Hovedsiden

Liten annonse
  Ødegaard scoret da Arsenal sikret gruppeseier i Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:22.53)
  martin ødegaard satte et vakkert punktum på en eventyrlig 1. omgang da han banket inn 5-0-scoringen til arsenal. london-laget lekte seg til seier - og gruppeseier i gruppe b. det sto 5-0 til pause og på tampen fastsatte jorginho sluttresultatet til 6-0 fra straffemerket. det ble seks ulike målscorere i kampen. i tillegg til ødegaard og jorginho, scoret kai havertz, gabriel jesus, bukayo saka og gabriel martinelli hvert sitt mål. arsenal er dermed garantert å vinne å vinne gruppe b. med én kamp igjen av gruppespillet er psv eindhoven nærmeste lag, fire poeng bak. den andre kampen i gruppen, mellom sevilla og psv, endte med 3-2-seier til nederlenderne.

  norsk herrehåndball garantert spill i champions league neste sesong

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:16.05)
  norge er sikret plass i champions league-håndballen for menn fra høsten 2024. kolstad kom i år med etter å ha fått frikort. det er norges klatring med tre plasser på cl-rankingen til det europeiske håndballforbundet (ehf) som gjør at sluttspillmesteren ved sesongslutt er garantert spill i den gjeveste europacupen. norsk herrehåndball er rangert som nummer ni og er akkurat innenfor grensen for direkteplasser. kolstad slapp i sommer inn i mesterligaen etter at norges håndballforbund søkte om få frikort. ehfs rangering er basert på klubbenes resultater de siste tre sesongene. på kvinnesiden topper norge mye på grunn av vipers kristiansands tre strake cl-titler. adresseavisen var først med å omtale saken. (©ntb)

  Sjakhtar tok ny CL-skalp i Hamburg – kjemper om avansement

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:21.06)
  sjakhtar donetsk tok en ny skalp på sin «hjemmebane» i hamburg da royal antwerp ble slått 1-0. den ukrainske klubben kan gå videre i mesterligaen. midtstopper mykola matvijenko stupte fram ved nærmeste stolpe i det 12. minutt og nikket inn et frispark fra oleksandr zubkov. målet ble kampens eneste. den ukrainske klubben slo barcelona 1-0 på samme bane i forrige runde og har nå holdt nullen i over 200 mesterligaminutter. laget er allerede garantert europacupspill etter nyttår, ettersom royal antwerp med sitt femte strake tap er dømt til sisteplass. etter kampslutt kokte det over for noen av spillerne. det oppstå håndgemeng, og gjestenes arbnor muja ble utvist med sitt andre gule kort. sjakhtar er oppe i ni poeng, like mange som barcelona og porto før de to sistnevnte møtes senere tirsdag kveld. sjakhtar gjester porto i siste runde. da avgjøres det om det blir spill i mesterligaen eller europaligaen på nyåret. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »