Hovedsiden

Liten annonse
  Chelsea-topp trapper ned etter 18 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. juni 2022 KL:10.54)
  roman abramovitsjs høyre hånd i chelsea, bruce buck, går av som styreleder 30. juni etter 18 år i jobben og blir rådgiver for london-klubben. det opplyser klubben selv på sitt nettsted mandag. den 76 år gamle amerikaneren var styreleder i så å si hele perioden da abramovitsj eide chelsea, fra 2003 til 2022. – under bucks ledelse befestet chelsea sin posisjon som en av verdens beste fotballklubber og en globalt anerkjent merkevare. vi takker bruce for hans tjeneste og engasjement for klubben, sier todd boehly, chelseas nye eier. under 76-åringens ledelse vant klubbens herrelag 18 trofeer på 18 år, som er flere enn noen annen engelsk klubb i samme periode. chelseas kvinnelag har samtidig hentet 12 store trofeer. – jeg er stolt over å ha hjulpet chelsea med å oppnå stor suksess på banen og ha en positiv innvirkning i samfunnet. nå er det riktige tidspunktet for å trappe ned og la nytt eierskap bygge på det sterke grunnlaget vi har på plass, sier buck. (ntb)

  Fredrikstad - Raufoss utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. juni 2022 KL:11.24)
  mandagens førstedivisjonskamp mellom fredrikstad og raufoss utsettes på grunn av et stort sykdomsutbrudd i raufoss-troppen, opplyser nff i en pressemelding. totalt 17 spillere har feber og er ute med sykdom. raufoss har på dette grunnlaget derfor bedt om at kampen utsettes, skriver nff i pressemdlingen. – som med kristiansund tidligere i år, så hadde det ikke vært riktig å gjennomføre kampen med et så omfattende sykdomsutbrudd i laget. det hadde ikke vært riktig over de to involverte lagene, men heller ikke ovenfor de andre lagene i ligaen. sykdom og skade er selvfølgelig en del av fotballen, og det må og skal sitte langt inne å utsette kamper, særlig på dette nivået. sykdomsomfanget her er imidlertid så stort at utsettelse måtte bli utfallet. vi ønsker spillerne god bedring, sier nils fisketjønn, konkurransedirektør i nff.

  Pogacar viste gryende Tour-form

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. juni 2022 KL:18.10)
  tadej pogacar viste onsdag at han er i rute formmessig før han om halvannen uke innleder jakten på sin tredje strake tour de france-triumf. han angrep seks mil før mål på første etappe i slovenia rundt. selv om han nøyde seg med tredjeplass to sekunder bak sin polske lagkamerat rafal majka, la han grunnlaget for en trolig sammenlagtseier i hjemlandets største sykkelritt. pogacars lagkamerat i uae-laget, vegard stake laengen, er eneste nordmann med i rittet. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »