Hovedsiden

Liten annonse
  Verstappen knuste rivalene i sesongstarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. mars 2024 KL:17.39)
  max verstappen var helt overlegen da formel 1-sirkuset dro i gang sesongen i bahrain gp. til slutt var han over 22 sekunder foran nærmeste rivale, red bull-kollega sergio perez. ferrari-fører carlos sainz ble nummer tre. han var 25 sekunder bak verstappen. – det er urolig. i dag gikk det bedre enn forventet, sier verstappen i seiersintervjuet. – jeg følte meg bra i bilen. det er spesielt å ha slike dager. det skjer ikke så ofte når alt går perfekt og du føler det i ett med bilen, sier verstappen. og han kunne ikke fått en bedre start fra pole position. – max verstappen fikk akkurat den starten han ønsket seg, utbrøt viaplay-kommentator atle gulbrandsen etter bare noen sekunder av formel 1-racet i bahrain. for red bull-føreren akselererte rett fra konkurrentene. etter en runde hadde han allerede en ledelse på over sekundet. da gjenstod fortsatt 56 av de 57 rundene i bahrain. mens verstappen herjet med konkurrentene var det flere andre fører som fikk trøbbel. lewis hamilton slet tungt underveis og meldte blant annet at setet hans var ødelagt. briten ble til slutt nummer sju. etter at drøyt halvparten av rundene var fullført hadde verstappen opparbeidet seg en ledelse på 15 sekunder. den økte deretter jevnt frem til målgangen. dette var seier nummer 55 i karrieren for verstappen. – det er fortsatt max verstappen som er helt overlegen i formel 1, sa gulbrandsen i det den suverene eneren kjørte over målstreken.

  RBK fikk bank av Vålerenga – tapt tre av seks treningskamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:18.10)
  rosenborg har også i år en tøff sesongoppkjøring. onsdag ble det 1-4-nederlag for vålerenga etter en fæl første omgang. samtlige mål i treningskampen i spanske marbella kom i de første 45 minuttene, og vif scoret tre av dem det siste kvarteret før pause. rosenborg har kun vunnet ett av seks oppgjør i oppladningen til åpningen i eliteserien 1. april. laget har tapt halvparten av dem og sluppet inn ni mål. allerede i åpningsminuttene tok vålerenga ledelsen ved daniel håkans, mens petter strand la på 2-0 med hodet. rbk-reduseringen kom da markus henriksen avsluttet ved bakerste stolpe, men like etter glapp det igjen defensivt. nysigneringen mees rijks trillet inn 3-1 etter at keeper rasmus sandberg forærte vålerenga ballen, og rett før hvilen gjorde strand sitt andre mål for dagen. dommeren mente at ballen var over streken i en kaotisk situasjon. vålerenga rykket i fjor ned til 1. divisjon. onsdag stilte blåtrøyene med to prøvespillere fra start. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »