Hovedsiden

Liten annonse


  Den sterkeste Range Rover Sport noensinne

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:07.00)
  det er en ny sjef i ranger rover sport-familien, nemlig en sv-utgave. sport-utgaven til range rover har vært her siden 2005, og kom i 3. generasjonen så sent som i fjor og byr på et enda litt mer sportsligere utseende. og mens vi venter på den rene elbilversjonen som er meldt inn til neste år, […] innlegget den sterkeste range rover sport noensinne dukket først opp på bil24.no.

  Toyota Yaris får flere krefter

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:10.40)
  5. generasjon hybrid gir den lille favoritten toyota yaris enda bedre ytelser, men det er ikke alt. den får også bedre førerassistenter, blir enda mer digital og hakket mer stylet. når det kommer til nybilsalget er det elbiler som gjelder, og inne på topplisten er det utelukkende elbiler. foruten de fra toyota. nå er riktignok […] innlegget toyota yaris får flere krefter dukket først opp på bil24.no.

  Her er nye Opel Corsa Electric

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:14.20)
  opels lille favoritt er oppdatert, og det gjelder også den helelektriske versjonen som blir tilgjengelig med en større batteripakke. opel corsa har rukket å bli 41 år, og er inne i sin 6. generasjon som ble lansert i 2019. og den inkluderte også etter hvert en helelektrisk utgave. corsa-e som nå altså heter corsa electric […] innlegget her er nye opel corsa electric dukket først opp på bil24.no.

  Rekkevidde, ytelse og pris for BMW i5

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.40)
  kommende bmw i5 sedan lanseres i to versjoner, og rekkevidder, krefter og priser er nå offentliggjort. bmw jager videre i et heseblesende tempo, og tiden er nå kommet til den berømte 5-serien. denne kom allerede i 1972, og har siden vært en av grunnmodellene til det tyske merket. det viser salgstallene. for gjennom sju generasjoner […] innlegget rekkevidde, ytelse og pris for bmw i5 dukket først opp på bil24.no.

  En Ford Ranger med 500 hk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:07.00)
  hennessey har nå kastet seg over en «europeisk» modell, nemlig ford ranger. resultatet er som vanlig spektakulært. her hjemme kunne ford norge for ikke så altfor lenge siden rapportere om stor interesse rundt både den nye ranger-generasjonen og topputgaven ranger raptor, en bil som også blir tilgjengelig her i norge. videre kunne de melde om […] innlegget en ford ranger med 500 hk dukket først opp på bil24.no.

  Mercedes eCitan endelig klar for Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:13.23)
  det har snart gått to år siden mercedes presenterte 2. generasjon citan, og endelig er den med en e i navnet klar til å innta norge. ja, vi snakker om den helelektriske utgaven. da mercedes kunne presentere den nye citan basert på 3. generasjons renault kangoo i august 2021 lovte de også en helelektrisk versjon, […] innlegget mercedes ecitan endelig klar for norge dukket først opp på bil24.no.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »