Hovedsiden

Liten annonse
  Johansson ordnet norsk seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. desember 2023 KL:18.51)
  allan dahl johansson gikk inn til seier i b-gruppen på fellesstart da verdenscupstevnet skøyter i stavanger ble innledet fredag. johansson gikk i mål på tiden 8.03,90 i sørmarka arena og henviste franske mathieu belloir og belgiske indra médard til de neste plassene. seieren ga ham 28 verdenscuppoeng. (ntb)

  Dumper billettprisene i håndball-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. desember 2023 KL:12.42)
  etter glisne tribuner i vm-åpningen i stavanger, tas det grep før kvinnelandslaget skal spille hovedrunden i trondheim. det bekrefter leder for medier og kommunikasjon lars hojem kvam til adresseavisen. – vi setter ned alle priser til 200 kroner uansett plass i arenaen, ved kjøp av minimum tre billetter. dette blir et pakketilbud for familie, vennegjenger eller lag, sier kvam. de billigste billettene i trondheim kostet i utgangspunket 590 kroner. norge spiller innledende runde i stavanger, der prisene ligger mellom 400 og 890 kr. kvam forteller at senkingen av prisene skjer etter at det har kommet flere tilbakemeldinger på at prisene er for høye, og at de har forståelse for at det er ekstra krevende i adventstiden i et år preget av dyrtid. dumpingene av billettprisene vil gjelde for norges første kamp i hovedrunden. den spilles onsdag neste uke, og om norge vinner sin gruppe vil de møter nummer tre i gruppen med frankrike, angola, slovenia og island. for norge sin del kan det maksimalt bli spilt tre hovedrundekamper i trondheim spektrum, samt en kvartfinale. før den tid må norge ta seg videre fra innledende runde i stavanger. første kamp endte 43-11 mot grønland. nå venter østerrike fredag og sør-korea søndag.

  Moldes avansement i en tynn tråd etter høydramatisk kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:22.59)
  etter 2-2 hjemme mot aserbajdjanske qarabag skal fryktelig mye gå moldes vei om det skal bli avansement i europaligaen. med én runde igjen har både molde og qarabag syv poeng, men sistnevnte er foran på innbyrdes oppgjør. dermed må molde ta flere poeng borte mot de tyske serielederne bayer leverkusen i siste runde, enn det qarabag tar hjemme mot svenske häcken. – nå blir det håpløst. vi regner vel med at qarabag slår häcken, og molde får vel problemer med å slå bayer leverkusen, sier nrk-ekspert åge hareide. etter torsdagens resultater kan i hvert fall molde ikke bli dårligere enn nummer tre i gruppen. det vil gi 16-delsfinale i serieligaen. med tap ville molde allerede vært ute av europaligaen, og det ble en marerittstart i torsdagens kamp. brasilianske juninho parkerte alt og alle, før han sendte qarabag i ledelsen etter drøyt ti minutter. molde måtte vente helt til det gjensto ti minutter før det skulle løsne, og anført av kristian eriksen så snudde romsdalingene kampen. da var én fot så godt som i sluttspillet i europaligaen, men bahlui mustafazadas utligning fire minutter på overtid ødela mye.

  Moldes Europa-drøm i en hårfin tråd etter høydramatisk kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:22.59)
  etter 2-2 hjemme mot aserbajdjanske qarabag skal fryktelig mye gå moldes vei om det skal bli avansement i europaligaen. med én runde igjen har både molde og qarabag syv poeng, men sistnevnte er foran på innbyrdes oppgjør. dermed må molde ta flere poeng borte mot de tyske serielederne bayer leverkusen i siste runde, enn det qarabag tar hjemme mot svenske häcken. etter torsdagens resultater kan i hvert fall molde ikke bli dårligere enn nummer tre i gruppen. det vil gi 16-delsfinale i serieligaen. med tap ville molde allerede vært ute av europaligaen, og det ble en marerittstart i torsdagens kamp. brasilianske juninho parkerte alt og alle, før han sendte qarabag i ledelsen etter drøyt ti minutter. molde måtte vente helt til det gjensto ti minutter før det skulle løsne, og anført av kristian eriksen så snudde romsdalingene kampen. da var én fot så godt som i sluttspillet i europaligaen, men bahlui mustafazadas utligning fire minutter på overtid ødela mye.


  Scoret hat trick mot Inter – så kollapset de

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:22.57)
  benficas midtbaneveteran joao mario hadde en drømmeomgang mot gamleklubben inter, men det endte på skuffende vis for portugiseren. mario sørget for 3-0-ledelse med tre mål før pause, men etter hvilen slo inter tilbake og fikset 3-3 og uavgjort. marko arnautovic, davide frattesi og alexis sanchez scoret ett mål hver i opphentingen. dette var benficas første poeng i denne sesongens utgave av mesterligaen. de ligger sist i gruppen. inter er på sin side allerede videre fra gruppespillet sammen med real sociedad.

  Ødegaard scoret da Arsenal sikret gruppeseier i Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:22.53)
  martin ødegaard satte et vakkert punktum på en eventyrlig 1. omgang da han banket inn 5-0-scoringen til arsenal. london-laget lekte seg til seier - og gruppeseier i gruppe b. det sto 5-0 til pause og på tampen fastsatte jorginho sluttresultatet til 6-0 fra straffemerket. det ble seks ulike målscorere i kampen. i tillegg til ødegaard og jorginho, scoret kai havertz, gabriel jesus, bukayo saka og gabriel martinelli hvert sitt mål. arsenal er dermed garantert å vinne å vinne gruppe b. med én kamp igjen av gruppespillet er psv eindhoven nærmeste lag, fire poeng bak. den andre kampen i gruppen, mellom sevilla og psv, endte med 3-2-seier til nederlenderne.  VM-gull gir 160.000 i bonus for Mørk og co.

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:10.47)
  de norske håndballkvinnene kan sikre seg 160.000 kroner hver i bonus om det blir vm-gull i desember. 130.000 vil være for tittelen og 30.000 fordi laget sikrer plass i vm-sluttspillet om to år. årets verdensmester er sikret billett til neste vm. tyskland og nederland er arrangører i 2025 og således direktekvalifiserte. dette er resten av bonussatsene for de norske jentene: sølv: 85.000 bronse: 55.000 4. plass: 20.000. 30.000 kroner kommer i tillegg de gangene norge sikrer plass i kommende mesterskap. norge møter grønland i vm-åpningen onsdag. de to andre lagene i gruppen er østerrike og sør-korea. (©ntb)  Lyn herjet med Hødd – langt steg mot 1. divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:19.51)
  i den første av to kvalifiseringskamper, la lyn et strålende grunnlag for å rykke opp til 1. divisjon med 3-0-seier. allerede etter et drøyt kvarter kunne supportergruppen bastionen juble for nettkjenning på nadderud. anders bjørntvedt olsen løp seg fri i hødd-feltet, og fikk sendt ballen mellom beina på keeper ole-monrad alme. få sekunder etter pause doblet oslo-klubben ved henrik kristiansen, og med 3-0-scoringen til ole breistøl etter at timen var spilt begynner det å lukte opprykk for lyn.


  Disse møter Storhamar og Sola i europaligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:13.39)
  storhamar fikk blant annet dansk motstand da gruppene i europaligaen i håndball for kvinner ble trukket torsdag. storhamar og sola kom seg begge gjennom kvalifiseringen, men ikke molde. storhamar havnet i gruppe a sammen med nykøping falster (danmark), praktiker-vác (ungarn) og podravka vegeta (kroatia). sola skal i gruppe d opp mot motherson (ungarn), costa del sol malaga (spania) og csm targa jiu (romania). gruppespillet avgjøres mellom 6. januar og 18. februar. kvartfinalene spilles i mars. (ntb)


  Gladnyhet for United: Shaw tilbake i trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:12.27)
  manchester united kan snart ha den viktige venstrebacken luke shaw tilbake på banen. onsdag trente han med lagkameratene på klubbens treningsfelt. shaw rakk bare to kamper i høst før han pådro seg en muskelskade som nå har holdt ham borte fra fotballbanen i tre måneder. united har slitt tungt med skader gjennom hele høsten, særlig i forsvarsleddet. derfor er det svært gledelig nytt for storklubben at venstrebacken nå ser ut til å nærme seg kampform. united skriver at shaw jobber sammen med hovedgruppen av spillere inn mot søndagens bortekamp mot everton i premier league. i shaw og tyrrell malacias skadefravær har både sergio reguillon, sofyan amrabat, diogo dalot og victor lindelöf figurert på venstrebacken i høst. united har slitt i mange kamper, særlig i mesterligaen, og er et lite stykke bak de beste på pl-tabellen. per nå teller rødtrøyenes skadeliste ti spillere, i tillegg til suspenderte jadon sancho.(ntb)

  Norges G16-lag videre i EM-kvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:14.29)
  det norske g16-landslaget spilte 0-0 mot favorittene frankrike og sikret avansementet til eliterunden i em-kvalifiseringen i mars. laget spiller for å kvalifisere seg til g17-em som spilles på kypros til sommeren. resultatet i den målløse kampen tirsdag passet begge lagene godt. frankrike endte opp som gruppevinnere foran vertene romania, mens norge sikret seg videre spill ved å bli blant de fem beste treerlagene i de 13 kvalifiseringsgruppene når man regner med bare resultatene mot de to beste i gruppene. det er bjørn johansen som leder det norske laget. – det var et kollektiv som sto fram i dag. gutta sprang til krampa tok dem. vi visste vi måtte gå helt i kjelleren i dag, være disiplinerte og gjøre jobben defensivt. det klarte vi, sier landslagstreneren til fotball.no. (ntb)

  De regjerende mesterne klar for EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:22.39)
  regjerende europamester italia er klar for em-sluttspillet i tyskland neste sommer. etter 0-0 mot ukraina mandag kveld sikret italienerne direkte em-billett da de ble nummer to i gruppe c bak gruppevinner england, som allerede er klar for em. både italia og ukraina sto med 13 poeng før den siste og avgjørende kampen i den ordinære em-kvalifiseringen, men ettersom italia vant 2-1 i milano tidligere i høst måtte ukraina vinne mandagens oppgjør, som ble spilt på nøytral bane i tyske leverkusen, for å ta seg til em. ukraina ropte på straffespark to og et halvt minutt på overtid i andre omgang, men de fikk ikke gehør av dommer jesús gil manzano. dermed endte det målløst i leverkusen og italia kunne juble for sikret sin åttende strake em-deltakelse etter å ha blitt nummer to i gruppen på innbyrdes oppgjør. i tillegg sikret både tsjekkia og slovenia em-billetter mandag kveld, mens ukraina må spille playoff i nasjonsligaen for å ta seg til em.


  Studie: Vinter-VM førte til økt alvorlighetsgrad av skader i Europas toppligaer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:08.37)
  fotball-vm i qatar førte til at spillere fra europas fem beste ligaer brukte i gjennomsnitt åtte dager lenger på å komme seg tilbake fra skade etter mesterskapet forsikringsgruppen howden publiserte sin europeiske fotballskadeindeks for 2022-2023-sesongen, et år etter verdensmesterskapet, etter å ha studert effektene overbelastningen av kamper hadde på spillernes helse forrige sesong. studien viser at i oktober 2022 førte 88 registrerte skader til at spillere ble satt på sidelinjen i 11,35 dager i gjennomsnitt før turneringen, men det steg til 19,41 dager i januar 2023 etter turneringen. skader i ankel (170 prosent), legg/bein (200 prosent) og hamstring (130 prosent) så den største økningen i alvorlighetsgrad. – vi har tydelig sett at avviklingen av et vm i en europeisk vinter førte til at spillere trengte åtte ekstra dager på sidelinjen i andre halvdel av sesongen, sammenlignet med den første, sa howdens sportssjef james burrows. – påvirkningen var konsekvent på tvers av nasjonale ligaer, sa burrows. (ntb)
  U21-herrene sikret tre viktige poeng i EM-kvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:19.54)
  norges u21-landslag så lenge ut til å gå på sitt andre strake tap i em-kvalifiseringen, men to sene scoringer sørget for 3-2 og tre poeng mot irland i drammen. norge trengte seier fredag for å henge med i gruppe a. svakt forsvarsspill så ut til å hindre dem i å få med seg noen poeng fra oppgjøret, men to sene mål fra kristian arnstad og lasse nordås sikret dem isteden tre poeng. etter fire spilte kamper er jan peder jallands menn på en delt andreplass i gruppen med ni poeng. irland står med like mange, mens italia er ett poeng foran. u21-landslaget åpnet em-kvaliken med 7-0-seier over san marino, før det ble seier med samme sifre mot latvia kampen senere. forrige runde ble det 0-2-tap for italia. tapet mot italia var landslagstrener jallands første som u21-sjef. han tok over ansvaret fra leif gunnar smerud etter sommerens em-sluttspill. tirsdag møter norge tyrkia på bortebane. (©ntb)

  Følelsesladd Díaz avgjorde mot Brasil med faren på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:05.54)
  med sin nylig løslatte far blant tilskuerne scoret luis díaz begge målene da colombia vant 2-1 mot brasil. det ble en følelsesladd avslutning på kampen, der brasil i store deler av oppgjøret var i ledelsen. gabriel martinelli gjorde 1–0 allerede etter fire minutter, men slutten av kampen var som tatt ut av en hollywood-film. i løpet av fire minutter scoret díaz to ganger og sørget for en tårevåt opplevelse for de frammøtte. begge foreldrene til díaz ble kidnappet 28. oktober. moren ble raskt sluppet fri. faren, luis manuel díaz, ble holdt fanget i tolv dager av den colombianske geriljagruppen eln. de var begge på tribunen torsdag. i det 74. minutt steg díaz til værs på et innlegg fra yaser asprilla og headet ballen kontant i mål. en tydelig beveget díaz ble omfavnet av både lagkamerater og trenere. fire minutter senere steg díaz til værs igjen, denne gangen etter innlegg fra james rodríguez. nok en gang brukte diaz hodet og stanget ballen bak brasil-keeper alisson. tv-bildene viste at faren etter sønnens andre scoring brast i gråt og ble omfavnet av sine nærmeste på tribunen. med seieren tok colombia seg opp på tredjeplass i kvalifiseringen med ni poeng. argentina topper tabellen med 12 poeng, to poeng foran uruguay.


  Messi meldes klar for Argentinas kvalifiseringskamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:06.05)
  lionel messi er klar for argentinas vm-kvalifiseringskamper mot uruguay og brasil til tross for manglende spilletid, sier landslagssjef lionel scaloni. messi, som nylig vant gullballen for åttende gang, har ikke spilt kamp siden 21. oktober. det bekymrer ikke den argentinske landslagssjefen lionel scaloni. – selv om han kun har spilt én kamp de siste 25 dagene, har han trent som normalt. han er frisk og rask, sa scaloni på onsdagens pressekonferanse. argentina møter uruguay torsdag og brasil tirsdag. messi scoret begge målene da argentina slo peru 2-0 forrige kvalifiseringskamp. etter fire spilte kamper leder argentina kvalifiseringsgruppen med 12 poeng, etter fire strake seire. uruguay ligger som nummer to med sju poeng – samme poengsum som brasil og venezuela. (©ntb)  TV 2: Inge André Olsen tilbake i Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:18.45)
  tv 2 skriver at inge andré olsen hentes inn i en rolle som konsulent i stabæk. daglig leder i klubben jon tunold skal nylig ha informert spillergruppen om olsens tiltredelse. tunold bekrefter nyheten til tv 2. – inge andré skal hjelpe oss som konsulent en periode, i første omgang frem til slutten av det kommende overgangsvinduet. han er leid inn som konsulent og ikke ansatt i klubben, men skal jobbe som klubbagent for oss, sier han til kanalen. olsen har en lang tilknytning til bærumsklubben. han var i sin tid forsvarsspiller i stabæk. i 2011 tok han over som sportslig leder. olsen har vært sportssjef for den danske klubben aab fodbold siden våren 2020.

  FFKs Bjartalid årets spiller i 1. divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:11.33)
  fredrikstads nøkkelmann jóannes bjartalid (27) toppet ntbs spillerbørs ved sesongslutt og belønnes med prisen som årets spiller i 1. divisjon. – det er alltid fint å bli anerkjent når man gjør noe bra og har hatt en god sesong, sier den færøyske angrepsspilleren om utmerkelsen. bjartalid bidro med 19 målpoeng (elleve scoringer) på ffks vei tilbake til eliteserien. det var flest av alle på nivå to. han ble hentet til fredrikstad fra klaksvik i hjemlandet før årets sesong. – å komme til norge har vært helt fantastisk. jeg har funnet meg godt til rette, og gruppen i ffk har tatt meg godt imot. veldig gøy med opprykk på første forsøk og seriemesterskap, sier bjartalid. (ntb)  Molde slo tilbake - smadret Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:21.06)
  etter fire strake tap i serien slo molde for alvor tilbake hjemme mot lillestrøm. moldenserne ga seg ikke før det sto 4-0. et tidlig selvmål fra lsk-stopper ruben gabrielsen ga molde en god start, før veton berisha fulgte opp med to nettkjenninger. på tampen fastsatte eirik hestad sluttresultatet til 4-0. berisha trodde han hadde scoret hat trick tidligere i kampen, men scoringen hans ble annullert for en hårfin offside etter en var-sjekk. romsdalingene tok dermed et langt steg mot å sikre 5. plassen i eliteserien. nå er de fem poeng foran nettopp lillestrøm, med to serierunder igjen av sesongen. i tillegg lever fortsatt håpet om å slå følge med bayer leverkusen ut av europaliga-gruppen. der ligger molde på 3. plass med like mange poeng som qarabag, som bare er foran på målforskjell. i neste kamp venter sarpsborg 08 for molde, før de deretter møter qarabag i europaligaen.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »