Hovedsiden

Liten annonse
  Györ med knepen seier i bronsefinalen mot Esbjerg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:17.03)
  stine bredal oftedal og kari brattset dale bidro sterkt da györ slo esbjerg 28–27 i trøstefinalen i champions league-håndballen. ni norske spillere var i aksjon i kampen om tredjeplassen i budapest. men det ble en danske som showet i hovedrollen før pause. györ-keeper sandra toft hadde over 60 i redningsprosent i 1.-omgangen og scoret også én gang. györ sikret seg en ledelse på hele 16–9 halvveis. men etter 47 minutter var stillingen 22–22. det ble jevnt helt inn, men györ slapp med skrekken etter å ha falt helt sammen i en lang periode av andreomgangen. (ntb)


  Sarpsborg vant for tredje kamp på rad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:19.02)
  sarpsborg var det beste laget og vant fortjent 3-1 hjemme mot aalesund mandag. med nok en trepoenger fortsetter blåtrøyene å klatre på tabellen. christopher baah scoret sitt første for klubben, før joachim soltvedt ordnet tomålsledelse. isaac atanga reduserte sju minutter før pause og holdt liv i håpet om poeng for gjestene. likevel ble det med håpet for aalesund, da bjørn inge utvik stanget inn et hjørnespark til 3-1 halvveis inn i 2. omgang, skriver ntb.  United-sjefen om Antony-skaden: – Alvorlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.51)
  antony ble fraktet av banen før pause i manchester uniteds 4-1-seier over chelsea. etterpå erkjente en ordknapp manager erik ten hag at det ikke ser bra ut. drøyt halvveis ut i første omgang ble antony liggende nede og hadde store smerter i ankelen. brasilianeren fikk behandling en stund før han ble båret ut. – alle så at han måtte av. jeg kan si at det er alvorlig, men vi må vente i minst 24 timer. først da vi vet mer om omfanget, fortalte ten hag etter kampen. antony var blant spillerne nederlenderen hentet til manchester united i fjor sommer. vingspilleren kostet klubben godt over 1 milliard kroner. skaden gjør at antony neppe spiller uniteds to siste kamper for sesongen.

  Vålerenga snudde mot Røa – fortsatt ubeseirede

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:20.55)
  vålerenga tok med seg tre poeng etter 2-1-seier mot røa i toppserien. dermed er de fortsatt ubeseirede i serien så langt og har vunnet sju av ni kamper. gjestene fra andre siden av byen tok først ledelsen etter en snau halvtime spilt på valle. tuva espås` skudd gikk under muren til vålerenga og inn bak keeper tompkins. like før pause utlignet karina sævik for hjemmelaget. spissen satt ballen elegant inn i lengste hjørne og ga vålerenga nytt giv inn i pausen. halvveis ut i andreomgang kom matchvinnerscoringen. thea bjelde tuppet ballen i mål og sikret 2-1-seier til vålerenga. onsdagens kamp er en del av den 19. runden i toppserien og var egentlig lagt til tidlig i september, men ble framskutt på grunn av vålerengas kvalifisering til champions league. (nrk/ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »