Hovedsiden

Liten annonse  Rottensteiner tilbake som landslagstrener for alpinlandslagene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:09.08)
  østerrikske michael rottensteiner (34) er tilbake som landslagstrener for alpinlandslagene. dte skriver skiforbundet i en pressemelding. 34-åringen gikk egentlig over i en ny rolle som landslagssjef for herrelagene tidligere i år, men har valgt å gå tilbake til sin gamle jobb av personlige grunner. – vi er veldig glade for at «sutti» er tilbake hos oss.med sin erfaring og kompetanse bidra vil han forsterke et allerede slagkraftig team. vil får nå mulighet til å være mer fleksible med tanke på opplegget vårt på tvers av laget og disipliner gjennom hele sesongen, sier sportssjef claus johan ryste.

  Utfortreningen i Zermatt avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:11.30)
  torsdagens utfortrening i zermatt-cervinia er avlyst grunnet været. det bekrefter det internasjonale ski- og snøbrettforbundet (fis). det er juryen og arrangøren som har tatt beslutningen, og begrunner den med det store snøfallet som har kommet i området. adrian smiseth sejersted var beste nordmann på onsdagens trening, før han utrykte skepsis om det i det hele tatt ble renn lørdag og søndag. – det er vel ganske lite sannsynlig at det blir renn i helga. det er meldt et fryktelig vær som kommer inn nå, sa han til nrk. rennet er etter planen sesongens første utforrenn, og har noe så spesielt som start i sveits og målgang i italia. utforrennet har aldri blitt kjørt før, da det ble avlyst i fjor grunnet snømangel.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »