Hovedsiden

Liten annonse
  Kristiansund-Bryne blir ikke flyttet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:19.22)
  kvalifiseringskampen mellom kristiansund og bryne går som planlagt på nordmøre stadion onsdag. det er klart etter en befaring av banen, melder tv 2. kanalen får det bekreftet av kbks daglig leder kjetil thorsen. oppgjøret er en del av kvalifiseringen til eliteserien. bryne fikk i helgen walkover etter at kampen mot start aldri ble spilt. årsaken var at start for å spare penger ikke hadde skrudd på undervarmen, og det gjorde banen i kristiansand for hard å spille på. kbk har slitt med å få undervarmen til å fungere under hele banen, men det fører ikke til flytting av onsdagens kamp. underlaget ble godkjent av kampdommer marius lien kvelden før avspark. – dette var godt for oss. da får vi hjemmepublikum i ryggen. dette var det alle ønsket, og nå ser vi fram til å ha fokus kun på kampen, sier kristiansund-trener amund skiri til tv 2. tidligere tirsdag skrev tidens krav at kristiansund har jobbet på spreng for å få kunstgresset klart i tide.

  VG: Bryne videre i opprykkskvalifiseringen på walkover etter banetrøbbel i Kristiansand

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:14.01)
  bryne fortsetter videre i kvalifiseringen til eliteserien etter at lørdagens kamp mot start ikke ble spilt på grunn av baneforholdene. det bekrefter brynes daglige leder, hans øyvind sagen overfor vg. – det ble som vi forventet. vi vinner 3-0 og er videre på walkover, sier sagen til avisen. et halvtime før avspark mellom start og bryne i kristiansand ble kampen besluttet avlyst på grunn av det kalde underlaget på kunstgresset. kampreglementet til nff sier blant annet at arrangørens lag skal tape kampen 0-3 dersom den ikke «ikke kan startes senest 45 minutter etter fastsatt tidspunkt fordi arrangørklubben har overtrådt sine forpliktelser», skriver ntb.

  Kampen mot eget hode

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:09.32)
  en fotball i tinningen sendte runa lillegård (22) i kunstgresset på brutalt vis. siden hodeskaden har hun ikke spilt en eneste kamp - nå kjemper hun sitt livs største kamp.

  solbakken bekrefter: ullevaal-gresset skal forbedres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:12.17)
  Etter at Erling Braut Haaland pådro seg en vridning i ankelen i torsdagens privatlandskamp mot Færøyene, var det flere av spillerne som mente at nestenskaden kom som følge av dårlig gressmatte på Ullevaal stadion. På fredagens pressekonferanse sier landslagssjef Ståle Solbakken at det er en prosess i gang for å forbedre gressmatten på nasjonalarenaen. – Jeg vet ikke riktig når den begynner, men den avtalen er der. Det vil bli gjort noe med, sier Solbakken. Landslagssjefen trekker frem det han beskriver som «strøkne» baner mot Sverige og Slovenia i fjor sommer, men at banen ikke har vært like bra i år. – Jeg har ikke vært høylytt misfornøyd. Det er i hvert fall lagt en plan, som gjør at prosessen er i gang. Jeg tror det er neste sommer, sier Solbakken. Selve vridningen skal Haaland ha kommet greit fra, og Solbakken forteller at superspissen er med på en restitusjonsøkt fredag. Utover dagen skal jærbuen bli sett på av landslagslege Ola Sand og fysioterapeut. – Akkurat nå ser det ut som det går bra, sier Solbakken om Haaland, og legger til at han planlegger for at Manchester City-spilleren kan være med i søndagens kamp mot Skottland. Bortekampen i Glasgow er den siste i EM-kvalifiseringen, som Norge uansett ikke kan ta seg videre fra.

  Brann-kvinnene skal spille fast på Brann Stadion

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:13.11)
  branns kvinnelag skal fra neste år spille fast på brann stadion. det sa daglig leder christian kalvenes på en pressekonferanse på brann stadion torsdag. – begge våre to topplag skal spille alle sine hjemmekamper på brann stadion, sier kalvenes. planen til brann er at kvinnelaget skal flytte inn fast på stadion i løpet av første halvår av 2024. brann har fått med milliardær trond mohn og sparebanken vest med på en satsning de mener vil gi like muligheter til kvinner og menn. dette innebærer hybridgress på brann stadion, som skal tåle mer enn naturgresset som ligger på banen i dag. i tillegg vil treningsbanene på nymark bli betydelig oppgradert. banken og mohn går inn med 43 millioner kroner hver, altså totalt 86 millioner kroner. – dette er et historisk løft for kvinnefotballen, sier styreleder aslak sverdrup. prosjektet forutsetter godkjenning fra et ekstraordinært møte i sportsklubben. årsmøtet er 30. november.

  Dansk gullhest fikk panikk av jagerfly – måtte avlives

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. november 2023 KL:11.09)
  den meritterte dressurhesten horsebo smarties måtte avlives i helgen etter at den ble skremt av to f16-fly og løp gjennom flere treporter. den tragiske hendelsen skjedde i græsted i nordsjælland. hestens eier, helle mørkøv kristiansen, forklarer at den gikk og gresset da to lavtflygende jagerfly skremte den. hun er kritisk til at jagerflyene fikk fly så lavt. det danske forsvaret bekrefter flygingen overfor dr og opplyser at de to f16-flyene hadde dispensasjon til å fly i 3000 fots høyde. horsebo smarties ble 22 år gammel og var pensjonert som dressurhest. på merittlisten hadde den vm- og em-gull samt paralympics-bronse med pararytteren stinna tange kaastrup. (©ntb) obs: bildet av jagerflyet er ment som illustrasjon og har ingenting med denne saken å gjøre.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »