første seier siden 2013

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:08.15)
  aston martin-fører fernando alonso har sett seg lei på red bulls fullstendige dominans og jakter sin første formel 1-seier siden 2013 i monaco. etter fire tredjeplasser i sesongens fem første løp, har 41-åringen fremstått som den største trusselen for red bull-stjernene max verstappen og sergio perez. spanjolen har imidlertid ikke vunnet et formel 1-løp siden 2013 og må virkelig finne fram noe helt spesielt om han skal ende seierstørken. – vi har en bil som kanskje ikke er den raskeste på rette strekninger, men den er veldig god i svingene. så vi må forbedre det, men det passer bra på baner som er tregere som monaco, budapest og singapore, sa alonso. 41-åringen har fra før to seire i monaco (med renault i 2006 og mclaren i 2007) og jakter nå sin tredje seier i fyrstedømmet. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »