Hovedsiden

Liten annonse
  Odermatt bekymret for løpernes sikkerhet: – Motsier seg selv

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:16.56)
  etter at seks av alpinherrenes sju planlagte verdenscuprenn har blitt avlyst denne sesongen, er den sveitsiske alpinisten marco odermatt bekymret for hvordan rennkalenderen vil se ut. fem fartsrenn i zermatt og beaver creek måtte avlyses grunnet mye snø og dårlig vær, mens sesongåpningen i sölden ble avlyst etter første omgang grunnet mye vind. dermed er slalåmrennet i gurgl det eneste herrerennet i verdenscupen som har blitt gjennomført så langt denne sesongen. det ene zermatt-rennet har blitt flyttet til val gardena, i tillegg til at sölden-storslalåmen blir flyttet til aspen. de resterende fire fartsrennene er det imidlertid usikkert hva vil skje med. – jeg forstår alle som ønsker å ta igjen renn, men det må også gi mening. det blir fem løp på fem dager i val gardena og alta badia, med to treningsøkter på forhånd, sier sveitseren til tages anzeiger, gjengitt av kronen zeitung. han er også redd for skader som kan oppstå når belastningen blir for stor. renndirektør i fis, markus waldner, er enig med odermatt og er klar på at rennene ikke må settes tilfeldig inn i kalenderen, noe han mener at i så fall vil være farlig for utøverne. (ntb)

  Tenåringer arrestert etter kvinnefiendtlige rop mot engelsk dommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:22.23)
  to 17-åringer er pågrepet av west midlands-politiet for å ha kommet med kvinnefiendtlige tilrop mot hoveddommer rebecca welch i den engelske mesterskapsserien. welch var kampleder i oppgjøret mellom birmingham og sheffield wednesday lørdag. i en uttalelse, gjengitt av sky sports, sier west midlands-politiet at betjenter på arenaen handlet raskt da de ble gjort oppmerksomme på ropene. – vi har arrestert to gutter for kvinnefiendtlige tilrop mot en kvinnelig hoveddommer under birminghams hjemmekamp mot sheffield wednesday. de sitter nå i varetekt mens vi foretar undersøkelser, heter det i uttalelsen. – vi tolererer ingen former for hat, fortsetter politiet. (ntb)

  Messi-sjef vurderer å trekke seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:12.21)
  lionel scaloni mer enn antyder at framtiden som argentinsk landslagssjef i fotball er høyst usikker. scaloni ledet argentina og navnebror lionel messi til en etterlengtet vm-tittel i qatar i fjor. nå vurderer han å trekke seg etter fem år i sjefsstolen. det opplyste scaloni etter 1-0-seieren over brasil i den søramerikanske vm-kvalifiseringen tirsdag, – argentina trenger en trener som har all den energien som er nødvendig og som har det bra, sa landslagssjefen. – jeg må stoppe ballen og begynne å tenke, jeg har mange ting å tenke på i løpet av denne tiden, la han til. uttalelsene er gjengitt av blant andre bbc. – dette er ikke et farvel eller noe, men jeg må tenke meg om fordi lista er lagt veldig høyt, og det er komplisert å fortsette, og det er komplisert å fortsette å vinne, sa scaloni. han varslet at det blir en prat med landets fotballpresident og spillerne om saken. (ntb)

  Martinius Stenshorne blir Formel 3-fører

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:09.59)
  det norske motorsporttalentet martinius stenshorne (17) skal neste sesong kjøre i formel 3. det bekrefter 17-åringen selv i denne ukens «viaplay motor pod», gjengitt av formel-1.no. hokksund-gutten stenshorne har de siste årene kjørt formel 4-løp før han neste sesong går opp en klasse. han vil imidlertid ennå ikke fortelle hvilket lag han skal kjøre for. vg har tidligere meldt at stenshorne etter planen skulle kjøre formel 3, men onsdag bekreftet han det altså selv. stenshorne blir den neste nordmannen etter dennis hauger som får innpass på nivå tre i formel-sirkuset. hauger debuterte i klassen i 2020 og gikk til topps året etter. 20-åringen har de to siste årene kjørt i formel 2. foran inneværende sesong skiftet han fra prema til mp motorsport. fra før er det klart at hauger skal kjøre en ny sesong for mp i formel 2. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »