Hovedsiden

Liten annonse


  Unngå løse gjenstander i bilen

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. mars 2023 KL:07.00)
  det er snart klart for påske, og mange biler pakkes til randen. men vær oppmerksom på at selv små gjenstander kan bli livsfarlige prosjektiler om de ligger løst. det er lenge siden kvikk-lunsj, appelsin og en krimbok var standardutrustningen når folket skal på påskeferie, og nå handler det om å pakke med seg elektroniske tidstyver […] innlegget unngå løse gjenstander i bilen dukket først opp på bil24.no.

  Forskjellen på personbilen og rallybilen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 27. mars 2023 KL:19.33)
  en av bilene som er mulig å kjøpe både som en personbil og som en rallybil er skoda fabia. så hvor stor er forskjellen på de to utgavene? i rally-vm handler det om forskjellige klasser, hvor den ypperste er den ordinære wrc hvor det handler om såkalte rally1 hybridbiler. i wrc2 er det rally2-bilene som […] innlegget forskjellen på personbilen og rallybilen dukket først opp på bil24.no.

  Ukens Investtech: Kjøp disse tre aksjene

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 24. mars 2023 KL:11.00)
  i tider med sterk turbulens i markedene, kan innsidehandler gi god indikasjon på hvilke aksjer som klarer seg godt og kan være gode kjøp. her er tre kjøpsanbefalinger basert på innsidehandler.


  Solbakken vil se en målfarlig Ødegaard: – Han har syv færre enn meg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mars 2023 KL:11.11)
  martin ødegaard har scoret to mål på 47 landskamper. både han og ståle solbakken vil se mer. – det er uunngåelig. det presset om å score mer mål på landslaget må han ha på seg. han har et veldig bra skuddbein, sier solbakken, som selv scoret ni landslagsmål på 58 landskamper. – han har syv færre enn meg og det kler ham dårlig, sier solbakken. ødegaard selv er klar på at han ønsker å bli mer målfarlig i den norske landslagstrøyen. denne sesongen har han vist fremgang foran mål med ti fulltreffere for arsenal. – jeg føler at jeg fortsatt kan bli bedre på å score mål, sier han, og legger til at det er mange deler av spillet han kan ta store steg på. på spørsmål om hvorfor han scorer flere mål for arsenal denne sesongen, svarer han: – det handler mye om hvordan vi spiller, posisjonen min og rollen i laget. jeg jobber selvfølgelig mye med det selv også, blant annet med en trener. jeg har sett mye på klipp om hvilke rom jeg skal true, forteller han. første sjanse til å plusse på antall landslagsscoringer kommer lørdag mot et spania-lag han har troen på et godt resultat mot. – de har en historie som tilsier at de skal være favoritter. de har vært med på mye og preget landslagsfotballen. det er klart de er favoritter, men jeg tror oppriktig at vi kan få et resultat, sier landslagskapteinen. og i skadefraværet til erling braut haaland, kan det bli ødegaard som blir en mulig norsk straffeskytter. ødegaard scoret nylig i straffesparkkonkurransen mot sporting. – jeg er klar til å ta om det er mulighet for det, sier han til nrk.  Klæbo om Skistads valg: – Ingen tvil om hvor jeg ville være

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mars 2023 KL:07.31)
  johannes høsflot klæbo (26) er ikke tvil om at landslaget er den beste utviklingsarenaen for sprintkometen kristine stavås skistad (24). skistad har vist stor form den siste tiden med tre seirer i sprintverdenscupen i langrenn i løpet av kort tid. rett i forkant av vm i planica ble det seier i franske les rousses, så ble det en ny klassiskseier på hjemmebane i drammen og deretter seier i skøytesprinten i falun i helgen. det har skistad klart med eget opplegg. tiden hennes på landslaget ble ikke som hun hadde tenkt seg, og hun har selv satt spørsmål ved om landslagssystemet er noe som passer for henne. – jeg kan bare snakke for meg selv. da jeg var på rekruttlandslaget, var det ingen tvil om hvor jeg ville være. dette handler om hva det er best at jeg holder på med, hva som skaper utvikling og hva som skal til for å bli bedre, sier klæbo. (ntb)

  Tennisener etterlyser støtte til ukrainske spillere: – Bør bli gjort mer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mars 2023 KL:14.31)
  iga swiatek synes ikke tennissporten gjør nok for å bistå spillere fra ukraina. verdenseneren føler russland-debatten overskygger alt. swiatek har også tidligere kritisert tennistoppene for ikke å ta større avstand til russlands krigføring i ukraina. hun spiller kamper med det ukrainske flagget på capsen. – jeg mener det bør bli gjort mer for å hjelpe de ukrainske spillerne. alt vi diskuterer i tennisen, handler om russiske og belarusiske spillere og om de skal få delta eller ikke. det synes jeg ikke er riktig. vi bør ha mer fokus på å bistå spillere fra ukraina og gi dem alt de trenger, sier swiatek. oppfordringen kommer etter at lesia tsurenko trakk seg fra den prestisjetunge indian wells-turneringen. hun fikk et panikkanfall i forkant av en kamp mot den belarusiske australian open-vinneren aryna sabalenka. tsurenko har fortalt at anfallet ble utløst av en samtale hun hadde med wta-sjefen steve simon om tennissportens respons på russlands invasjonskrig. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »