Hovedsiden

Liten annonse
  Guide til Athen

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 9. juni 2022 KL:12.00)
  de greske øyene har lenge fortryllet turister med sitt glitrende blå vann, en konstant solfylt himmel og slående arkitektur (tenk hvite hus og blå kirkekupler).

  Zverev ut i rullestol – Nadal til finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. juni 2022 KL:18.14)
  rafael nadal er klar for sin 14. finale av roland-garros-turneringen i paris. spanjolen leder finalen mot den tyske ol-vinneren alexander zverev etter ett sett. men så tråkket tyskeren over med den høyre foten i fart og så ut til å få all vekt på den. pausen i spillet kom på 7–6, 6–6. på daværende tidspunkt var det helt jevnspilt og åpent hvem som skulle ta seg til finale for et møte med casper ruud eller marin cilic. zverev hadde en gyllen mulighet til å dra i land første sett da han ledet 6–2 og fikk fire settballer. men nadal varter opp med glitrende tennis og tok det til slutt. det andre setter ble smått absurd. zverev mislyktes da han skulle serve for settet. nadal trengte fem servegame før han klarte å holde sin egen serve. på ballen der nadal sikret tiebreak så det ut til at zverev tråkket over – før han ble fraktet ut for behandling av foten. noen minutter senere kom zverev ut på banen på krykker for å takke dommeren og nadal for kampen. – jeg er veldig trist på hans vegne. han spilte en utrolig turnering og er en veldig god kollega. jeg vet hvor mye han kjemper for å vinne en grand slam, men han var veldig uheldig. jeg er sikker på at han vil vinne mer enn bare en i fremtiden, sier nadal etter kampen som varte i mer enn tre timer. rafael nadal har vunnet samtlige av sine 13 finaler i den franske storturneringen. han har rekorden for antall grand slam-triumfer: 21. kun to spillere har slått ham i turneringen tidligere: robin söderling (2009) og novak djokovic (2015 og 2021).

  Zverev ut i rullestol – Nadal trolig vinner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. juni 2022 KL:18.14)
  rafael nadal er trolig klar for sin 14. finale av roland-garros-turneringen i paris. spanjolen leder finalen mot den tyske ol-vinneren alexander zverev etter ett sett. pausen i spillet kom på 7–6, 6–6. straks skal det avgjøres om hans motstander blir casper ruud eller kroatiske marin cilic. zverev hadde en gyllen mulighet til å dra i land første sett da han ledet 6–2 og fikk fire settballer. men nadal varter opp med glitrende tennis og tok det til slutt. det andre setter ble smått absurd. zverev mislyktes da han skulle serve for settet. nadal trengte fem servegame før han klarte å holde sin egen serve. på ballen der nadal sikret tiebreak så det ut til at zverev tråkket – før han ble fraktet ut for behandling av foten. rafael nadal har vunnet samtlige av sine 13 finaler i den franske storturneringen. han har rekorden for antall grand slam-triumfer: 21. kun to spillere har slått ham i turneringen tidligere: robin söderling (2009) og novak djokovic (2015 og 2021).

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »