Hovedsiden

Liten annonse

  smiseth sejersted falt på trening: – fullstendig krise
  fullstendig uakseptabelt | Skrevet av VG Innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: slottet klager på kommunens snømåking: – fullstendig uakseptabelt | Skrevet av VG Innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:12.26)
  under utfortrening på kvitfjell fredag falt adrian smiseth sejersted. det ble tilkalt helikopter på stedet, men det skal ikke ha vært så alvorlig at han ble fløyet til legesjekk. istedenfor ble sejersted fraktet med scooter til hotellet før han ble kjørt i ambulanse til lillehammer for legesjekk. sportssjef for alpint claus ryste sier følgende til nrk: – nå har vi doktoren vår og fysioterapeuten vår på stedet. vi prøver å få han transportert til lillehammer for en sjekk. det er ofte fulle av adrenalin disse utøverne når noe sånt skjer. videre sier ryste at sejersted skal ha det bra etter forholdene, og han beskriver smellen som stor. – det er viktig å få sjekket alt. han har smerte i armen foreløpig, så etter forholdene gikk det sånt sett bra. det var jo en stor krasj. det er det han klager over nå. nrks alpinekspert lars elton myhre var tilstede på kvitfjell og så fallet til sejersted, og sier det ikke ser lovende ut. – det der er ikke et fall du reiste deg opp ifra og er på ski igjen i morgen. det så ikke bra ut. – det er fullstendig krise for det norske fartslaget, som er lite og var i inngangen til sesongen, fortsetter myhre. til helga skal herrene kjøre både utfor og super-g på norsk snø.

  Multitalentet Nordhagen med ellevill soloseier
  fullstendig uakseptabelt | Skrevet av VG Innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: slottet klager på kommunens snømåking: – fullstendig uakseptabelt | Skrevet av VG Innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:14.19)
  jørgen nordhagen har allerede bestemt seg for å legge opp som skiløper. onsdag utklasset han konkurrentene på 20-kilometeren i fri teknikk i junior-vm. det ble en seier av de sjeldne i løypene i slovenske planica. allerede etter 7 kilometer bestemte nordhagen seg for å stikke, og ingen maktet å holde følge med den 19-årige tranby-gutten på veien mot vm-gull. han opparbeidet seg raskt en ledelse på over halvminuttet, og etter halvgått løp var avstanden ned til de nærmeste konkurrentene på nesten et minutt. – jeg tror ikke jeg har sett noe slikt på dette punktet i en 20 kilometer tidligere. han har fullstendig ødelagt forfølgergruppen, utbrøt fis` tv-kommentator. nordhagen fortsatte å øke føringen på rundene som fulgte, og det var aldri tvil om hvem som skulle stikke av med gullet. nordmannen vant til slutt med hele 2 minutter og 11 sekunder til italias sølvvinner aksel artusi. hans landsmann davide ghio tok bronsemedaljen. – det her er noe av det verste jeg har sett! må da være det råeste som noensinne er prestert i et junior-vm. tar jo igjen «hele» feltet med én runde, skrev petter skinstad på x. filip skari, sønn av tidligere ol- og vm-vinner bente skari, var med i medaljekampen underveis, men falt av noe mot slutten av løpet og ble nummer fire. etter vm skal nordhagen bytte idrett. han har skrevet kontrakt med sykkellaget visma-lease a bike, og resten av sesongen skal han sykle for utviklingslaget der. – jeg føler jeg har lagt en god innsats mot de målene jeg har satt meg på ski. nå skal jeg gå junior-vm, og etter det er jeg syklist, sa han til tv 2 nylig. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »